Eşen Haberleri

Eşen Haberleri

Fethiye Belediye Başkanı Karaca: Zabıta Teşkilatı Yerel Yönetimlerin Omurgasıdır

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, sahadaki denetimleri ve uygulamalarıyla halkın sağlığı, huzur ve esenliği için sıcak, soğuk ya da gece, gündüz demeden, özverili bir biçimde çalışan zabıta teşkilatının kuruluşunun 198. yıl dönümünü kutladı.

Barbunn Fethiye’de Gerçekleşen Serkan Kaya Konseri Hala Konuşuluyor

Yaz konserleri kapsamında birçok ünlü sanatçıyı Fethiye’ye getirerek müzikseverlere harika geceler yaşatan Barbunn Fethiye’de 22 Ağustos akşamı Serkan Kaya konseri gerçekleşmişti. Müzikseverlerin adeta eğlenceye doyduğu konserin yankıları Fethiye’de sürmeye devam ediyor.

90' lı Yıllarda Fırtına Gibi Esen Seçil Özçakmak SED Medya’yı Ziyaret Etti

'Uhde', 'Unutursun Gönlüm' ve 'Rabbena' gibi şarkılarıyla bir döneme damgasını vuran Seçil Özçakmak, SED Medya’ya ziyarette bulundu ve çeşitli açıklamalar yaptı.

Eşen'in Eski Belediye Başkanı Yapıcı Vefat Etti

Seydikemer’in Eşen Mahallesi'nin eski Belde Belediye Başkanı ve veteriner hekim Musa Yapıcı, 63 yaşında hayatını kaybetti.

Fethiye Kaymakamı Ertaş esnafı ziyaret etti

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Esenköy Mahallesi esnafını ziyaret ederek taleplerini dinledi.

Fen İşleri Müdürlüğü'nde çalışan genç adam hayatına son verdi

Fethiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nde çalışan Kubilay Yanıç(28), Esenköy Mahallesi'nde bulunan inşaat halindeki evinde hayatına son verdi.

Gençlerden hükümlü kadınlara anneler günü jesti

Fethiye'li Genç Siyasetçi Turhan Doğu ve Cumhuriyet Aydını Gençler topluluğu, Eşen Ceza Evi'nde Tutuklu Kadınlara Anneler Günü Hediyesi Sundu.

ADD Fethiye Şubesi’nden anlamlı kermes

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) tarafından eğitim-öğretime katkı sağlamak amacıyla gelenekselleşen kermes etkinliği bu yılda düzenlendi.

Koylu Yerel Seçim Sonuçlarını Değerlendirdi

Muğla'da ve Türkiye genelinde gerçekleşen 2024 Yerel Seçimleri, demokratik sürecimizin önemli bir kilometre taşı oldu. Demokrat Parti Genel İdare Kurulu Üyesi ve Muğla İl Başkanı Atınç Koylu, seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Seydikemer’de Fark Daha Da Açılıyor

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli’nin rakip belediye başkan adayları ile arasındaki oy farkı günden güne açılıyor. Her gittiği mahallede partili partisiz herkesin ilgisiyle karşılaşan Başkan Akdenizli, Eşen Mahallesi’nde düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada; “2 aydır çok güzel teveccühle karşılaşıyoruz. İnşallah yarından sonra bunu da sandıklarda hep birlikte göreceğiz” dedi.

Saatcı: Vatandaşa Ve Personele Baskı Ters Teper

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, mevcut belediye yönetimininkendisine destek veren vatandaşlara baskı uyguladığını açıklayarak, "Elimizde whatsapp gruplarında nasıl baskı yaptığınız belgeler var." dedi.

Kökten, “Körfez Temizliği İçin Son Noktadayız”

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında Esenköy Mahallesi Bademli Mevkii’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Adayı Kökten, “Yıllardır bekleyen Fethiye Körfezi temizliği için artık son noktaya geldik” şeklinde ifadeler kullandı.

Alim Karaca, Esenköylülerle Bir Araya Geldi

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, seçime sayılı günler kala, halk buluşmaları kapsamında Esenköy Mahallesi’nde vatandaşlarla biraraya geldi.

Aday Saatcı’dan Esnaf Ziyareti

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında Günlükbaşı Mahallesi’nden Taşyaka Mahallesi’ne kadar uzanan güzergahta esnaf ziyareti yaptı. Meclis üyesi adaylarıyla birlikte gerçekleştirilen ziyarette, esnafın Saatcı’ya ilgisi büyük oldu. Özellikle dışarıdan gelip Fethiye’ye yerleşen esnaf, Fethiye’nin mimarı olan Saatcı ismini çok merak ettiklerini söylüyor.

Kökten "Esenköy'ün Sorunarı Hala Çözülmedi"

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten'in Esenköy halk buluşmasına yoğun bir katılım oldu. Katılımcılar salona sığmadığı gecede beş yıldan buyana hizmet alamadıklarından yakındılar. 2019 yılında Esenköy'de seçim çalışmasına katıldığını ve o zaman var olan sorunların devam ettiğini belirten Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten “2024 yılında Fethiye'de ve Esenköy'de böyle sorunlar yaşadığımız için üzülüyor ve utanıyorum. 1 Nisan tarihinde göreve geldiğimde sizlerin hizmetkarı olacağım” diye konuştu.

Esenköy Ve Bozyer’de Karaca Fırtınası

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca Esenköy ve Bozyer’de yurttaşlarla buluştu.

Akdenizli: “Seydikemer’de Turizmi 12 Aya Çıkaracağız”

Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, yerel seçim çalışmalarına gece gündüz demeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Esenköy’de Dont ve Yayla Gökbenli hemşehrileriyle buluşan Akdenizli, yeni dönemde ilçeye kazandırılacak hizmetler ve projelere ilişkin bilgi verip; “Turizmi 12 aya yayacak Saklıkent Cam Teras ve Teleferik Projemiz var. Projemiz şekillendi. İnşallah bu projemizi hayata geçirirsek, Seydikemer’de turizmi 12 aya çıkaracağız” dedi.

Kökten, “Sorunları İktidar Gücüyle Çözeceğiz”

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, projelerini ve belediye meclis üyelerini, seçmen iletişim merkezinde düzenlenen program ile tanıttı. Başkan Adayı Kökten, “Fethiye’nin kronikleşen sorunlarını iktidar gücüyle çözeceğiz” şeklinde ifadeler kullandı. 

Karaca, Pazar Esnafı ile Buluştu

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda yeni dönem Başkan adayı Alim Karaca, klasikleşen pazar ziyaretlerine devam ediyor.

Seydikemer, Nikah Salonu İçin Gün Sayıyor

Seydikemer’de ilk olma özelliği taşıyan ve Eşen Çayı kenarına yapılacak Nikah Salonu projesinde inşaat çalışmaları başladı. Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, “Seydikemer’de mutluluğu ‘Evet’ diyecek olan çiftlere, güzel ve nezih bir salon hazırlıyoruz” dedi.

Cumhur İttifakı Adayı Kökten, “Vatandaşlarımızın sıkıntılarını dinliyor ve tek tek not alıyoruz”

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Kökten, beraberinde Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Murat Çağlar Ayıkol, MHP Fethiye İlçe Başkanı Abdülkadir Tekin,  Cengiz Çay ve Ak Parti ve MHP ilçe yöneticileri ile beraber Esenköy, Çamköy, Eldirek, Karaçulha ve İnlice Mahallerinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. 

Cumhur İttifakı Adayı Kökten "Muhtarlar Masası Kuracağım"

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten seçim çalışmaları kapsamında sırası ile Çiftlik Semt Pazarı, Kargı Mahallesi ve Yanıklar Mahallesinde vatandaşlar ile buluştu. Gerçekleşen seçim çalışmasında Kökten'e Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Av.Murat Çağlar Ayıkol ve çok sayıda partili eşlik etti. Vatandaşlardan yoğun ilgi gören Fethiye Belediye Başkan Adayı Kökten " Var olan bu sorunların mevcut bütçe ile çözülmesi mümkün değil. Merkezi hükümetin desteği olmadan bu sorunların çözülmeyeceği belli oldu. Fethiye'nin artık bir beş yıl daha kaybetme lüksü yok. Bunun için desteğinizi bekliyorum"diye konuştu. Çiftlik Semt Pazarında pazarcı esnafı ve vatandaşlar ile buluşan, Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, pazarcı esnafı ile çay içerek sorunlarını dinledi.

Kökten Esenköyspor Başkanı Balcı' Ziyaret Etti

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten seçim çalışmaları kapsamında Esenköy Spor Kulübü'nün Başkanı Ramazan Balcı'yı ziyaret etti.

Esenköy’den Karaca’ya Destek Ziyareti

Fethiye Belediyesi’nin Esenköy’de yapmış olduğu çalışmalardan dolayı, bölgede yaşayan halk Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya hem teşekkür, hem de destek ziyareti gerçekleştirdi.

Kökten “Esenköy İçin Canla Başla Çalışacağız”

Cumhur ittifakı Fethiye Belediye Başkan adayı Muhammet Kökten seçim çalışmaları kapsamında Esenköy Pazarı ve mahalle sakinleri ile bir araya geldi

Karaman’da büyük başarı gösterdiler

Karaman’da 7-8-9 Şubat tarihlerinde gerçekleşen ‘Okul Sporları Serbest Güreş Türkiye Grup Şampiyonası’nda’ 2 altın, 1 gümüş, 3 bronz madalya ve 4 sporcu da 5. olarak müsabakaları tamamladı.

Başkan Akdenizli, Depremzede Aileyi Ziyaret Etti

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Hatay'da yaşadıkları 6 Şubat depremlerinden sonra Seydikemer’e yerleşen depremzede aileyi evinde ziyaret etti. Başkan Akdenizli; “Sizlere bir nebze olsa dokunabiliyorsak ne mutlu bizlere! Bugüne kadar Seydikemer Belediyesi olarak sizlerin yanında olduk. Bundan sonra da olacağız, olmaya devam edeceğiz” dedi.

Kulaç “Pazar Esnaflarımız Yağmurda Kalmayacak, Rüzgârda Çadırım Uçtu Derdi Olmayacak”

Deva Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Halk pazarlarında Pazar esnafı ve vatandaşlar ile bir araya gelen başkan Adayı Saniye Kulaç “Halkın içinden gelmeyen sorunları çözemez” dedi.

Avukat Demir, “İddialar Asılsızdır”

Fethiye eğlence dünyasının sevilen seslerinden ve işletmecilerinden birisi olan Pasha Haktan bir süredir tutuklu olarak Eşen Cezaevi’nde bulunuyor. Son günlerde Haktan’ın cezaevinde intihar ettiğine yönelik iddiaların asılsız olduğu bildirildi.

Ayaydın, Aday Tanıtım Töreninde Konuştu

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nde AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala'nın katılımıyla gerçekleşen Muğla Aday Tanıtım Töreni’nde açıklamada bulunan Cumhur İttifakı Muğla Büyükşehir Başkan Adayı Aydın Ayaydın, “Muğla’yı 31 Mart’ta AK Parti ile buluşturacağız” dedi.