Cumhuriyet Meydanı Haberleri

Cumhuriyet Meydanı Haberleri

Cumhuriyet Meydanı’na Çelenk Sunumu Yapıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Cumhuriyet Meydanı'nda çelenk sunum töreni yapıldı.

CHP 100 yaşında

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 100. kuruluş yıl dönümünde Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk töreni düzenlendi. Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başlayan program, saygı duruşu ardından İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile sona erdi. 

Zafer Bayramı Menteşe’de Coşkuyla Kutlanacak

Menteşe Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. Yılı etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Meydanında fener alayı ve Aslı Göngör konseri düzenlenecek. 

CUMHURİYET MEYDANINA ÇELENK KOYDULAR

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu tüm yurtta olduğu gibi Fethiye'de de yaşanıyor. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99'inci yıldönümü kutlamaları Fethiye Kaymakamlığı Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen çelenk sunma töreni ile başladı.

İYİ PARTİ 5 YAŞINDA

İyi Parti Fethiye İlçe Yönetimi tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk koyma töreni düzenlendi. Törenden sonra açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Fatih Çoban, İyi Parti’nin 5. yılını kutladı.

CUMHURİYET HALK PARTİSİ 99. YAŞINI KUTLADI

Cumhuriyet Halk Partisi 99. yaşını, Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen program ile kutladı. Cumhuriyet Halk Partisi 99. yaşını törenle kutladı. Cumhuriyet Meydanında düzenlenen programa Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, ADD Başkanı Nursel Türetken, Cumhuriyet Halk Partisi Eski Milletvekillileri, Çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

CUMHURİYET MEYDANINDA, CUMHURİYET COŞKUSU

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100.yıl dönümü nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni düzenledi. Bazı dernek ve STK temsilciliklerinin de destek verdiği törene Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'da katıldı.

MUĞLA’DA 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLANDI

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı” kutlamaları Menteşe Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtına çelenk sunma, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

CHP’DEN ÇELENK SUNMA TÖRENİ

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na Çelenk Sunma Töreni gerçekleştirildi. Törene CHP’lilerin yanı sıra Millet İttifakı üyesi Deva Partisi ve Gelecek partisi temsilcileri de katıldı.

CHP’DEN ÇELENK SUNMA TÖRENİ

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile Beşkaza Meydanı’nda düzenlenen Çelenk Sunma Töreni ardından Cumhuriyet Meydanı’nda Çelenk Sunma Töreni düzenlendi. Düzenlenen törene İyi Parti Fethiye İlçe Teşkilatı’da katıldı.

ÖĞRETMEN OKULLARININ 174. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLANDI

Öğretmen okullarının 174. Kuruluş yıldönümü Yeni Kuşak Köy Enstitüleri Derneği Fethiye Şubesi‘nin hazırlamış olduğu etkinlikle kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen etkinliğe Fethiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Oğuz Boleli, ÇYDD Fethiye Şube Başkanı Canan İzmirli ve birçok vatandaş katıldı.

ADD Fethiye Şubesi'nden Onur Anıtı saldırısına tepki

Samsun'da bulunan Onur Anıtı'na yapılmak istenen saldırı ile ilgili olarak Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şubesi tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda basın açıklaması yapıldı. Basın açıklamasına CHP Bursa Eski Milletvekili Dr. Ceyhun İrgil ve birçok vatandaş katıldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Menteşe’de Coşkuyla Kutlanıyor

Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 98. Yıl dönümü Menteşe’de coşkuyla kutlanıyor. Menteşe Belediyesi tarafından hazırlanan kutlamalar kapsamında, akşam saatlerinde ellerinde bayraklar ve meşalelerle Fener Alayına katılan binlerce Menteşeli hep bir ağızdan “İzmir Marşını” okudu. Fener Alayının ardından sahne alan “Yeni Türkü” Cumhuriyet meydanında verdiği açık hava konseri ile Menteşelilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Menteşe, Mahşer-i Cümbüş İle Güldü

Mahşer-i Cümbüş doğaçlama tiyatro topluluğu 6. Menteşe Kültür ve Sanat Şenliği kapsamında Cumhuriyet Meydanında sahne aldı. Modern doğaçlama tiyatronun öncülerinden olan Mahşeri Cümbüş topluluğu, Cumhuriyet Meydanında gösteriye katılan tiyatro severlere kahkahalarla dolu bir gece yaşattı.

Cumhuriyet Halk Partisinin 98. Yaşı törenle kutlandı

Mustafa Kemal Atatürk tarafından 9 Eylül 1923’te kurulan ve bugüne kadar 7 genel başkanın görev yaptığı CHP, 98. kuruluş yıl dönümünü kutluyor. Cumhuriyet Halk Partisi 98. Kuruluş yılında Fethiye Cumhuriyet Meydanında çelenk töreni düzenlendi. Törene Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca beraberinde Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, CHP eski ilçe Başkanı Av. Ali Özgür Kullukçu, Cumhuriyet Halk Partisi Eski Milletvekilileri, Çok sayıda partili ve vatandaş katıldı. Tören çelenk sunma, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile son buldu.

Muğla’da adli yıl törenle açıldı

Muğla’da, 2021-2022 adli yılı açılışı dolayısıyla tören düzenlendi. Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı'na, Cumhuriyet Başsavcılığı ve Muğla Barosu'nca çelenk sunuldu.

Zakkum Menteşe'yi salladı

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. yıldönümü Muğla’nın merkez Menteşe İlçesi’nde de gururla kutlandı. Dün akşam saat 20.00’da Recai Güreli Caddesi'nden başlayıp Cumhuriyet Meydanı'nda son bulan kortej yürüyüşüne, vatandaşlar ellerinde Türk bayrakları ve meşalelerle destek verdi. Yürüyüş sonrası ünlü Rock Grubu Zakkum bir konser verdi. Muğlalılar, Zakkum konserinde bayramı coşkuyla kutladı.

CHP 30 Ağustos Zafer Bayramını coşku ile kutladı

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99’uncu yıl dönümü nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni düzenledi. Bazı dernek ve STK temsilciliklerinin de destek verdiği törene Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’da katıldı.

Başkan Karaca, Halkın Bayramını Kutladı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye’de önce kaymakamlık binası önünde yapılan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı çelenk sunma törenine katılırken, daha sonra Cumhuriyet meydanındaki STK’ların düzenlediği çelenk sunma törenine katıldı. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, törenlerde vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

56. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda Fethiye - Marmaris etabı başladı

56. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun (TUR 2021) 6. günündeki 129,1 kilometrelik Fethiye-Marmaris etabı start aldı. Fethiye’de Cumhuriyet Meydanı önünden başlayan startı Muğla Valisi Orhan Tavlı, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı, Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli, İl Gençlik ve Spor Müdürü Ömer İlman verdiler.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından hayata geçirildi 

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Dijital Tır’ın açılışı, Aydın Cumhuriyet Meydanı’nda yapıldı. Açılış töreni Aydın Vali Yardımcısı Cemal Şahin’in katılımıyla gerçekleştirildi. 

Muğla'da 19 Mayıs Kutlamaları Başladı  

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları Menteşe Cumhuriyet Meydanı'nda yer alan Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreni ile başladı.  

Muğla'da 23 Nisan Kutlama Programı Başladı

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gün boyu sürecek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreni ile başladı.