Kökten, 'Körfez Temizliği İçin Son Noktadayız'

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında Esenköy Mahallesi Bademli Mevkii'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Adayı Kökten, 'Yıllardır bekleyen Fethiye Körfezi temizliği için artık son noktaya geldik' şeklinde ifadeler kullandı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçimlere artık sayılı günlerin kaldığını belirtti. Bölgenin elektrik ve su sorununu en kısa sürede çözeceklerinin altını çizen Başkan Adayı Kökten, vatandaşların oyun parkı ve sosyal tesis taleplerinin de hizmete sunulacağının sözünü verdi. 

YAŞADIĞINIZ BÖLGENİN SORUNLARINI BİLİYORUM
Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten yaptığı konuşmada, “Yaşadığınız bölgenin sorunlarını biliyorum. Elektrik ve su sorununu en kısa sürede çözüme kavuşturacağız. Oyun parkı ve sosyal tesis isteğinizi de yerine getireceğimin sözünü veriyorum. Fethiye’nin en kanayan yarası otopark ve trafik sorununu da ortadan kaldırıyoruz. Katlı otopark projesi ve yeni belediye hizmet binasının yapılıp, mevcut hizmet binasının taşınması ile bu sıkıntıları azaltacağız. Fethiye sanayi sitesi ve yat çekek yerini taşıyıp, o sektörlerde hizmet sunan esnaflarımıza daha güzel çalışma ortamları sunacağız” dedi. 

ÇARŞAMBA GÜNÜ LANSMAN YAPILACAK 
Açıklamasını sürdüren Başkan Adayı kökten, “Fethiye Körfezi temizliği projesi için artık son noktaya geldik. Biz tüm derelerin ıslahını ve çökertmesini yaparak bütüncül bir proje uygulayıp, önümüzdeki süreçte bu problemi çözeceğiz. Bu sorun için ise gemilerimiz Çarşamba günü burada olacak. Cuma günü de Beşkaza Meydanı’nda bu işin lansmanını yapacağız. Körfezi nasıl temizleyeceğimizi herkes görecek” diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN