Belediye Başkan Adayları Yöremiz Yörük Geceleri Programına Katıldı

Myra Mimarlık Ahmet Yasin Çolak ana sponsorluğunda Fethiye TV ve Beşkazanın Sesi tarafından hazırlanmış olan, Fethiye Gönüllüleri Derneği'nde gerçekleştirilen İsmail Peynirci ile Yöremiz Yörük Geceleri programının Karaçulha bölümü finali gerçekleşti. Finalde CHP Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, CHP Seydikemer Belediye Başkan Adayı Özgür Can Çoban, Cumhur İttifakı MHP Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, İyi Parti Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı'da konuk oldu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Teke yöresinin yaşayan Kültür hazinesi Süleyman Yakan’ın  Konuk Olduğu İsmail Peynirci ile Yöremiz Yörük Geceleri Karaçulha bölümü muhteşem bir final gerçekleştirdi. Fethiye TV, Beşkazanın Sesi ekranlarında yayınlanan, Karaculha Gönüllüleri Derneği binasında gerçekleştirilen programda Alim Karaca beraberinde Seydikemer Belediye Başkan Adayı Özgürcan Çoban ile beraberinde gelirken, Muhammet Kökten ve Behçet Saatcı’da ayrı ayrı katıldılar. Beraberinde kalabalık bir grupla gelen tüm başkan adayları yoğun ilgi gördüler. Fethiye TV adına Murat Yalçın, Karaçulha Gönüllüleri Derneği adına Halil Hancı konukları karşıladı.  
Fethiye Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca kısa bir konuşma yaparak kültüre verdikleri değeri anlattı. Ardından Alim Karaca, belediye meclis üyeleri ve diğer davetliler çiftetelli eşliğinde oynadılar. Seydikemer Belediye Başkan Adayı Özgürcan Çoban’da tek olarak oynadığı Harmandalı oyunu ile yoğun ilgi gördü.
Cumhur İttifakı MHP Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, belediye meclis üyeleri ile geldiği programda, kültürün yaşatılması nedeniyle teşekkür etti. Kökten’de belediye meclis üyeleri ile birlikte bol bol oynadı.
İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı eşi Nesrin Saatcı, belediye meclis üyeleri ile birlikte katıldığı programda, kültürün yaşatılmasının önemini anlatıp, Karaçulha halkına kendi dönemi ile ilgili bilgiler verdi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN