CHP İl Başkanı Hüseyin Erol Adaylığını Açıkladı

CHP Muğla İl Başkanı Hüseyin Erol, 23 Eylül'de yapılacak il kongresi öncesinde adaylığını açıkladı. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

CHP Muğla İl Başkanlığı Kongresi 23 Eylül Cumartesi günü, Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’nde yapılacak. İl kongresi öncesi adaylığını açıklayan ilk isim mevcut başkan Hüseyin Erol oldu. Erol, il binası önünde düzenlediği basın açıklamasıyla adaylığını duyurdu.

Erol’un Adaylık açıklamasına, Muğla Milletvekili, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve partililer katıldı.

Erol yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında aydınlanma ideallerini emek mücadelelerini sosyal demokrasinin özgürlük, eşitlik ve dayanışma ilkelerini benimseyen çağdaş, demokratik, sol bir anlayışla siz değerli yol arkadaşlarımızla partimizi yeniden umutla heyecanla önce yerel seçimlerde Muğlamızda sonrasında güzel ülkemizde iktidara taşımak için gücünü partisinden güvencesini partililerinden alan bir kardeşiniz olarak Cumhuriyet Halk Partisi Muğla İl Başkanlığına adayım.

Özgürlüklerin barışın ve demokrasinin kenti Muğla, Türkiye’ye örnek olmaya devam edecek Cumhuriyet Halk Partisi birleştirici gücüyle güvenin, barışın halkın partisi olmaya devam edecek ve Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında da hepbirlikte aydınlık yarınlar için büyük Atatürk’ün izinde mücadeleye devam edeceğiz."
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN