Açılışta Haberleri

Açılışta Haberleri

Karaca, Fethiyespor’lu Futbolculara Başarılar Diledi

Muğla’nın Fethiye ilçesi 510. Sokak üzerinde yer alan çeşitli lezzetlerin bir arada sunulduğu ‘Fethiye Sokak Lezzetleri’ açılışına Fethiye Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca’da katılım sağladı. Karaca, açılışta denk geldiği Fethiyespor futbolcularından Sezer Özmen ile Şahan Akyüz’e sezonun geri kalan maçlarında başarılar diledi.

Dönefis 2 Açıldı

Fethiye'de geçtiğimiz sene faaliyete başlayan Dönefis isimli işletmenin 2. şubesi açıldı. Yoğun katılımın olduğu açılışa Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir ve Fethiye Belediye eski Başkanı Behçet Saatcı katıldı. Aynı zamanda açılışta bulunan sosyal medya fenomeni Yasin Cengiz, kendiyle özdeşleşmiş hale gelen dansıyla ilgi odası oldu.

Anadolu Yıldızları Fethiye’de parlıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü himayesinde düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Judo Minilig Türkiye birinciliği müsabakaları açılış seremonisi ile başladı. Yoğun katılımın olduğu açılışta konuşma yapan Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Anadolu Yıldızlar Ligi Şube Müdürü Serkan Kömür etkinlik hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu.

Açılışta Siyasi Gerginlik Yaşandı

11. Fethiye Tarım, Hayvancılık, Seracılık, Gıda İhtisas Fuarı Çamköy Kapalı Pazar yerinde Kapılarını Açılışına siyasi gerginlikler damga vurdu. 

TİCARİ UYUŞMAZLIKLAR HIZLA ÇÖZÜLECEK

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Arabuluculuk ve Tahkim Merkezi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katıldığı törenle açıldı. Açılışta konuşan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıkoğlu, ticari davaların yıllarca sürdüğüne dikkat çekerek, yargıda davaların uzun sürdüğünü, arabuluculuk, tahkim ve uyuşmazlık müesseseleriyle anlaşmaların daha kısa sürede sonuçlanacağını söyledi. Başkan Hisarcıklıoğlu, “Ahilik sisteminin devamı niteliğindeki arabuluculuk sistemi ile daha önce 4-5 yıl süren davalar 3 ayda bitiyor. Arabuluculuğa gelen başvuruların büyük çoğunluğu anlaşmayla sonuçlanıyor. En önemlisi de taraflar helalleşerek ayrılıyor” dedi.

Yerel Tohumlar Derneği coşkuyla açıldı

Fethiye Yerel Tohum Derneği büyük bir coşkuyla İncirköy’de açıldı. Açılış Dernek Başkanı Ebru Oğuzhan Yeter, Fethiye Kaymakam Vekili Alper Balcı ve İl Tarım Müdürü Barış Saylak’ın konuşmaları ile başladı. Ardından Fethiye Kaymakam Vekili Alper Balcı ve Dernek Başkanı Ebru Oğuzhan Yeter ve İl Tarım, hayvancılık ve Orman Müdürü Barış Saylak alkışlarla kurdele kesti. Birçok vatandaşın katıldığı açılışta keyifli dakikalar yaşanırken Fethiyeli yazarlar tarafından imza günü de düzenlendi.

Kullukçu İle Eroğlu Açılışta Buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi geçmiş dönem Fethiye İlçe Başkanlığı yapmış Ali Özgür Kullukçu ile siyaset ve iş dünyasının renkli simalarından olan Erdal Eroğlu CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’nın da katıldığı Bahriye Üçok Parkı’nın açılış töreninde buluştular.

Ortaca'da Dr. Metin Ertürk Çocuk Polikliniği açılış töreni gerçekleştirildi

Kliniğin açılış kurdelesini Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, Ortaca Yücelen Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Alper Boz, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Metin Ertürk birlikte kesti. Açılışta Belediye Başkanı Alim Uzun Demir “ilçemiz sağlık açısından bölgemizde adını duyurmaya devam ediyor. Çocuk polikliniği bölgemize hayırlı olsun “dedi. Yücelen Baş Hekimi Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Alper Boz, “Metin hocamla uzun yıllar birlikte çalıştık. Kendisine başarılar diliyorum.” Dedi. Uzman Dr. Metin Ertürk “bu gün bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlara teşekkür ediyorum iyi ki varsınız.” dedi

Davutoğlu, Fethiye İlçe Binası açılışını gerçekleştirdi

Fethiye’ye gelen Gelecek Partisi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, törenle Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı binasını hizmete açtı. Açılışta konuşma yapan Davutoğlu, Gelecek Partisi’nin Türkiye’nin her yerinde olduğunu belirterek, Türkiye’nin geleceğine Fethiye’nin güneşi gibi doğmaya hazırlandıklarını ifade etti.