Başkan Adayı Kökten, Taksi Duraklarını Ziyaret Etti

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye'de hizmet sunan taksi duraklarını ziyaret etti. Başkan Adayı Kökten, 'İçinde bulunduğumuz süreçte Fethiye'miz için canla başla çalışacağız. Trafik ve otopark sorununu, hep birlikte kökten çözeceğiz' dedi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Program kapsamında Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten’e; Karaçulha eski Belediye Başkanı Yusuf Çaylı, MHP Fethiye eski İlçe Başkanı Cengiz Çay, Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Oğuzhan Teke eşlik etti. Taksici esnafının sorunlarını ve taleplerini dinleyen Başkan Adayı Kökten, hayata geçirilecek projeler ile Fethiye’deki trafik ve otopark sorunun tamamen çözüleceğini belirtti. 
Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten yaptığı açıklamada, “Ekibimizle birlikte taksi duraklarını ziyaret ediyoruz. Sorunlarını ve taleplerini dinliyoruz. En büyük problemlerinin trafik olduğunu biliyoruz. Bu yönde istişarelerde bulunuyoruz. Çözüm önerileri ile ilgili olarak da görüşmelerimiz oldu. İçinde bulunduğumuz süreçte Fethiye’miz için canla başla çalışacağız. Trafik ve otopark sorununu, hep birlikte kökten çözeceğiz” diye konuştu. 

ÖLÜDENİZ MAHALLESİ’NDE DE TRAFİK İLE İLGİLİ CİDDİ BİR SIKINTI VAR
Açıklamasını sürdüren Başkan Adayı Kökten, “Bazı duraklarda su ve tuvalet sorunu olduğunu dile getirdiler. Biz göreve seçildiğimiz takdirde, 1 Nisan’dan itibaren tüm duraklarımıza bu problemi çözeceğimizin sözünü verdik. Bildiğiniz gibi Ölüdeniz Mahallesi’nde de trafik ile ilgili ciddi bir sıkıntı var. Alternatif bir yol konusunda projemizi oluşturduk. Nasip olursa yaz sezonuna yetiştirmeyi düşünüyoruz. Bazı güzergahlarda da yol genişletilmesi yapılarak, Ölüdeniz trafiğini rahatlatmayı planlıyoruz” şeklinde ifadeler kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN