Çarşı Caddesi Haberleri

Çarşı Caddesi Haberleri

Karaca, “Çok Güzel Projeler Hazırladık”

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, yerel seçimler öncesinde Paspatur ve Çarşı Caddesi esnafını ziyaret etti.

Başkan Akdenizli Kadınlara Karanfil Dağıttı

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında belediye hizmet binasında çalışan kadın personel çarşı caddesindeki kadın esnaflara ve Cuma Pazarındaki kadınlara karanfil dağıtarak günlerini kutladı.

Fethiye’de Polis – Jandarma El Ele!

Fethiye Çarşı caddesinde polis ve jandarma ekipleri bir araya gelerek sürücülere uyarı broşürü dağıttı. Uyum içerisinde çalışan iki birimin ekipleri güler yüzleriyle dikkat çekti.

Çarşı Caddesinin Sembolü Restore Edildi

Fethiye Çarşı caddesindeki balıkçı tekne maketi restore edilerek eski yerine alındı.

Tur Araçları Trafiği Kilitledi

Fethiye’de tur şirketlerinin servis araçları, Çarşı Caddesi’nde trafiğin kilitlenmesine sebep oldu.

EMNİYETTEN GECE MESAİSİ

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri, Cumhuriyet Mahallesi Çarşı Caddesi üzerinde saat 22.00-00.00 saatleri arasında güvenlik kontrolü gerçekleştirdi.

ATATÜRK CADDESİ TRAFİĞE AÇILDI

Atatürk Caddesi üzerindeki altyapı çalışmaları ve asfaltlama işlemi tamamlandıktan sonra trafiğe açıldı. Atatrü Caddesi’nin trafiğe açılması ile Çarşı Caddesi’de eski düzeninde ki gibi tek şerite döndü.

İYİ PARTİ ‘DEN YAZ SEFERBERLİĞİ

İyi Parti Fethiye İlçe Teşkilatı Fethiye’de esnaf ziyaretlerine başladı. 2023 yılının Haziran Ayı’nda yapılacak seçimlere bir yıldan az bir zaman kala İyi Parti seçim startını hızlı verdi. Parti teşkilatı Dispanser Caddesi ve Çarşı Caddesi’nde bulunan esnafları ziyaret etti İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban bu ziyaretleri düzenli olarak yaparak Fethiye’nin 41 mahallesini gezeceklerini ifade etti.

ÜST YOL TRAFİĞE AÇILDI

Alt yapı çalışmaları nedeni ile trafiğe kapatılan Çarşı Caddesi’nin Kaya Caddesi Kavşağı’ndan Köprübaşı Mevkii’ne kadar olan bölümü tekrar trafiğe açıldı.

İçme suyu hatları yenileniyor

Fethiye ‘de 10 Milyon TL’ye mal olacak yatırım kapsamında İnönü bulvarında kazı ve imalar çalışmaları tamamlanırken, abone bağlantılarına geçildi. Çalışmalar kapsamında Atatürk ve Çarşı Caddesi ile bazı sokaklarda içme suyu hatları da yenilenecek. Çalışmaların tamamlanmasının ardından bu alanlarda Fethiye Belediyesi tarafından sıcak asfalt çalışması yapılacak.

Çarşı caddesi kısa süreliğine trafiğe kapatılıyor

Fethiye’de altyapı çalışmaları devam ediyor. İçme suyu şebeke hattı çalışmaları nedeniyle Fethiye Merkez’de üst yol olarak adlandırılan Kaya Caddesi girişinden Köprübaşı Kavşağı’na kadar trafik ulaşıma kapanacak. Bu kapsamda ekipler çalışmalarına hızla devam ediyor.

Başkan adayı Demirtaş “Esnafımız yönetilen değil, yöneten olacak”

Başkan adayı Demirtaş “Esnafımız yönetilen değil, yöneten olacak” Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş, odanın hizmet ve imkanlarından tüm esnafın yararlanamadığını belirterek, “Odamız ve iştiralarıyla ilgili tüm kritik kararlara, projelere, uygulamalara esnafımızla istişare edilerek karar verilecek” dedi.

Oyuncaklarını Sergiledi

Emekli öğretmen Erol Hıra geçmişte dedesinin ,babasının oynadığı oyuncakları araştırarak aynısını yapıyor.Erol Hıra yaptığı oyuncakları Çarşı caddesi’nde bulunan FETAV Binası’nda sergiledi.

Ziraat Bankası’na modern bina

Uzun yıllardan bu yana Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Ziraat Bankası Hizmet Binası , yeni modern bir hizmet binası yapmak üzere yıkıldı.Ziraat Bankası geçici olarak Çarşı Caddesi’nde hizmet veriyor.Yıkılan Ziraat Bankası Hizmet Binası yerine modern bir hizmet binası yapılacak.

Başkan Karaca duruşma yerine törene katıldı

CHP’li Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve şoförü Barış Mete hakkında Çarşı Caddesindeki trafikte yaşanan olay ile ilgili olarak Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı’nın hazırladığı iki ayrı iddianame Fethiye 1. Asliye Ceza Mahkemesince kabul edilip; birleştirildi. Hem sanık hem müşteki durumdaki Başkan Alim Karaca ile tatilci Murat Çağlar Özbakır’ın, Fethiye 1. Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki ilk duruşmasına avukatlar ile şoför Barış Mete katıldı. 

Öztürk, “Mustafa Kemal Mesleki Teknik Lise taşınacak”

AK parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk çarşı caddesindeki yeni parti binasında, 2021 yılının ilk basın açıklamasını yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yaptı.

Öztürk, “Ak Parti’nin erken seçim düşüncesi ve planı yok”

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, mesaisinin büyük bir bölümünü, Çarşı Caddesi üzerinde yeni kiraladıkları ilçe binasının tamamlanması için geçiriyor. Yönetim kurulundaki arkadaşları ile birlikte, yeni ilçe binası tadilatını tamamlamak için gayret sarf eden AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, 2021 yılı etkinlikleri için planlamalara başladıklarını ifade ederken, “2021-2022 yılı çalışmalarını, 2023 yılı seçimleri için yapacaklarını, Ak Parti ve Cumhur İttifakının bir erken seçim düşüncesinin bulunmamaktadır” dedi.

Ziraat Bankası Geçici olarak Çarşı Caddesi’nde hizmet verecek

Fethiye’de Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Ziraat Bankası Fethiye Şubesi hizmet binasının tadilata alındığı belirtildi. Hafta sonu taşınma işlemleri yapılırken, şube Çarşı Caddesi üzerinde bulunan yeni yerinde geçici olarak faaliyetlerini sürdürecek.