Başkan Akdenizli: 'Seydikemer'imize Değer Katmaya Devam Edeceğiz'

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, 2022'de vergi rekortmeni sıralamasına giren Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli'ye teşekkür plaketi takdim etti.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

FTSO Meclis Başkanı Kemal Hıra, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Yönetim Kurulu üyeleri Süleyman Kaya ile Seydikemer Ziraat Odası Başkanı Muhsin Gümüş, Ege İhracatçılar Birliği ve Vergi İdaresi kayıtlarına göre Seydikemer’de en fazla kurumlar vergisi veren Akdenizli Akaryakıt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nin sahibi, aynı zamanda Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’yi ziyaret edip, teşekkür plaketi takdim ettiler. 

Meclis Başkanı Kemal Hıra ve Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye bölge ekonomisine yaptığı katkılar için teşekkür etti.

BAŞKAN AKDENİZLİ: “SEYDİKEMER’İMİZE DEĞER KATMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Akdenizli Akaryakıt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi olarak elde ettikleri kazançlarının ülkemizin ve Seydikemer’in kalkınması yolunda katkı sunmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Başkan Akdenizli; “Memleket ve vatan sevdasının gereği, kazandıklarımızı yine ülkemiz ve şehrimizin geleceği için harcamak olduğuna inanıyorum. Bu nedenle ilçemizin ve ülkemizin ekonomisine sağladığımız katkıyı sürekli artırmak istiyoruz. Kurumlar vergisinde rekortmenler arasında yer almak bizleri son derece memnun etti. Seydikemer’imize değer katmaya, ülkemizin kalkınmasında yer almaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN