Big Chefs Kaliteli Hizmeti İle Beğeni Topluyor

Foça Mahallesi 1030 Sokak No:190 Çalış Sahil, Şat Burnu'nda ORKA Grup'un bölgedeki yatırımlarından bir tanesi olan Big Chefs, eşsiz manzarası, kaliteli yemekleri ve içecekleriyle kaliteli hizmet veriyor.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Çalış Sahil, Şat Burnu’nda ORKA Grup yatırımlarından biri olan Big Chefs, kaliteli hizmeti ile göz dolduruyor. ORKA’nın gücü ve Big Chefs’in kalitesiyle birleştirilen bu restoranda imza yemekler ve içecekler, misafirlere sunuluyor.

Aynı zamanda yakın zamanda açılacak olan yeni nesil meyhane ‘Buselik’ ve plaj hizmeti de Big Chefs bünyesinde hizmet verecek.

‘Big Chefs, ORKA’nın büyük yatırımlarından bir tanesi’

FRT TV mikrofonlarına açıklamada bulunan Big Chefs İşletme Müdürü Servet Büyük Sünetçi ise, “ ORKA Grup adına burada Big Chefs franchising olan bölgedeki büyük yatırımlarından birisi olan güzel bir restoranın işletme müdürlüğünü yapıyorum. 

Bölgenin en büyük yatırımcılarından birisi olan ORKA Grup, BİG Chefs’in franchising alarak Fethiye’ye kazandırmış olduğu güzide restoranlarından ve bence bölgenin de en iyi restoranlarından birindeyiz.

Antalya ve İzmir bölgesine kadar yarımada şeklinde bulunan başka bir restoran yok. ORKA Grup’un bölgedeki yatırımlarından bir tanesi…

‘Big Chesf’in kalitesi, ORKA’nın gücüyle birleşti’

Big Chefs’in dünya genelinde 117 şubesinden bir tanesi de burası. Big Chesf’in kalitesi ORKA’nın gücüyle birleşerek bölgede güçlü bir yatırım haline geldi. Eşsiz manzara karşısında misafirlerimizi ağırlamaya devam ediyoruz. Big Chefs’in imza yemekleri ve içecekleri ile birleştirilen bu restoranda hizmet vermeye devam ediyoruz. 

Ayrıyeten aynı şirkete dâhil olan ‘Buselik’ adı altında günümüz meyhanelerinden bir tanesi de yakında açılacak. Yaz döneminde de plaj hizmetini vererek bu yapıyı daha esnetik bir hale getireceğiz” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN