CHP MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI NEZAHAT GÜLER, SED MEDYA'YI ZİYARET ETTİ 

CHP Muğla Milletvekili Aday Adayı, İş İnsanı Nezahat Güler, ziyaretleri kapsamına, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener'i de dâhil etti.  Güler, 'Ülkemizin ilerlemesinin tek anahtarının CHP ve Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu düşünüyorum' dedi. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Kadınların siyasete katılım oranının düşüklüğüne vurgu yapan Güler, “Bir kadın olarak, kadınların siyasetten geri kaldığını düşünüyorum ve dolayısıyla bu görevi yapabileceğime inandığım için buradayım” dedi. 
CHP’den aday adayı olma nedenine ilişkin soruyu yanıtlayan Güler, “Atatürk’ün partisi olması, onun göstermiş olduğu yolda, ülkemizin ilerlemesinin tek anahtarının CHP ve Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu düşünmem, en büyük etken. Eğitim, hukuk, ekonomi, sosyal haklar ve liyakatin yitirildiği memleketimizde, bu sorunları ancak CHP ve Sayın Kılıçdaroğlu çözebilir” diye konuştu. 
Güler, seçmelerine seslenerek şunları söyledi: 
“Benim için güven, doğruluk ve dürüstlük çok önemli… Halkın içindeyim, halkın ne istediğini biliyorum ve onun için CHP’den aday adayı oldum.…” 
Nezahat Güler kimdir? 
1975 yılında Fethiye’de doğan Güler, ilköğrenimini Seydikemer İlköğretim Okulu’nda tamamladı. Orta ve lise öğrenimini dışarıdan bitirerek, açık öğretim mezunu olan Güler’in kariyeri ise şu şekilde: 
2004 ve 2005 yıllarında giyim mağazası işletti. 
2010 ile 2013 yılları arasında Antalya, Kaş, Kalkan taksi durağında taksi şoförlüğü yaptı. 
2013 yılında REMAX Avantaj’da gayrimenkul danışmanlığı yaptı. 2014, 2015 ve 2016 yıllarında söz konusu firmada ciro birincisi oldu. 
Kişisel gelişim kursları ile kendini geliştiren Güler, 2018 yılında “Gizza Homes” isimli firmayı kurarak, sektöre yön veren girişimcilerden biri oldu. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN