Emrullah Gök Haberleri

Emrullah Gök Haberleri

Aday Adayı Yiğit, 'Fethiye İl Olması Gereken 19 İlçeden Birisi'

Fethiye TV ve FRT TV ortak yayını ile ekranlarda olan 3’lü Masa programına konuk olan AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Harun Reşit Yiğit; Ayyıldız Gündem Gazetesi Köşe Yazarı Gürhan Cengiz, Gerçek Fethiye Gazetesi Haber Müdürü Emrullah Gök, Manşet Fethiye Gazetesi Köşe Yazarı Sedat Ünal’ın sorularını cevaplandırdı.

3’lü Masa Programı İzleyiciden Tam Not Aldı

Deniz Soydan Dalgıç’ın moderatörlüğünde her Perşembe FRT TV ve Fethiye TV ortak yayınıyla Fethiye’nin önde gelen gazetecileri, Gerçekfethiye.com haber müdürü Emrullah Gök, Fethiye TV Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ünal ve Ayyıldız Gazetesi köşe yazarı Gürhan Cengiz’i bir araya getiren 3’lü Masa programı Belediye Başkan Aday Adaylarını ekranlarınıza getirmeye devam ediyor.

Başkanı Kaytan, 'Olayı yakından takip edeceğim'

Ege Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Cem Kaytan, Fethiye Belediyesi tarafından 12 Kasım 2023 tarihinde düzenlenen yağlı pehlivan güreşlerinde www.gercekfethiye.com sitesinin Yazı İşleri Müdürü Emrullah Gök'e yapılan saldırının takipçisi olacağını belirtti.

EGF’den Açıklama “Gazetecilik Suç Değildir!”

Ege Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu, Fethiye ve Nazilli’de basın mensuplarına yapılan saldırıları kınayan yazılı bir basın açıklaması yaptı.

Yunus Önder, Yatırımcının önü açılmalı

Her hafta FRT TV'de yayınlanan Gerçek Gündem'in bu haftaki konuğu, Yatırımcı Yunus Önder'di. Program sunucusu Emrullah Gök'ün sorularını yanıtlayan Yunus Önder, ülkenin ekonomik durumunu ve yatırım hisseleri hakkında bilgiler verdi.

Mehmet Topuz, “En büyük söz hakkı gençlerin”

Her hafta FRT TV'de yayınlanan Gerçek Gündem'in bu haftaki konuğu, DEVA Partisi Gençlik Çalışmaları Başkanı Mehmet Topuz’du. Program sunucusu Emrullah Gök'ün sorularını yanıtlayan Başkan Topuz, DEVA partisi içindeki gençlik kollarının çalışmalarından ve gençlerin sorunlarından bahsederek gündemi değerlendirdi. 

“Cumhurbaşkanımız, özellikle gençlere önem veriyor”

Her hafta FRT TV’de yayınlanan Gerçek Gündem’in bu haftaki konuğu, Ak Parti Fethiye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sinan Cengil’di. Program sunucusu Emrullah Gök’ün sorularını yanıtlayan Başkan Cengil, Ak Parti içindeki gençlik kollarının çalışmalarından ve gençlerin sorunlarından bahsederek gündemi değerlendirdi.

Sağır “Esnafımıza asgari ücret kadar destek verilmeliydi”

Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır, Çarşamba günleri FRT TV’de yayınlanan Gerçek Gündem adlı programın konuğu oldu. Sunucu Emrullah Gök’ün sorularını samimiyetle cevaplayan Sağır, pandemi dönemindeki esnafların durumundan bahsederek “Devletimiz, her zaman esnafımızın yanında oldu. Ancak esnaflarımıza en azından bir asgari ücret kadar destek verilmeliydi” diye konuştu.