Beşiktaşlılar'dan Hayırlı Olsun Ziyaretleri

Fethiye Beşiktaşlılar Derneği Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir'i, Fethiye Seyyar pazarcılar ve Manavlar Esnaf Odası Başkanı Adem Hıra'yı ve Bolulu Hasan Usta Fethiye Şubesi İşletme Sahibi Fatih Tufan'ı ziyaret etti.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Özkan Torunoğlulları ve Yönetim Kurulu Üyeleri bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İl olarak Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir’İ makamında ziyaret eden Fethiye Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Özkan Torunoğulları ve Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Soydemir ile istişarede bulundular.Kendilerini ziyaret ettiklerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mehmet Soydemir “Seçimleri yaptık. Seçilmemizden dolayı ziyaret ettiler. Zaten Beşiktaş Taraftar Derneği olarak bizim esnafımız var. Beşiktaş Taraftar Derneği Başkanı ve yönetimine ziyaret için teşekkür ediyorum” dedi.
 Ardından Fethiye Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkanı Adem Hıra’yı ziyaret eden  Beşiktaşlılar burada da ilgiyle karşılandılar. Nezaket ziyareti için Beşiktaşlılar Derneği’ne teşekkür eden Adem Hıra “Ocak Ayı’nın  on dokuzunda  da yapmış olduğumuz genel kurulda esnafın güvenini tazeleyerek tekrardan başkan seçildik. Başkan seçilmemizden dolayı Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Özkan  Başkan bize yönetim kuruluyla beraber nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Kendilerine teşekkür ediyorum. Beşiktaş çok büyük bir spor kulübü. Başkanım da burada Beşiktaş’ı çok güzel bir şekilde temsil ediyor. Biz buradan Beşiktaş’ın şampiyon olmasını istiyoruz. Başarılar diyorum. Ziyaret için de teşekkür ediyorum” dedi.

Haber
Son ziyaret aynı zamanda Beşiktaş Taraftarlar Derneği Yönetimi’nde yer alan Bolulu Hasan Usta Fethiye Şubesi İşletme Sahibi Fatih Tufan ziyareti gerçekleşti.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Fatih Tufan “Kardeşim İbrahim Tufan ile birlikte burayı açtık. Fethiye’de inşaat alanında da faaliyet gösteriyoruz. Beşiktaş Taraftarlar Derneği’nin aynı zamanda yönetimindeyim. Bize hayırlı olsun ziyaretine geldiler. Geldikleri için teşekkür ederim” dedi.
Gerçekleştirdikleri ziyaret ile ilgili konuşan Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Özkan Torunoğlulları, “Bildiğiniz üzere yakın zamanda esnaf odası ve pazarcılar odası seçimleri oldu. Bizde kendilerini ziyaret ederek seçilen başkanlara başarılar diledik. Akabinde Bolulu Hasan Usta’ya geldik. Fatih Tufan kardeşim aynı zamanda Beşiktaş Taraftarlar Derneği Protokol Üyesi. Hem kendisine hayırlı olsun dileklerini iletiyoruz. Hem de Fethiye’ye katmış olduğu değerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Haber

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN