Delegeler Haberleri

Delegeler Haberleri

Başkan Osman Gürün, CHP Kurultayında Oy Kullanamayacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla İl Başkanlığının 38. Olağan Kongresinde kırmızı grup olarak seçimi kazanamayan Hüseyin Erol’un delegeleri arasında bulunan Başkan Osman Gürün, Olağan Kurultay’ında oy kullanamayacak.  

CHP’de kongre takvimi belli oldu

CHP‘nin kongre takvimi belli oldu. İlçe delegelerinin belirlenmesi için 3 Temmuz tarihinde başlayan süreç, 15 Ekim’e kadar devam edecek. 

DELEGELER SEÇİMLE BELİRLENİYOR

Önümüzdeki günlerde yapılması planlanan Fethiye Ziraat Odası Genel Kurulu öncesinde delegeler seçimle belirleniyor.

TOBB 78’İNCİ GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 78’inci Genel Kurulu 365 Oda ve Borsa’nın katılımıyla çevrimiçi video konferans yöntemiyle gerçekleşti. Genel kurula FTSO Likya Salon’undan canlı bağlantıyla FTSO Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, TOBB Genel Kurul delegeleri Akif Milaslıoğlu, Muhammet Kökten, Fikret Koyuncu, Erol Aksoy, Ramazan Sıtkı Gümüşhan ve Fadıl Ardıç ile FTSO Genel Sekreteri Av. Ezgi Kullukçu katıldı.

Kolaylı, güven tazeledi

Türkiye’nin en üst çatı basın meslek kuruluşu olan ve 8 gazeteciler federasyonu ile 86 gazeteciler cemiyetinin üye olduğu Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’nun 3. Olağan Genel Kurul Toplantısı bugün Ankara’da yapıldı. Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu genel başkanlığına, kongreye katılan delegelerin tamamının oyunu alan Nuri Kolaylı yeniden seçildi.

İl Başkanı Mete Delegeler İle Bir Araya Geldi 

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, 7. Olağan Kongre sürecinde ilçe programlarını sürdürüyor. Bu kapsamda Fethiye’deki delegeler ile bir araya gelen İl Başkanı Mete, “1 Şubat’ta yeni bir yönetimle beraber hedeflerine ulaşmak üzere çalışmalarımıza başlayacağız” ifadelerini kullandı.  

İl Başkanı Mete delegeler ile bir araya geldi 

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, 7. Olağan Kongre sürecinde ilçe programlarını sürdürüyor. Bu kapsamda Seydikemer’deki delegeler ile bir araya gelen İl Başkanı Mete, “1 Şubat’ta yeni bir yönetimle beraber 2023 hedeflerine ulaşmak üzere çalışmalarımıza başlayacağız” ifadelerini kullandı. 

Gelecek Partisi Dalaman İlçe Kongresi yapıldı

Gelecek Partisi tüm Türkiye’de olduğu gibi Muğla ve ilçelerinde de teşkilatlanma çalışmalarını hızlandırdı. Muğla ve ilçelerinde kongrelerini hızlandıran Gelecek Partisi Dalaman’da tek liste ile gidilen kongrede başkanlığa İlyas Karataş seçildi. Gelecek Partisi Dalaman ilçe kongresi Kovid-19 tedbirleri altında bir çay bahçesinde gerçekleştirildi. Kongreye Gelecek Partisi Muğla İl Başkanı Selahattin Kayaman, Aydın İl Başkanı Selçuk Yagsan, Denizli İl Başkanı Aykut Yıldırım, İzmir İl Başkanı Cüneyt İşçilik, CHP Dalaman İlçe Başkanı Sezer Durmuş, İyi Parti ve Deva Partisi yetkilileri ile gelecek partisi delegeleri katıldı.