Başkan Akdenizli'den Muhtarlar Onuruna Yemek 

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla mahalle muhtarların onuruna yemek programı düzenledi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Seydikemer Belediyesi, 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlamaları kapsamında ilçedeki 65 mahalle muhtarı için yemek programı düzenledi. Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’nin ev sahipliğinde gerçekleşen programa; Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker, Seydikemer Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş, Muharrem Gökcen, Seydikemer İlçe Emniyet Müdürü Ferhat Demiriz, Seydikemer İlçe Jandarma Komutanı Sadık Çetin, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü, MHP Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç, Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Birim Müdürleri, Kurum Müdürleri ve Muhtarlar katıldı. 
Programda konuşan Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven, Seydikemer Belediye Başkanı Bayram Önder Akdenizli’ye yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
Başkan Akdenizli, İsrail’i Kınadı
Muhtarlar onuruna düzenlenen yemek programında konuşan Başkan Akdenizli, İsrail’in Gazze’deki soykırımını kınayarak sözlerine başladı. Başkan Akdenizli: “İsrail’in Gazze’de uyguladığı soykırımı kınıyorum. Gazze’de yaşanan insanlık dramının bir an önce son bulmasını diliyor, vefat eden Müslüman kardeşlerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.
Başkan Akdenizli konuşmasına şu sözlerle devam etti: “Demokrasinin temel taşı olan siz muhtarlarımıza, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ne kadar büyük bir önem verdiğini biliyorum. Her biriniz, bizlerin gözü kulağısınız. Mahallelerimizde vatandaşlarımızın ilk müracaat ettiği yerlersiniz. Bu bakımdan sizlere gelen taleplerin, bizlere ulaştırılması noktasında yoğun tempo harcıyor ve gayret gösteriyorsunuz.
Başkan Akdenizli’den Birlik Beraberlik Mesajı
Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi; “Millete efendilik yoktur; hizmet etme vardır.” Bizler de hizmet için elimizi, gövdemizi taşın altına koyduk. Sizlerin de desteğiyle mahallelerimize daha güzel hizmetler yapacağız. Göreve başladığım ilk günden itibaren bu ilçeyi beraber yöneteceğimizi ifade ettim. Bu nedenle siz değerli muhtarlarımızın fikirleri, önerileri benim için çok değerli. Birlikte ilerlediğimiz bu yolda, yapılan çalışmalar neticesinde ilçemizin iyi yerlere geleceğine inanıyorum. 19 Ekim Muhtarlar Günü vesilesiyle, milletimize hizmetkâr olma yolunda gecesini gündüzüne katarak görevinin başında olan tüm muhtarlarımızın gününü kutluyor, vefat eden muhtarlarımıza rahmet diliyorum.”
Konuşmaların ardından Kaymakam Büyüker ve Başkan Akdenizli, Dernek Başkanı Güven’e çiçek takdim etti. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN