Fethiyespor Evinde Iğdır FK ile Karşılaşacak

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, ligin 23. Hafta karşılaşmasında evinde Iğdır FK'yı konuk edecek. Mücadele, 31 Ocak Çarşamba günü 14.00'te Fethiye Şehir Stadı'nda oynanacak. Lacivert beyazlılar maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 23.Hafta mücadeleleri fikstür sıkışıklığı nedeniyle hafta içi oynanacak. Fethiyespor, 23.Hafta mücadelesinde evinde Iğdır FK ile karşılaşacak. 22.Hafta mücadelesinde GMG Kastamonuspor’a konuk olan Fethiyespor, deplasmanda 2-0 mağlup olmuştu. Lacivert beyazlılar bu karşılaşmayı unutup hafta içi Iğdır FK ile oynayacağı mücadeleden 3 puan çıkarmak için hazırlıklarını sürdürüyor. Fethiyespor’un rakibi Iğdır FK, liderin 1 puan gerisinde bulunuyor ve hafta sonu çok kritik 24 Erzincanspor maçından 3 golle 3 puan almıştı. Fethiyespor – Iğdır FK müsabakası 31 Ocak Çarşamba günü 14.00’te Fethiye Şehir Stadı’nda oynanacak.

Fethiyespor – Iğdır FK müsabakasını Ankara bölgesinden B Klasman hakemi Emre Kaan Çalışkan yönetecek. Çalışkan’ın yardımcılıklarını Osman Baruk ile Cankut Gönenç yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi olarak da Mertcan Erölmez görev yapacak. Alınan bilgilere göre Iğdır FK taraftarının deplasman tribününü kapalı gişe yapması bekleniyor.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN