WELTEW HOME FETHİYE'DE

Bir Dünya markası olan WELTEW Home Fethiye'de açıldı. Aynı zamanda Yuva Mobilya'nın da sahibi olan Erdoğan Aydın'ın sahibi olduğu WELTEW Home Fethiye Şubesi için açılış töreni düzenlendi.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Patlangıç Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı No 115 adresinde hizmet verecek olan WELTEW Home’nin açılış törenine Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı, WELTEW Home Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı, WELTEW Home Satış Müdürü Akın Can ve davetliler katıldı.
Açılışta konuşan WELTEW Home Sahibi Erdoğan Aydın “Yuva Mobilya olarak zaten 17 yıldır Fethiye’ye hizmet veriyorum. Özel işler yapıyorum. Özel oteller yapıyorum, mutfaklar yapıyorum. İş yeri olsun güzelleştiriyoruz, ev olsun güzelleştiriyoruz. Hazır mobilyayla İnegöl’ün en büyük mobilyası WELTEW Mobilya’yla Fethiyeli Halkımız’a hizmet edelim dedim. Gayette güzel oldu. İnsanların beğenisi çok güzel. Herkesi bekleriz. Gelsinler bir görsünler kaliteyi de dizaynı da beğeneceklerini düşünüyorum. Yaklaşık 12 tane ev düşünün komple set olarak gelip bulabilirler. Aynı zamanda genç odası çeşitlerimiz var. Uyku setlerimiz var, yataklarımız, bazalarımız var. Mutfak için masalar var. Her şeyi bizde bulabilirler.
115. mağazalarının açılışını Fethiye’de yapmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden WELTEW Home Yurt İçi Satış Müdürü Akın Can “Markamız ülke genelinde 115 mağaza ile 65 ilde hizmet ediyor. Dünya genelinde 68 mağaza ve 45 ülkede hizmet veriyor. Koleksiyonumuzda yatak odası, yemek odası, genç odası, ev tekstili, yatak, baza kısacası bir evin tüm mobilya ihtiyaçlarına ulaşabilirsiniz. Ümit ediyorum ki beğenirsiniz. Markamız, devletin marka destek programında. Fethiye Halkı ve Fethiye tüketicileri kendilerine uygun kampanyalar uygun koleksiyonlarla ürünlerimize ulaşabilecekler.  Bugün burada yoğun katılımla bir açılış gerçekleştiriyoruz. Umarım Fethiye’ye, markamıza ve ülkemize hayırlı olur” dedi. 
Açılışa katılanlara teşekkür eden WELTEW Home Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı “Bugün burada Weltew Home’un Türkiye’deki 115. mağazamızın açılacak olmasının gururunu yaşıyoruz.  Bu güzel günde bizlerle birlikte olduğunuz için yeni mağazamızın açılış sevincini bizlerle paylaştığınız için hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu. 
WELTWW Home’nin açılışına katılan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı “Biliyorsunuz Türkiye’de durum hepinizce malum, maliyetler bu kadar yüksekken bu cesareti gösteren arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Çocukluğumuzda Fethiye’de olan arkadaşlar biliyordur. Mobilya denince Karabağlar’ı bilirdik. Bir de Ankara’ya gidilirdi. Birkaç tane mağaza vardı. Yıldız kardeşleri bilirdik hep. Şimdi bir sürü mağaza açıldı. Gerçekten bu Fethiye’nin ne kadar büyüdüğünü gösteriyor. Ben Ticaret ve Sanayi Odası olarak odada hep takip ediyorum. Pandemi döneminde bile 200 tane üyemiz bizden ayrılıyorsa en az 500 tane üyemiz bize gelip kayıt oluyor. Bu Fethiye’nin ne kadar büyüdüğünü, ne kadar revaçta olduğunu gösteriyor. Ama tabi böyle güzel mağazaların olması ayrı bir onur verici. Bizim gittiğimiz her yerde aldığımız eleştiri, hem Antalya’dan hem Muğla’dan Fethiye’ye girerken kötü bir görüntü olduğu yönündeydi. İşte inşallah bütün mağazalar böyle güzel görüntülü olması lazım. Ülkemizde gerçekten pandemi dönemiyle beraber çok büyük bir sıkıntı başladı. Özellikle biz turizmden daha çok ekmek yiyoruz. Tarım da var Fethiye’de ama Seydikemer ayrıldıktan sonra oldukça azaldı. Daha çok Seydikemer’e geçti tarım olayı. İnşaat sektörü iyi gidiyor Fethiye’de. Biliyorsunuz villacılık başladı. Villalar çok yapılıyor. Bu da tabi bir inşaat sektörü sayılır. İnşaatların içini dolduran bir sektör bu. O yüzden ben arkadaşlarımı kutluyorum. Fethiye’mize böyle bir mağaza kazandırdıkları için teşekkür ediyorum. Hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah böyle güzel güzel mağazalar Fethiye’mize açılmaya devam eder” dedi. 

WELTEW HOME FETHİYE'DEWELTEW HOME FETHİYE'DEWELTEW HOME FETHİYE'DEWELTEW HOME FETHİYE'DEWELTEW HOME FETHİYE'DEWELTEW HOME FETHİYE'DE

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN