Evde Bakım Haberleri

Evde Bakım Haberleri

Büyükşehirden 10 yılda 22 Bin 729 haneye ziyaret

 2014 yılında başlatılan Evde Bakım Hizmeti ile Büyükşehir Belediyesi sağlık ekipleri bugüne kadar 13 ilçede 22 bin 729 haneyi ziyaret ederek 364 bin 32 kez tıbbi ve genel bakım hizmeti verdi.

Büyükşehirden ‘Refakatçi Eğitimi’

Muğla Büyükşehir Belediyesi evde bakım hizmetleri kapsamında yatağa bağımlı ya da bakıma muhtaç hastaların yakınlarına uygulamalı refakatçi eğitimi veriyor.

27 Vatandaşa Evde Bakım Sertifikası Verildi

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen evde bakım kurslarını tamamlayan vatandaşlara sertifikaları verildi.

500 Yaşlıya Evde Bakım Hizmeti 

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Yaşlılar Haftası nedeniyle ‘Yaşlıların Sıcak Yürekleri, Menteşe'nin Vefalı Elleri’ projesi kapsamında belediye ekipleri tarafından evlerine temizlik hizmeti verilen yaşlıları ziyaret etti. Başkan Gümüş, ziyaretinde “2014 yılından bu yana 500 yaşlı ve bakıma ihtiyacı olan aileye, evde bakım ve temizlik hizmeti verdik.” dedi. 

FRT TV’de Finansal Okur-Yazarlık konuşuldu

FRT Televizyonunda Pozitif Düşünce programında Finansal okur-yazarlık ve tasarruf bilinci değerlendirildi. Arkadaşımız Erdoğan Cankuş’un hazırlayıp sunduğu Pozitif Düşünce programına konuk olan Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Menteşe Müdürü Dr. Emine Ebru Bozçelik ailelerin mutlaka tasarruf bilinci gerçekleştirmesi gerektiğini hatırlattı. Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ile ilgili uygulamaya koydukları projeler hakkında da ayrıntılı bilgiler veren Bozçelik evde bakım çalışmaları hakkında da izleyenlere önemli mesajlar paylaştı.

Büyükşehir ‘Kırsaldaki Çınarlar’ın İhtiyaçlarını Unutmadı

Evde Bakım Hizmetleri ile ‘Kırsaldaki Çınarlar Projesi’ ile vatandaşların evlerine misafir olan Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri, birçok konuda ihtiyaç sahibi vatandaşlara hizmet veriyor.

Büyükşehir Evde Bakımla Vatandaşın Yanında

Muğla Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım Hizmeti ile bugüne kadar 164 bin 823 tıbbi bakım uygulaması gerçekleştirerek vatandaşların yanında oldu.