Başkan Akdenizli, 'Önümüzdeki süreçte de Seydikemer'e hizmet etmek istiyorum'

Muğla'da belediye başkan adaylarını belirlemek için düzenlenen temayül yoklaması devam ediyor. Programda konuşan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, 'İnşallah hak eden kazanır' dedi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvuru süreci sona eren AK Parti’de temayül yoklaması devam ediyor. Programa sabah saatlerinde Yaka ve Bağlıağaç mahallelerinde yaşanan sel felaketinden dolayı geciktiğini belirten Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, çeşitli açıklamalarda bulundu.
Sel felaketini yerinde incelediğini belirten diyen Akdenizli, “Kongre merkezimize yeni geldik. Sabah, Yaka ve Bağlıağaç mahallesinde yaşanan sel felaketini yerinde inceledik. Ekiplerimiz hızlı bir şekilde müdahale etti. Yaraları en kısa sürede saracağız. Filistin’de yaşanan zulümde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet yaralılara da acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı.
“Önümüzde ki süreçte de hizmet etmek istiyorum”
Temayül yoklaması hakkında konuşan Akdenizli, “Bugün ki temayül yoklaması ise şölen tadında geçiyor. AK Parti köklü bir parti. Bütün aday adayı arkadaşlara başarılar diliyorum. İnşallah hak eden kazanır. 7 aydır Seydikemer’e hizmet ediyorum. Önümüzde ki süreçte de hizmet etmek istiyorum” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN