Bir Araya Geldiler Haberleri

Bir Araya Geldiler Haberleri

Bodrum’un Takımı, moral yemeğinde bir araya geldi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çağdaş Bodrum Spor, yöneticileri, antrenör ve oyuncuları, geçtiğimiz gece yeni yıl öncesi moral yemeğinde bir araya geldiler.

Aday Adayları Akşam Yemeğinde Bir Araya Geldiler

AK Parti Fethiye Belediye Başkan aday adayları, Exelans Hotel&Spa Fethiye’de düzenlenen akşam yemeği programında bir araya geldiler.

Sevgi Yurdu çocuklarına mangal etkinliği

Fethiye Kartalları, sevgi yurdunda kalan çocuklarla mangal etkinliğinde bir araya geldiler. Aksazlar Beach’de gerçekleştirilen mangal etkinliğinde neşeler yerindeyken, mangal renkli görüntülere sahne oldu.

Kaymakam Böke Muhtarlar ile Bir Araya Geldi

 Milas Kaymakamı M.Ünver Böke başkanlığında Milas’ta görev yapan muhtarların mahallelerindeki sorunların tespiti ve çözümü için toplantı düzenlendi.

Kökten ve Yönetimi Basın Mensuplarını Ağırladı 

Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten ve yönetim kurulu üyeleri, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Fethiye’de görev yapan basın mensupları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldiler. 

Gazeteciler Yemekte Bir Araya Geldiler

24 Temmuz sansürün kaldırılışının 115’nci yıl dönümünü nedeniyle Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti, Alyans Restaurant’ta yemek düzenledi. İş insanı Polgün firmasının sahibi İbrahim Güngör ve Aşkın Fahri Gezici’nin sponsorluğunda gerçekleşen yemeğe Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 27.Dönem CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, İletişim Bölge Müdür Yardımcısı Erol Kütahya, Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut ve il genelindeki gazeteciler katıldı.

Koy temizliği için bir araya geldiler

Fethiye Temiz Kalsın Derneği ve Keep Fethiye Clean tarafından organize edilen programda koy temizliği yapıldı.

Vekil Adayı Yiğit Seçimlerin Önemine Vurgu Yaptı

Zafer Partisi Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit beraberinde Milletvekili adayları Aybike Ece Taşova ve Mehmet Özdemir ile birlikte Ortaca’da kurulan semt pazarında, vatandaşlarla bir araya geldiler. Projelerini anlatan Milletvekili Adayı Yiğit, genel seçimlerin önemine vurgu yaptı. 

Yiğit, “Yarımadamızın Sorunları Büyük”

Zafer Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit beraberinde Zafer Partisi Muğla İl Başkanı Kübra Bilginer, Fethiye İlçe Başkanı Umut Hepdizdar, Datça İlçe Başkanı Emir Yalçın, yönetim kurulu üyeleri, Milletvekili adayları Tan Bilginer ve Müjgan Dikmen ile birlikte Datça’da esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geldiler.

Millet İttifakı ortaklarından mahalle ziyaretleri 

Millet İttifakı ortağı Fethiye İlçe Teşkilatları, seçim çalışmaları kapsamında İncirköy, Üzümlü, Nif ve Kızılbel mahallelerinde yaşayan vatandaşlarla bir araya geldiler. 

DOMATES ÜRETİCİLERİ KARAÇULHA HALİNDE BİR ARAYA GELDİ

Olağanüstü fiyat artışları ve deprem sonrası gıda güvenliğinin sağlanması amacıyla 14 Nisan 2023'e kadar domates ihracatına kısıtlama getirildi. Bunun ardından domates üreticileri, getirilen kısıtlamayı protesto etmek için Karaçulha Toptancı Hali’nde bir araya geldiler.  

TECAVÜZE UĞRAYAN KIZ ÇOCUĞU İÇİN BİR ARAYA GELDİLER

Fethiye Yerel Tohumlar Derneği Başkanı Ebru Oğuzhan Yeter tarafından babası tarafından kendisinden yaşça büyük olan evlilik adı altında tecavüz etmesine göz yumulan 6 yaşında küçük bir kız çocuğu için basın açıklaması yapıldı.

11. YILDÖNÜMÜNDE BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİLER

Kaşlı Et Sahibi Ramazan Kaşlı, işletmesinin 11. kuruluş yıldönümünde Fethiye’de görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi.

DİN GÖREVLİLERİ HAFTASINDA BİR ARAYA GELDİLER

1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Fethiye Müftülüğünde görevli hocalar, Karaçulha 15 Temmuz Şehitleri Kur’an Kursu’nda bir araya geldi.

BÜYÜK MİTİNG ÖNCESİ KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİLER

Büyük eczacılar mitingi için Fethiye Barbunn Bistro’da kahvaltı etkinliği düzenledi.

ZİRVE SPOR MORAL YEMEĞİNDE

Türkiye Voleybol Kadınlar 2. Ligi’nde yer alan Fethiye Lokman Hekim Zirve Spor Kulübü yönetimi, teknik heyeti ve sporcular, sezon öncesinde moral yemeğinde bir araya geldiler. Sohbet havasında geçen etkinliğe işletmeciliğini Murat Karacabey’in yaptığı MUR-ET Karacabey Restoran ev sahipliği yaptı.

GAZİLER GÜNÜ NEDENİ İLE KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİLER

Fethiye Kaymakamlığı tarafından 19 Eylül Gaziler Günü için kahvaltı programı organize edildi. Barbunn Bistro’da gerçekleşen etkinliğe katılım yoğun oldu.

ALTILI MASA KAHVALTIDA BULUŞTU

2023 Haziran Ayı’nda yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için bir araya gelerek Altılı Masa adı altında buluşan CHP, DEVA, Gelecek Partisi, Demokrat Parti ve Saadet Partisi Fethiye İlçe Başkanları kahvaltıda bir araya geldiler. Altılı masa ortaklarından olan İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban buluşmaya mazeretinden dolayı katılamadı.

EMEKLİLER BİR ARAYA GELDİLER

Türkiye Bağımsız Emekliler Platformu üyeleri, İskele Halk Evi’nde bir araya geldi. Sohbet eşliğinde geçen toplantıda emeklilerin sorunları hakkında fikir alış verişi yapıldı.

İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİLER

4-10 Nisan Polis Haftası kutlamaları kapsamında İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından şehit aileleri, gaziler ve emniyet güçlerine iftar yemeği verildi.

ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER YEMEKTE BİRARAYA GELDİ

18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi Kutlama Programı kapsamında Devlet Su İşleri Salonu’nda verilen yemekte Fethiye’de ki şehit aileleri ve gaziler bir araya geldiler.

Ukraynalılar savaşa karşı bir araya geldi

Fethiye'de yaşayan Ukraynalılar Rusya'nın Ukrayna'ya karşı saldırısı için tepki göstermek amacı ile Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi Önü’nde bir araya geldiler. Türkçe, Ukraynaca ve İngilizce basın açıklaması yapan Ukraynalılar ' Savaşa hayır” çağrısı yaptılar.

Fethiye’de yaşayan Ukraynalılardan savaşa tepki

Fethiye’de yaşayan Ukraynalılar Rusya’nın Ukrayna’ya başlattığı askeri operasyona tepki göstermek amacı ile Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi Önü’nde bir araya geldiler. Ukraynaca ve Türkçe basın açıklaması yapan Ukraynalılar “ Savaşa Hayır” çağrısı yaptılar.

Akşam yemeğinde bir araya geldiler

Pazar günü saat 13.00’da deplasmanda Mardin 1969 Spor ile önemli bir karşılaşmaya çıkacak olan lacivert beyazlı futbolcular, aileleri, yönetim kurulu üyeleri akşam yemeğinde bir araya gelerek moral depoladılar.

Fethiye Lisesi Mezunları Keşkek Günü’nde Buluştu

1966 yılında açılarak 2014 yılına kadar eğitim öğretimine devam eden Fethiye Lisesi Mezunları Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi önünde düzenledikleri Keşkek Günü’nde bir araya geldiler.

Fethiyespor Edirne Seferinde

3,Lig 3.Grup’ta lider Fethiyespor Edirnespor ile oynayacağı maç için Edirne yolculuğuna çıkıyor. Lacivert beyazlı futbolcular yolculuğa çıkmadan önce akşam yemeğinde Barbun Restoran’da bir araya geldiler.

Kadına şiddetle mücadele için bir araya geldiler

Fethiye kaymakamı Eyüp Fırat başkanlığında Fethiye Kaymakamlığı Toplantı Salonu’nda “Kadına Şiddetle Mücadele” konulu toplantı düzenlendi. Kaymakam Fırat toplantı sonrasında yaptığı açıklamada “Tüm kurumların iş birliğiyle inşallah bu sıkıntının bu sorunun üstesinden gelmeye gayret edeceğiz” dedi.

Prof. Dr. Aydın ve Yazar Ezmeci Okurlarıyla Buluştu

Polimat Bilim İnsanı Prof. Dr. İsmail Hakkı Aydın ve Yazar ve Psikolog Esra Ezmeci 6. Menteşe Kültür ve Sanat Şenliği kapsamında İskender Alper Konakaltı Kültür Merkezindeki söyleşi ve imza gününde okurları ve sevenleri ile bir araya geldiler.

CHP’li Vekiller, Fethiye İlçe Binası’nda partili ile buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekilleri Mürsel Alban ve Burak Erbay, CHP Fethiye İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek, partililerle bir araya geldiler. CHP’li vekiller ziyarette partili vatandaşlarla fikir alışverişinde bulunup, iktidarın uyguladığı yanlış politikalar hakkında konuşmalar yaptılar.

Daha Temiz Muğla İçin Bir Araya Geldiler

Muğla Büyükşehir Belediyesi koordinasyonunda Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve ilçe belediyelerinin temsilcilerinin katıldığı atıkların yönetimi konusunda toplantı düzenlendi.