ÇEYREK FİNAL KARŞILAŞMALARI BELLİ OLDU

Fethiye Kaymakamlığı öncülüğünde Gençlik Spor Müdürlüğü'nün koordinesinde ve Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Sponsorluğu'nda düzenlenen Mahalleler Arası Futbol Turnuvası'nda çeyrek final karşılaşmaları belli oldu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye Kaymakamlığı öncülüğünde düzenlenen Mahalleler arası Futbol Turnuvası’nda çeyrek final karşılaşmaları belli oldu. Fethiye Gençlik Merkezi’nde yapılan kura çekimine Fethiye Gençlik Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit ve çeyrek finale kalan 8 takımın muhtarı katıldı. 
Kura çekimi hakkında konuşan Fethiye Gençlik ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit,“Fethiye Kaymakamlığımızın ötesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığımızın organizasyonunda devam eden Mahalleler Arası Futbol Turnuvasında son 16 turunu tamamladık. Bugün çeyrek final kuralarını çekeceğiz. Çeyrek finale 8 takımımız kaldı. Maçlar oynandıktan sonra ardından yarı final ve final müsabakalarını oynayacağız. Finali de Fethiye Şehir Stadı’nda yapacağız. 60-70’e yakın maç yaptık.  Genelde centilmence müsabakalar oynandı. Muhtarlarımıza tek tek teşekkür ediyorum. Kaymakamımıza teşekkür ediyorum her konuda destek oldu. Turnuvamıza katkılarından dolayı Lokman Hekim Esnaf Hastanemize teşekkür ediyorum. Bu tür organizasyonları yaymak çok önemli. Bu bağlamda da her türlü organizasyonumuzda yanımızda olan siz basın mensuplarına da bir teşekkürü borç bilirim’’ dedi.
19.03.2022
Saat 16.30 Karagedik-Ölüdeniz
Saat 17.30 Patlangıç- Çamköy
Saat 18.30 Karaçulha- Cami
Saat 19.30 Eldirek- Yanıklar
ÇEYREK FİNAL KARŞILAŞMALARI BELLİ OLDUÇEYREK FİNAL KARŞILAŞMALARI BELLİ OLDUÇEYREK FİNAL KARŞILAŞMALARI BELLİ OLDUÇEYREK FİNAL KARŞILAŞMALARI BELLİ OLDUÇEYREK FİNAL KARŞILAŞMALARI BELLİ OLDU

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN