Başkan Akdenizli, Yatırımlarla İlgili Bilgi Verdi

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Muğla Valisi İdris Akbıyık, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’yi makamında ziyaret etti. 

Muğla Valisi İdris Akbıyık, Muğla Valisi olarak atanmasının ardından ilk kez Seydikemer’e resmi ziyarette bulundu. İlk olarak Seydikemer Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Akbıyık daha sonra Seydikemer Belediye Hizmet Binası’na geldi. 

Muğla Valisi İdris Akbıyık’ı, Belediye Hizmet Binası bahçesinde; Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve birim müdürleri karşıladı. Ziyarette Akbıyık’a Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker de eşlik etti. Başkanlık makamı girişinde Vali Akbıyık, Likya Uygarlığını temsil eden sütunlu kapı ve lahitlerin replikaları ve Coğrafi İşaretli Seydiler Kilimi hakkında Başkan Akdenizli’den bilgi aldı. Daha sonra misafir defterini imzalayan Vali Akbıyık, Başkan Akdenizli ile hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Ziyarette Başkan Akdenizli, Vali Akbıyık’a ilçede tamamlanan, devam eden ve planlanan projeler ile altyapı ve üstyapı yatırımları hakkında bilgilendirmede bulundu. Başkanlık Makamındaki ziyaretin ardından Menekşe ve Cumhuriyet Mahallelerini birbirine bağlayan Asma Köprüde incelemelerde bulunan Vali Akbıyık’a İlçe Kaymakamı Büyüker, Başkan Akdenizli ve ilçe protokolü eşlik etti. İlçedeki yapılan projelerin bazılarını inceleme fırsatı bulan Vali Akbıyık, daha sonra esnafları iş yerlerinde ziyaret ederek hayırlı işler diledi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN