FTSO Akademi'nin Excel Eğitimi Yoğun İlgi Gördü

FTSO Akademi'nin düzenlediği Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Eyüp Akçetin tarafından verilen Orta ve İleri Seviye Excel Eğitimine FTSO üyesi ve çalışanı 20 kişi katıldı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nın (FTSO) Oda üyelerinin ve çalışanlarının iş hayatını kolaylaştırmak, iş süreçlerinde hızlı ve etkili yol almalarını sağlamak amacıyla eğitimleri devam ediyor. ‘FTSO Meğri Salonu’nda 26-27 Ocak 2024 tarihlerinde düzenlenen Orta ve İleri Seviye Excel eğitiminde firmaların satış pazarlama, muhasebe, planlama, ön büro gibi departmanlarında sıklıkla kullandığı excel programının fonksiyon ve özellikleri anlatıldı. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Eyüp Akçetin, eğitime katılanlara uzun saatler alan raporlama faaliyetlerinin çok daha kısa sürede tamamlanmasını sağlayan excel uygularının fonksiyonları konusunda kapsamlı bilgiler verdi. Eğitim kapsamında, IF işlemleri, SumIF, CountIF, CountA formülleri, filtreleme, ileri seviye filtreler, pivot tablolar, durum analizi ve otomatik veri doldurma konularına değinildi.
İki gün toplam 12 saat süren eğitim süresince katılımcılar kendi bilgisayarlarında pratik yaparak, öğrendiklerini uygulamaya aktarma fırsatı da buldu. Uygulamalı eğitim sonunda katılımcılara sertifikaları da verildi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN