Başkan Akdenizli, Cumhuriyetle Yaşıt ve Cumhuriyetin İlanına Tanıklık Eden 113 Yaşındaki Vatandaşları Ziyaret Etti

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, ilçede ikamet eden 100 yaşındaki Kore Gazisi Mehmet Nazım Yılmaz, eşi Fatma Yılmaz ve 113 yaşındaki Meryem Akpulat'ı evlerinde ziyaret etti. Cumhuriyetle yaşıt çınarlara Türk Bayrağı hediye eden Başkan Akdenizli, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Cumhuriyetimizin 100. Yılı dolayısıyla Gölbent Mahallesi’nde ikamet eden Kore Gazisi Mehmet Nazım Yılmaz, eşi Fatma Yılmaz ile 113 yaşındaki Meryem Akpulat’ı ziyaret etti.
İlk olarak Kore Gazisi Mehmet Nazım Yılmaz ve eşi Fatma Yılmaz’ın evine misafir olan Başkan Akdenizli, 100 yaşındaki vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Ziyarette Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve Cumhuriyetin 100 yılını konuşan Başkan Akdenizli ve Kore Gazisi Mehmet amca duygu dolu anlar yaşadı. Türkiye’nin ilk yüzyılına erişmiş olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Mehmet Nazım Yılmaz, Cumhuriyetin gelecek nesillerle daha da yükseleceğine inandığını söyledi. Başkan Akdenizli’ye anlamlı ziyaretinden dolayı teşekkür eden Yılmaz ailesi, Seydikemer’in böyle bir belediye başkanına sahip olduğu için çok şanslı olduğunu söylediler. 
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı Seydikemer’de daha anlamlı kutlamak amacıyla Cumhuriyet yaşındaki vatandaşları evlerinde ziyaret ettiğini belirten Başkan Akdenizli, Türk Bayrağı hediye etti.
Daha sonra aynı mahallede yaşayan 113 yaşındaki Meryem Akpulat’ı da ziyaret eden Başkan Akdenizli, yaşlı vatandaşlara büyük önem verdiklerini dile getirdi. Meryem teyze ile hasbihal eden Başkan Akdenizli, Cumhuriyetin ilanına tanıklık eden Meryem teyzeye şanlı bayrağımızı hediye etti.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN