Çetin Haberleri

Çetin Haberleri

Muğla Başkanı Muhsin Erçetin Yönetime Girdi

81 ilde şubesi ve yaklaşık 7900 üyesi olan Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneğinin 14. olağan seçimli Genel Kurul Toplantısı Ankara’da yapıldı.

Kökten, “harekete geçme zamanı geldi”

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında Çetinkaya İnşaat çalışanları ile toplantıda bir araya geldi. İşletme personelinin sorunlarını ve taleplerini dinleyen Başkan Adayı Kökten, “Seçimlerde kendi adıma değil Fethiye’nin geleceği için destek istiyorum” dedi.

"Sorunları Kökten Çözmek İçin Geliyoruz"

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlerde "Fethiye'nin var olan sorunlarını kökten çözmek için geliyoruz"dedi. Kökten'nin gerçekleştirdiği ziyaretlere Ak Parti Fethiye İle Başkanı Murat Çağlar Ayıkol, Ak Parti Fethiye İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Çetin ve çok sayıda partili katıldı.

FTSO Akademi’nin Excel Eğitimi Yoğun İlgi Gördü

FTSO Akademi’nin düzenlediği Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Eyüp Akçetin tarafından verilen Orta ve İleri Seviye Excel Eğitimine FTSO üyesi ve çalışanı 20 kişi katıldı.

Seydikemer’de MHP Heyetinden Protokol Ziyaretleri

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç, partisinin 4’üncü olağan genel kurulunun ardından yeni yönetimi ile birlikte Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker’i, Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’yi ve İlçe Jandarma Komutanı Sadık Çetin’i ziyaret etti.  

Karayiğit ile Çetin Ailesinin Mutlu Günü

Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit’in oğlu Erdoğan Karayiğit ile Milenay Çetin çifti, Fethiye Bahar Beach’te unutulmaz bir düğünle dünya evine girdiler.

Muğla Valisi İdris Akbıyık’a Ziyaret

Yatağan Kaymakamı Mustafa Emre Kılıç, Yatağan Cumhuriyet Başsavcısı Alper Çetin, Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz  ve Stratonikeia Kazı Başkanı Prof. Dr. Bilal Söğüt Muğla Valisi İdris Akbıyık'ı ziyaret etti.

Başkan Akdenizli: “Şehrimizin Çocuğu Batuhan’a Güvenimiz Tam”

2023/2024 Futbol sezonunda Muğla Süper Amatör Liginde mücadele edecek olan Seydikemerspor, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Murat Çetin Uzman’ın “Küçük an’lar” - “Küçük anı’lar” sergisi açıldı...

Kendine Özgü bir tarzı ve neşeli resimleri ile dikkat çeken Ressam Murat Çetin Uzman’ın “Küçük an’lar” - “Küçük anı’lar” adını verdiği ilk sergisi Bodrum Belediyesi Kültür A.Ş. Trafo Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezinde açıldı. Ressam Uzman resimlerinde kullandığı boyaları da kendisi ürettiğini ifade ederken, renklerin de kendi iç dünyasını yansıttığını söylüyor.

Örnek Okul Müdürü Hacer Çetin’den Çevre Haftasında Anlamlı Etkinlik

Karaköy Ortaokulu öğrencileri 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolasıyla Karadere Plajında çevre temizliği yaptı. Karaköy Ortaokulu Müdürü Hacer Çetin ve öğretmenler öncülüğünde yapılan plaj temizliğinde öğrencilere çevre temizliği bilinci aşılandı.

HIZLI OKUMA EĞİTİMİNE YOĞUN KATILIM

Fethiye Belediyesi ve Muğla Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde Eğitimci Mehtap Hoşlar Çetinkaya tarafından anlayarak hızlı okuma eğitimi veriliyor.

NOSTALJİK FİLM AFİŞ SERGİSİ AÇILDI

Fethiye’de yaşayan emekli Süleyman Saraçoğlu gençlik yıllarında tutkunu olduğu sinema sayesinde biriktirdiği film afişlerini, Çetinkaya Sanat Galerisi’nde düzenlediği sergi ile sanatseverle buluşturdu. 

SOKAK HAYVANLARI ADINA SERGİ

Fethiye'nin tanınmış yerel sanatçılarından Serap Şenel'in 'Mandala ve Taş Boyama' sergisi, Aziz Çetinkaya özel sanat galerisinde törenle açıldı.

SOKAK HAYVANLARI İÇİN SERGİ AÇIYOR

Fethiye’nin tanınmış yerel sanatçılarından Serap Şenel’in “Mandala ve Taş Boyama” sergisi 3 Aralık Cumartesi günü Aziz Çetinkaya özel sanat galerisinde törenle açılacak.

AZİZ ÇETİNKAYA SERGİSİ AÇILDI

Fethiye'nin ilk ve en eski özel sanat galerisi Çetinkayalar İş ve Sanat Merkezi (Aziz Çetinkaya) Sanat Merkezi açıldı.

BAŞKAN OTGÖZ’DEN EMEKLİ PERSONELE TEŞEKKÜR

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, emekli olan Belediye Personeli Mehmet Emin Arıcan’a hizmetleri dolayısıyla teşekkür edip, emekliliğinin hayırlı olmasını temenni etti. Özel Kalem Müdürü ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdür Vekili Hasan Çetin de emekli personel için veda yemeği düzenledi. Seydikemer Belediyesi’nin kurulduğu günden bugüne Belediyede çalışan Mehmet Emin Arıcan’ın emekli olmasından dolayı, Özel Kalem Müdürü ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdür Vekili Hasan Çetin, önceki gün Teras Restaurantta bir veda yemeği düzenledi. 

AZİZ ÇETİNKAYA SERGİSİ HALKLA BULUŞUYOR

Fethiye’nin ilk ve en eski özel sanat galerisi Çetinkayalar İş ve Sanat Merkezi (Aziz Çetinkaya) Sanat Merkezi 16 Kasım Çarşamba günü saat 16.00’da kapılarını Fethiye halkına açıyor.

BAŞOĞLU’NUN 50 YILLIK HAYATI ÖDÜLLENDİRİLDİ

Fethiye Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanı İsmail Başoğlu’na Gönen ilköğretim okulu mezunları başarı 50’nci yıl başarı ödülü verdi. Duygusal sahnelere de ev sahipliği yapan törende daha önce başarı ödülüne layık görülen Mustafa Özdemir, Mustafa Çetin ve Mete Atay’ın birer konuşma yaparak İsmail Başoğlu’nu anlattıkları gecede Almanya’da yaşayan İsmail Başoğlu’nun hayat hikayesini yazmada etkili olan bu kitabın yönetmenliğini yapan Kemal Yalçında tanıdığı İsmail Başoğlu’nu anlatırken Başoğlu gözyaşlarını tutamadı.

İSMAİL BAŞOĞLU’NA BAŞARI ÖDÜLÜ VERİLDİ

Gönen İlkokulu Mezunları adına eğitimciler Mustafa Özdemir, Mustafa Çetin ve Kemal Yalçın Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Başoğlu’na ‘Başarı Ödülü’ takdim ettiler.

EŞEN’DE ŞEHİTLERE ANMA KONSERİ

Seydikemer ilçesi Eşen Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen Şehitleri Anma Konseri yoğun katılımla gerçekleştirildi.

YUSUF İZZET GÖKÇE İLKOKULU’NDAN 2 İL BİRİNCİSİ

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI VE TÜM AKIL VE ZEKA OYUNLARI FEDERASYONU (TAZOF) ARASINDA İMZALANAN İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ KAPSAMINDA DÜZENLENEN TÜRKİYE AKIL VE ZEKA OYUNLARI TURNUVASI'NIN MUĞLA İL FİNALİ YAPILDI.

BİR KÖPEK DAHA ZEHİRLENEREK KATLEDİLDİ!

Muğla'nın Fethiye ilçesi Yanıklar Mahallesinde Arda Çetin, dün akşam saatlerinde evinin bahçesinde beslediği Asuman isimli köpeğinin bahçesine atılan zehirli yiyecek ile zehirlendiğini iddia etti.

ABGC’de ‘Ulucan’ güven tazeledi

Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti’nin olağan genel kurulunda, gazeteciler Erman Çetin ve Arif Kunur ile girdiği seçim yarışını kazanan mevcut Başkan Cem Ulucan, üçüncü dönem için göreve seçildi.

SEYDİKEMER’DE 2. AKIL VE ZEKA OYUNLARI TURNUVASI DÜZENLENDİ

Seydikemer’de bu yıl 2’ncisi düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası’na katılım yoğun oldu. 96 öğrencinin gün boyu kıyasıya mücadele ettiği Turnuva İlkokullarda 5, Ortaokullarda 5 kategoride düzenlendi.

ÇANAKKALE ZAFERİ’NİN 107’NCİ YIL DÖNÜMÜ SEYDİKEMER’DE KUTLANDI

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi dolayısıyla Seydikemer’de tören düzenlendi. Kahraman Mehmetçiğin 107 yıl önce dünyanın en güçlü donanmalarına geçit vermeyerek yazdığı şanlı zafer Seydikemer’de coşku ve gururla kutlandı.

Patlangıç öğretmenine ağlıyor

Beden Eğitimi öğretmeni olan Osman Fatih Çetinkaya geçirdiği elim bir kaza sonucu hayatını kaybetti.

Fethiye halkı parkomata karşı

29 Mart 2021 tarihi itibariyle uygulanmaya başlayan Muğla Büyükşehir Belediyesi yönetmeliği ile yürürlüğe giren yol üstü park ücretleri uygulaması hakkında görüştüğümüz vatandaşlar parkomat sisteminden memnun olmadıklarını ifade ettiler. 

Türk-Kore Dostluk Ormanlarının 5'.si Milas’ta oluşturuldu 

Türkiye’de 2021 yaz aylarında orman yangınları devam ederken Koreli doğaseverlerin bağışladığı fidanlar için oluşturulan Türk-Kore Dostluk Ormanlarının 5’.si Milas’ta kuruldu.

Muğlaspor’da Fevzi Tuncay Dönemi

Bal Ligi 9. Bölge 3. Grup’ta mücadele eden Muğlaspor’da Teknik Direktör Sabri Çetin ile yollar ayrıldı. Çetin’in yerine Fevzi Tuncay getirildi.

Seydikemerli Arıcılara Arı Keki ve Arı Yemi Bağışlandı

Seydikemer’de yazın meydana gelen orman yangınlarında zarar gören arıcılara, arı keki ve arı yemi dağıtıldı. Seydikemer Belediyesi’nin de araçları ve personeliyle destek olduğu arı keki ve arı yemi dağıtımı Seydikemerli üreticileri sevindirdi.