Bayram Bitti, Tekne Turlarına İlgi Düştü 

Kurban Bayramı tatilinde yerli ve yabancı turistler 12 Adalar ve 6 adalar tekne turlarına yoğun ilgi gösterdi. Bayramın bitmesiyle turlara ilgide azaldı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye’nin eşsiz denizlerini keşfetmek ve masmavi sularında yüzmek için Kurban Bayramı tatilinde yerli ve yabancı turistler 12 Adalar ve 6 adalar tekne turlarına yoğun ilgi gösterdi. Bayramın bitmesiyle turlara ilgide azaldı. Özellikle Fethiye Kordon boyundan başlayıp, Göcek adalarını gezen 12 Adalar turlarında bazı tekneler yolcu olmadığı için tura çıkmadı. Sezonun kötü başladığını söyleyen Tekneci Ferhat Özal, sadece bayram tatilinde güzel iş olduğunu söyledi. Fiyatların kişi başı 500 TL civarında oluğunu ifade eden Özal, “Bayram tatilinde talep oldukça fazlaydı. Bayram biter bitmez sakinlik başladı. Sezona biraz geç başladığımız için işler kötü başladı. Bayram tatilinde herkes yapabileceği işi yaptı. Bundan sonrasını kestirmek biraz zor…” dedi. 

“Kordonun Durumu Hiç De İç Açıcı Değil”
Konuşmasını sürdüren Ferhat Özal, “300-400 kişilik tekneler sadece bayramda iş yapabildi. Kişi başı ortalama 500 TL’ye varan fiyatlarımız oluyor. Ölüdeniz’den kalkan tekneler daha farklı olabilir. Bayram bittiği için haliyle sakinlik başladı. Büyük tekneler kalkabilecek mi yeterli doluluk olacak mı kestiremiyorum. Biz müşteri bulabiliyoruz fakat kordonun durumu hiç de iç açıcı değil. 
“Fethiye’de Halka Açık Temiz Plaj Kalmadı” 
Özal, Fethiye’de tüm koy ve plajların özelleştiğinden dert yanarak, “Fethiye’de halk denize girmek için adaları tercih ediyor. Zaten halka açık bir yer kalmamasından şikayetçiyim. Yarımada’da dağların arasından giderken düşüp yaralandım. Çalış Plajı var ama suyu kirli. Karadan denize girmek artık daha zor” diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN