Canlı Haberleri

Canlı Haberleri

14 Şubat Sevgililer Günü’nde Bora Gölbaşı Rüzgârı Esti

Bora Gölbaşı, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Fethiye’nin en nezih mekanlarından biri olan Barbunn Cafe Bistro’da sahne aldı.

Fethiye turizmi canlı yayında anlatıldı

Fethiye Turizm Derneği Başkanı Işıl Sungur ve PTY Kurucu Yönetim Pazarlama ve Hukuk Danışmanı Güngör Gürel, canlı yayın üzerinden Fethiye turizmi ile ilgili konuştular.

Naci Görür, son depremden sonra korkutan uyarılar yaptı

4,2 büyüklüğünde gerçekleşen depremin ardından Prof. Dr. Naci Görür açıklamalarda bulundu. Görür, "Biliyorsunuz bu deprem en fazla korktuğumuz ve dikkat çektiğimiz Yedisu Fayı üzerinde oldu. Bu fay kırılmaya ve 7'nin üzerinde deprem üretmeye hazır" dedi.

Barbunn Yeni Yıla Bomba Gibi Girdi

Fethiye Sahil Bandı’nın en gözde mekanlarından BarBunn Bistro, 2024 yılına adeta bomba gibi girdi. Canlı müzikte sahne alan Bora Gölbaşı, misafirlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Gökçe, “Şampiyon olmak istiyorum”

Fethiye Orman Spor Kulübü sporcusu Gökhan Gökçe, Fethiye’de düzenlenen Türkiye Enduro Şampiyonası için heyecanlı olduğunu belirterek organizasyonla ilgili açıklamada bulundu.

Bodrumspor - Erzurum FK maçı TRT SPOR ekranında

Trendyol 1. Lig'in ikinci haftasında Bodrumspor, evinde bugün Erzurumspor FK'yı ağırlayacak. Mücadele TRT SPOR'dan canlı yayınlanacak.

Ölüdeniz’de Canlılık Sürüyor

Fethiye’nin dünyaca ünlü turistik mahallesi Ölüdeniz’de tatilci yoğunluğu sürüyor. Ölüdeniz’deki turizmciler, canlılığın sürdüğünü söylese de geçtiğimiz senelerdeki yoğunluğun olmadığını dile getiriyor.

Kızılbük Thermal Wellness Resort Projesi Marmaris Turizmine Büyük Katkı Sunacak

Kızılbük GYO uzmanlığıyla yükselen Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi, devre mülk sektöründe Sinpaş güvencesiyle fark yaratıyor. Marmaris'te denize sıfır özel bir koyda yer alan proje, bölgeyi 4 mevsim canlı tutacak ve sürdürülebilir kaynaklar kullanarak bölgenin korunmasına da katkı sağlayacak.

Ölüdeniz'de canlılık sürüyor

Dünya'nın önemli turizm noktalarından biri olan Fethiye Ölüdeniz'de, turizm hareketliliği devam ediyor.

Başkan Kökten, “Hareketlilik, canlılık var”

Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten, bayramda yaşanan yoğunluğa değinerek içinde bulunduğumuz Temmuz ayı için turizm değerlendirmesinde bulundu.

Belediye Meclisi Bugün Toplanıyor

Menteşe Belediye Meclisi aşağıda bulunan gündem maddelerini görüşmek üzere 4 Temmuz 2023 Salı Günü (bugün) saat: 14.00’te Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş Başkanlığında toplanıyor. Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde yapılacak toplantıyı www.mentese.bel.tr adresinden canlı olarak takip edebilirsiniz.

Pals Cafe Bistro’da 80’ler ve 90’lar Rüzgarı

Pals Cafe Bistro’da 80’ler ve 90’lar ruhuyla canlı müzik akşamları başladı. 

İYİ Parti Muğla Milletvekili Adayı Behçet Saatcıye, büyük destek

İYİ Parti Muğla Milletvekili Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Ortaca ve Dalaman’da yine çok büyük destek aldı. Kendisini davullar ve zurnalar eşliğinde karşılayan vatandaşların Saatcı’ya gösterdiği ilgi ve alaka her kesimden takdir topladı.İlk olarak Ortaca ilçesini ziyaret eden Saatcı, İYİ Parti Ortaca İlçe Başkanı Barbaros Canlı ve partililerle buluştu.

Süleyman Atlı Avrupa 2.’si oldu

Final müsabakasında Azerbaycanlı Aliabbas Rzazade'ye mağlup olan Atlı, Avrupa 2.'si oldu.

Saatcı Ortaca’da ilgiyle karşılandı

İyi Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Behçet Saatcı beraberinde İyi Parti Ortaca İlçe Başkanı Barbaros Canlı ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ortaca semt pazarını ziyaret etti. Seçim çalışmalarını sürdüren Aday Adayı Saatcı, pazar esnafı ve vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı.

KİPER, “KAPILARIMIZ HERKESE AÇIK”

Fethiye Ekolojik Yaşam Derneği Başkanı, Biyolog Ulaş Kiper, “Sorunumuz şu, buraya gelen insan göçü dalgası, Fethiye’ye sürekli kendi malıymış gibi davranıyor. Oysa burası bizim ortak yaşam alanımız, tüm canlılarla beraber paylaşıyoruz. Velhasıl deniz sadece bize ait değil, balıklara, orfoza, Caretta’lara ve tabii ki Akdeniz fokuna ait, bunu hatırlatmak istiyorum” dedi  Fethiye Ekolojik Yaşam Derneği Başkanı, Biyolog Ulaş Kiper, derneğin yürüttüğü faaliyetleri ve Fethiye’nin ekolojik yaşamını SED Medya’ya anlattı

“TÜRKİYE TEK YÜREK” OLDU

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Türkiye Tek Yürek kampanyası için ünlü isimler televizyonların ortak yayınında bir araya geldi. "Türkiye Tek Yürek Kampanyası Ortak Yayını", yurt içinden ve dışından ulusal ve uluslararası 213 televizyon ve 562 radyonun katılımıyla gerçekleşti. AFAD ve Türk Kızılay'ına bağışların toplandığı canlı yayını, test yayınları devam eden SÖZCÜ Televizyonu'nda da yayınlandı. Kampanyada 115,1 milyar liralık bağış rakamına ulaşıldı, 9 milyon adedi aşkın SMS gönderildi.

DEPREMDEN 26 KİŞİ KURTARILDI

Muğla Büyükşehir Belediyesi merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilde yıkıma neden olan deprem sonrası 129 personel ve 33 araçla bölgedeki çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri 26 kişiyi enkaz altından canlı olarak kurtardı.

ALCU’YA UNUTULMAZ KARŞILAMA

Fethiyeli Profesyonel Boksör Kubilay Alcu, Azerbaycanlı rakibini yenerek dünya hafif ağırsıklet altın kemer boks şampiyonu oldu. Şampiyonluk kemeriyle Azerbaycan’dan Fethiye’ye gelen Alcu, Yanıklar Mahallesi’nde karşılandı. Alcu, konvoy ile Fethiye’ye giriş yaptı.

FETHİYELİ BOKSÖR DÜNYA ŞAMPİYONU OLDU

Fethiyeli Profesyonel Boksör Kubilay Alcu, Azerbaycanlı rakibini yenerek dünya hafif ağırsıklet altın kemer boks şampiyonu oldu.

FETHİYESPOR, BOLU YOLUNDA

Fethiyespor, Ziraat Türkiye Kupası 3. eleme turu mücadelesinde Boluspor ile karşılaşacak. Mücadele 19 Ekim Çarşamba günü saat 15.00’da Bolu Atatürk Stadı’nda oynanacak. Karşılaşma A Spor ekranlarından canlı yayınlanacak.

MUĞLA'DA KPSS HEYECANI

2022 Önlisans KPSS Sınavı Muğla'da da başladı. Heyecanlı bekleyiş sürüyor.

CHP İLÇE BAŞKANI DEMİR, FETHİYE PROGRAMINA KONUK OLDU

CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, FRT TV'de yayınlanan Fethiye adlı programın konuğu oldu. Programda konuşan Demir, siyaset başta olmak üzere, Fethiye’nin sorunları, körfez ve trafik sorunu gibi birçok konuya değindi.

TUGAY,’’ EN KISA ZAMANDA SINAV MERKEZİNİ AÇMAMIZ GEREKİYOR’’

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Meclis Başkanı ve İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Yönetim Kurulu Başkan Adayı İlkay Tugay, dün akşam FRT TV’de canlı olarak yayınlanan Fethiye adlı programın konuğu oldu. Programda konuşan Tugay, seçimi kazandığı takdirde yapacağı projeler başta olmak üzere, sınav merkezi, P&N sigortası ve deniz sorunları ile ilgili sorulan soruları yanıtladı.

NACİT ÇATAL, FETHİYE PROGRAMINA KONUK OLDU

Fethiyespor Genel Kaptanı Nacit Çatal, FRT TV'de yayınlanan Fethiye adlı programın konuğu oldu. Programda konuşan Çatal, Fethiye’nin sorunlarından turizme ve Fethiyespor’a kadar birçok konuya değindi.

FETHİYESPOR’UN BORCU YOK

Fethiyespor Genel Kaptanı Nacit Çatal 12 Eylül akşamı FRT TV ekranlarında yayınlanan Fethiye adlı programa konuk oldu. Programda konuşan Çatal, Fethiyespor’un gelir ve giderleri hakkında bilinmeyenleri paylaştı.

GÜNDOĞDU, “FETHİYE HIZLI GELİŞEN BİR İLÇE, İL OLMALI”

Cumhuriyetimizin 100. Yılında 100 il projesi ile çıkılan yolda Fethiye’nin de il olması konuşuluyor. Bununla ilgili Türkiye genelinde 19 ilçenin il olma durumu var. “Fethiye il olmaya hazır mı?” diye Clup Tuana Fethiye’nin Genel Müdürü ve Fethiyespor Yönetim Kurulu Üyesi Nurkaya Gündoğdu’ya sorduk.

FETHİYE’DE DE BURSLULUK SINAVI HEYECANI YAŞANDI

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından 5, 6, 7, 8, hazırlık sınıfı, 9, 10 ve 11’inci sınıflara yönelik düzenlenen İOKBS bursluluk sınavı heyecanı tüm Türkiye’de olduğu gibi Fethiye’de de yaşandı. Velilerin heyecanlı bekleyişi kameralara yansıdı.

NURKAYA GÜNDOĞDU SEZONU DEĞERLENDİRDİ

Arzu Sipahi ve Seda Köktener’in sunduğu FRT TV ekranlarında yayınlanan Fethiye isimli programda konuk olan Clup Tuana Fethiye’nin Genel Müdürü ve Fethiyespor Yönetim Kurulu Üyesi Nurkaya Gündoğdu sezonu değerlendirdi.

Başkan Çıralı, “Babadağ’ın babasıyım, odanın kaptanıyım”

FRTTV ekranlarında yayınlanan Arzu Sipahi ve Seda Köktener’in hazırlayıp sunduğu Fethiye programına konuk olan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, neden tekrar aday oldunuz sorusunu canlı yayında cevapladı.