Çaylı, 'Bu şölen sekiz senedir devam ediyor'

Karaçulha Gönüllüleri Derneği tarafından bu yıl sekizincisi organize edilen Yayla Karaçulha Yörük Şenliği'ne katılan Karaçulha Eski Belediye Başkanı Yusuf Çaylı, şenlik hakkında konuştu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Seydikemer Yayla Karaçulha Güreş Sahası Şölen Alanı’nda gerçekleştirilen 8. Yayla Karaçulha Yörük Şenliği’ne yoğun katılım oldu. Şenliğe katılan Karaçulha Eski Belediye Başkanı Yusuf Çaylı ise burada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek açıklamalarda bulundu.

Çaylı, yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi:
“Bu şölene davet edildim geldim. Basın mensupları yani, sizleri tebrik ediyorum. İlk önce baştan başlayalım. Bu sahayı hazırlayan rahmetli Mustafa Kiremitli’nin mekânı cennet olsun. Kocatepe’nin de hizmeti vardı. Geçmiş belediye başkanlarının emekleri çok. 2014den sonra bizim belediyeler kapandı. Burada güzelleştirme derneğinin aktif olması burada ki muhtar arkadaşlarımız da dâhil bu şölene 7-8 senedir devam ediyorlar. Ben bu şöleni kutluyorum. Başarılar diliyorum. Muhtarlarımla değerli dernek arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Bizim bayram şenlikleri kültürümüzün vazgeçilmezidir. Milletvekillerimiz var siyasi partiler var şölene gelen vatandaşlar bu kişileri görüyor mutlu oluyorum. Gelen herkese teşekkür ediyorum derneğimize de başarılar diliyorum. Teşekküre ederim.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN