Dünya Markası Haberleri

Dünya Markası Haberleri

Karaca’nın Göcek Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca’nın, Göcek seçim ofisi törenle açıldı. Karaca, “Her mahallemizi olduğu gibi Göcek’i de önemsiyoruz. Göcek ve Ölüdeniz dünya markası haline gelmiş 2 mahallemiz” dedi.

“Fethiye ve Göcek dünya’da bir marka”

İMEAK Deniz Ticaret Odası Başkanı olan İlkay Tugay değerlendirerek, “Muğla deniz turizminin başkenti olup, Fethiye ve Göcek ise Dünya’da bir marka.” ifadelerinde bulundu.

DÜNYA MARKASI DİLAN POLAT FETHİYE’DE AÇILDI

Dünyaca ünlü güzellik ve estetik uzmanı Dilan Polat, Türkiye'de 104. şube olarak Fethiye şubesini açtı. Dilan Polat Fethiye Şubesi, Patlangıç Mah. Baha Şıkman Cad. No:170 No:4’de hizmete başladı. 

CHP’Lİ ERBAY: KÖYCEĞİZ ÇİLEĞİNİ DÜNYA MARKASI HALİNE GETİREBİLİRİZ

CHP Muğla Milletvekili Av. Burak Erbay, Muğla’nın Köyceğiz ilçesindeki çilek üretiminin ülke ekonomisine büyük katma değer kazandırma potansiyeli olduğunu vurgulayarak, çilek üreticisinin desteklenmesi durumunda çilek üretiminin dünya ile yarışabilecek düzeye geleceğini söyledi.

WELTEW HOME FETHİYE’DE

Bir Dünya markası olan WELTEW Home Fethiye’de açıldı. Aynı zamanda Yuva Mobilya’nın da sahibi olan Erdoğan Aydın’ın sahibi olduğu WELTEW Home Fethiye Şubesi için açılış töreni düzenlendi.