Doldu Haberleri

Doldu Haberleri

Akdenizli, Kısa Sürede “Gönüllerin Başkanı” Oldu

Genç ve dinamik Başkan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemer Belediye Başkanlığı görevinde birinci yılını doldurdu.

‘Neye Niyet Neye Kısmet’ Göz Doldurdu

Fethiye Belediyesi katkılarıyla Özer Olgun Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Neye Niyet Neye Kısmet” adlı oyun, seyircilerden tam not aldı.

Başkan Akdenizli’nin hizmetleri göz dolduruyor!

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’nin Seydikemer’in her mahallesine yaptığı hizmetler göz dolduruyor. Seydikemer’in 65 mahallesine hizmet etmekten büyük gurur duyduğunu ifade eden Başkan Akdenizli; “Hizmetlerimiz devam edecek” dedi.

Muğla Büyükşehir 9 yılda Muhtarlar Masasından 93 bin talep aldı

Muğla Büyükşehir Belediyesinin mahalle muhtarlarıyla daha hızlı sağlıklı bir iletişim kurarak vatandaşlara hızlı hizmet ulaştırmak adına hayata geçirdiği Muhtarlar Masası 9 yıldır hizmet vermeye devam ediyor.

Fethiye İngiliz Pazarı’nda Yoğunluk Sürüyor

Fethiye'de her ayın üçüncü pazar gününde düzenlenen ikinci el eşya pazarı olan 'İngiliz Pazarı' Ekim ayında da doldu taştı. İngiliz Pazarı esnafı yoğunluktan dolayı memnun olduklarını muhabirlerimize anlattı.

Salı Pazarı Vatandaşın Cebini Yakıyor

Fethiye'de her Salı günleri kurulan Salı Pazarı'nda vatandaşlar pahalı fiyatlardan dolayı dert yanıyor. Maddi durumlarından dolayı alışveriş sepetini dolduramadığını belirten vatandaşlar FRT TV mikrofonlarına konuştu.

Yağışla beraber yangın havuzları doldu

Fethiye’ye aylar sonra yağan yağmurla beraber Karaçulha ve Eldirek mahallelerinde bulunan yangın havuzları yağmur suyu ile doldu.

Rafet El Roman Sevgisi Seki Çayırına Sığmadı

Seydikemer'in Seki Mahallesinde 30'uncusu düzenlenen Geleneksel Seydikemer Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Halk Konseri kapsamında sahne alan ünlü sanatçı Rafet El Roman sevilen şarkılarını seslendirdi. Seydikemerlilerin Rafet El Roman sevgisi Seki Çayırına sığmadı, alan binlerce vatandaş tarafından doldu taştı.

Boğaziçi Tiyatro, Müzik ve Turizmle Harmanlandı

Milas’ın Boğaziçi Mahallesi’nde devam eden Bargilya Kültür, Sanat ve Turizm Festivali’nin ikinci gününde Tuz Binası konuklara büyülü bir atmosfer sunarken, Köy Meydanı ise sanatseverlerle doldu taştı.

Kavurucu Sıcaklar Sokakları Boşalttı, Sahiller Doldu Taştı

Afrika sıcakları olarak adlandırılan sıcak hava dalgasının etkisi altındaki Fethiye’de cadde ve sokaklar boş kalırken vatandaşlar öğle saatlerinden itibaren sahilleri doldurdu. 

Sıcağı Gören Kendini Denize Attı

Fethiye'de 32 derece hissedilen sıcaktan bunalan yerli ve yabancı tatilciler Belcekız ve Çalış Plajı'nı doldurdu. 

Akmaz Plajı Doldu Taştı

Muğla'nın Dünyaca ünlü turistik ilçesi Fethiye’de Kurban Bayramı’nın 3’ünü gününde plajlarda yoğunluk devam ediyor.

Bayram namazı için camilere akın ettiler

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde tüm Türkiye’de olduğu gibi Kurban Bayramı namazında camiler doldu taştı. Bazı camilerde yoğunluk nedeniyle vatandaşlar cami dışında namaz kılmak zorunda kaldı.

FETHİYE'DE KONAKLAYAN DEPREMZEDELERİN SAYISI 7 BİNİ GEÇTİ

Deprem bölgelerinden Fethiye'ye depremzedeler gelmeye devam ederken konaklama tesislerinde kalanların sayısı 4 bin 928'e ulaşmasıyla birlikte konaklama tesisleri doldu. Bu sayıya kendi imkânlarıyla akraba, eş dost gibi yerlerde kalanları da eklediğimizde sayının 7 bini geçtiği öğrenildi.

FETHİYE’DE DEPREMZEDE KONAKLAMA TESİSLERİ DOLDU

Deprem bölgelerinden Fethiye’ye depremzedeler gelmeye devam ederken toplam sayının 4 bin 928’e ulaşmasıyla birlikte konaklama tesislerinin dolduğu öğrenildi.

ÖLÜDENİZ SOKAKLARI TIKLIM TIKLIM

Ekim ayının son haftasına yaklaşırken Türkiye’nin gözde tatil beldelerinden olan Ölüdeniz Plajı, yerli ve yabancı turistler tarafından ilgi görmeye devam ediyor. Her yıl düzenlenen Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali’nin ilk gününde sokaklar doldu taştı.

BOZKIRIN TEZENESİ TÜRKÜLERLE ANILDI

Fethiye Belediyesi büyük üstad Neşet Ertaş’ı unutmadı. Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde yapılan Neşet Ertaş Anma Konseri’ne büyük ilgi oldu. Salon tıklım tıklım doldu.

YABANCILAR PAZARI DOLDURDU

Her hafta kurulan ve taze ürünlerin bulunduğu Salı Pazarı’nda yoğunluk yaşanıyor. Yabancı uyruklu vatandaşlar meyve sebze alış verişi için Salı Pazarı’nı tercih etti.

PAZAR DOLDU TAŞTI

Fethiye'de yaşayan ve turistik amaçlı olarak gelen yabancı uyruklu turistler, giyim ve meyve sebze alış verişi için Salı Pazarı’na akın etti.

ÇALIŞ SAHİL DOLDU TAŞTI

Turizm sezonu devam ederken Fethiye’ye gelen yerli ve yabancı turistler eğlenmek için Çalış Sahil’e akın etti.

Mero’nun sahne aldığı eğlence mekanı doldu taştı

Türk-Alman rapçi Mero ismi ile tanınan gerçek ismiyle Enes Meral, Bodrum'da hayranlarına unutulmaz bir konser yaşattı.

SEYDİKEMER ‘TÜRKİYE AŞKINA’ DEMOKRASİ NÖBETİ TUTTU

Seydikemer’de FETÖ Terör Örgütü’nün hain darbe teşebbüsüne karşı verilen şanlı zaferin 6’ncı yıldönümünde ‘Türkiye Aşkına’ temalı 15 Temmuz Şehitlerini Anma Programı düzenlendi. Programda konuşan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz; “O gece şehitler tepesini boş bırakmamak için sokaklara çıkan, yolları dolduran, darbecileri önüne katıp kovalayan kahramanlarımız sayesinde Türkiye'nin geçilmez olduğu bir kez daha görülmüştür” dedi.

AŞIRI KALABALIK ESNAFIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEYE YETMEDİ

Dünya’nın en güzel tatil yerlerinden biri olan Ölüdeniz ’de 9 günlük bayram tatilinin 2. gününde yerli ve yabancı turistler ile doldu taştı. Çok kalabalık olmasına rağmen Ölüdeniz çarşısı esnafı kalabalığın işlerine yeterince yansımadığını ifade etti.

Kiraz festivali coşkuyla kutlandı

Fethiye Belediyesi tarafından düzenlenen 21. Nif Kiraz Festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sanatçılar Adem Kazan ve Ayşe Dinçer, alanı dolduran vatandaşlara muhteşem bir gece yaşattılar.

“BAŞROL KİM?” MENTEŞE’Yİ KAHKAHAYA BOĞDU

Menteşe Belediyesi Tiyatro oyuncularının sahnelediği “Başrol Kim?” adlı tiyatro oyunu Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde izleyicisiyle buluştu. İki perdelik komedi oyunu salonu dolduran izleyicilere 2 saat boyunca kahkaha dolu anlar yaşattı.

BENZİN VE MOTORİN DURMUYOR

Fethiye’de benzinin litre fiyatı 1 Haziran gecesi yapılan zamla 26,53 liraya, motorinin fiyatı ise 26,21 liraya ulaştı. Otomobil deposunu doldurmak 1300 lirayı buldu.

BENZİN VE MOTORİNE YİNE ZAM GELİYOR

Benzinin litre fiyatı bu geceki zamla 26 lirayı, motorinin fiyatı ise 25,50 lirayı geçecek. Otomobil deposunu doldurmak 1300 lirayı aşacak.

SALI PAZARI DOLDU TAŞTI

Hava sıcaklıklarının mevsim normalleri üstünde olmasıyla hem Fethiye'de yaşayan vatandaşlar hem de farklı şehir ve ülkelerden gelen insanların ilgi odağı Salı Pazarı oldu.

BAŞROL KİM? KAHKAHAYA BOĞDU

Menteşe Belediyesi Tiyatro oyuncularının sahnelediği “Başrol Kim?” adlı iki perdelik komedi oyunu MSKÜ AKM Salonunda izleyicisiyle buluştu. Tiyatro oyununu gençlerle birlikte izleyen Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Tiyatromuz bu sezon ikinci kez sizlerle buluştu. Salonu dolduran tüm gençlere teşekkür diyorum.” dedi.

“Papaz Kaçtı” Üniversiteli Gençleri Güldürdü

Menteşe Belediye Tiyatrosu oyuncuları ilk kez sahneye çıktığı üniversitede, öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. MSKÜ AKM Salonunda sahnelenen “Papaz Kaçtı” komedi oyununda öğrenciler kahkahaya boğuldu. Öğrenciler 1.200 kişilik salonu tıklım tıklım doldururken, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş oyunu öğrencilerle birlikte seyretti. Oyun sonunda Menteşe Belediye Tiyatrosu oyuncularının performansı ayakta alkışlandı.