Başkan Akdenizli, 100. yıla özel Millet Bahçesine çınar ağacı dikti

Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Cumhuriyetimizin 100. Yılına özel, Seydikemer Millet Bahçesine çınar ağacı dikti.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Cumhuriyetimizin 100’üncü Yılını temsilen, Seydikemer Millet Bahçesine çınar ağacı dikti. Türk kültüründe önemli bir yere sahip olan, geçmiş ile geleceği birbirine bağladığına inanılan çınar ağaçlarının dikimi öncesi toprağı kazan Kaymakam Büyüker ve Başkan Akdenizli daha sonra çınar ağacını dikti.  

Çınar ağacı dikme programına Kaymakam Yıldız Büyüker ve Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’nin yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş, Muharrem Gökcen, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Sıtkı Ülker ve İlçe Yönetimi, MHP Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç ve İlçe Yönetimi, Belediye Meclis Üyeleri, Orman İşletme Müdürü Turan Çiğnaklı, muhtarlar, daire amirleri, belediye birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Cumhuriyetin 100. Yılı hatırasını Seydikemer Millet Bahçesine çınar ağacı dikerek ölümsüzleştirdiklerini belirten Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker; “Cumhuriyetimizin 100. Yılını milletimiz adına kutluyorum. Bugün Seydikemer Belediye Başkanımız ile birlikte Millet Bahçesinde 2 tane çınar ağacı diktik. Çınar ağacı Osmanlı Devletinden itibaren günümüze kadar gelen, kıymetli ağaçlarımızdan bir tanesi. İnşallah bu ağaçta nice yüzyıllar görecek şekilde Cumhuriyetimizin bir hatırası olarak burada yeşermiş olacak” diye konuştu.

Cumhuriyetin 100. Yılında Seydikemerlilere hizmet verecek Millet Bahçesine çınar ağacı dikerek, Cumhuriyet coşkusunu ilçede yaydıklarını ifade eden Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli; “Sayın Kaymakamımız ve protokol üyelerimiz ile Cumhuriyetimizin 100. Yılı dolayısıyla Millet Bahçesine çınar ağacı diktik. Cumhuriyetimizin 100. Yılına özel dikilen çınar ağaçları, Millet Bahçemizin önemini daha da arttırmıştır. İnşallah ülkemiz, Cumhuriyetimizin nice yüzyıllarını aynı coşku ve gururla kutlar” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN