Fedakârlık Haberleri

Fedakârlık Haberleri

Vali Akbıyık Anneler Günü Mesajı Yayınladı

Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Vali Akbıyık, mesajında annelerin sınırsız sevgi, sabır ve fedakarlıklarıyla hayatımızı şekillendiren en önemli kişiler olduğunu vurguladı.

Karaca’dan Ramazan Ayı Mesajı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

AK PARTİ MUĞLA MİLLETVEKİLİ M. YAVUZ DEMİR’İN 15 TEMMUZ MİLLİ BİRLİK VE DEMOKRASİ GÜNÜ MESAJI

AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı. Demir, “Devletimizin tüm kurumları ve asil milletimizin fedakârlıklarıyla; bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçlerde de, ülkemizin bekasına, birliğine, huzuruna ve geleceğine kast eden hiçbir şer odağına karşı, asla taviz verilmeyecektir.” dedi.

Sadet Kansız’dan Anneler Günü mesajı

Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız Anneler Günü nedeni ile kutlama mesajı yayınladı. Sadet Kansız mesajında “Doğumdan ölüme kadar her anımızda yanımızda olan ve bizleri yetiştirmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan annelerimizin Anneler Günü’nü kutlarım” dedi.

“Kadın varsa yarın var, kadınlarımızı girişimci olmaya özendirmeliyiz”

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayınlayan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, “Fedakârlıkları, emekleri, sevgileri, üretkenlikleri ve mücadele azimleriyle hayatımıza anlam katan, değer katan, güzellik katan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun.” dedi.

Vali Orhan Tavlı’dan kadınlar günü mesajı

Muğla Valisi Orhan Tavlı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile kutlama mesajı yayınladı. Vali Tavlı mesajında “Sevgileri, emekleri ve fedakârlıkları ile insanlığın umudu olan tüm kadınların, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi.

Sağlık çalışanları uçarak moral depoladı

Fethiye'de Kaymakamlık öncülüğünde Ölüdeniz Yamaç Paraşütü Pilotları Kooperatifi tarafından ilçedeki sağlık çalışanlarına adrenalin yaşatıldı. Babadağ Teleferik ile bin 700 metreye çıkan filyasyon ekibi çalışanları, buradan Yamaç Paraşütü Pilotları Kooperatifi'nin tecrübeli pilotlarıyla Ölüdeniz Belcekız’a uçuş gerçekleştirdiler. Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, “Sağlık çalışanlarımızın fedakârlıklarına karşı bir nebze de olsa, sıkıntılı hayatlarından kurtarıp Ölüdeniz ’in güzelliğine getirdik. Yamaç paraşütü ile moral depolamaları için böyle bir etkinlik düzenledik” dedi.

Dalca, “Yeni zamlarla bir nebze olsa nefes aldık” 

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı Ulaşım Koordinasyon Merkezi Toplu Kara Taşıma Şube Müdürlüğü’nün toplu taşıma araçlarının ücret tarifesi değişikliği talebini görüşüp; ulaşım ücretlerine zam yaptı. 28 Nolu Ölüdeniz Çalıca Dolmuş Kooperatifi İkinci Başkanı Mehmet Dalca, “Bu fiyatlar bir nebze de olsa nefes almamızı sağladı. Şoför esnafı olarak zor şartlarda ayakta duruyorduk. Hepimiz büyük fedakarlıklar yapıyoruz” dedi. 

Karaca, “Tarihimize baktığımızda Türk kadınları daima baş üstünde tutulmuştur”

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’nın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Karaca, “Fedakarlıkları, emekleri, sevgileri ve mücadeleleriyle geleceğimizin şekillendirilmesinde hayati role sahip olan kadınlarımızın, Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ediyorum. Tarihimize baktığımızda Türk kadını daima baş üstünde tutulmuştur” ifadelerini kullandı.

Demirel, 3 Mayıs Milliyetçiler Günü Dolayısıyla Mesaj Yayımladı

FERDİ YAVUZ- Muğla Ülkü Ocakları Başkanı Burak Demirel, 3 Mayıs Milliyetçiler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Demirel; "3 Mayıs Hürriyet meşalesini tutuşturarak dört bir tarafı işgal edilmiş olan Türk vatanını selamete erdiren Atatürk'ün yaktığı milli ateşin tekrar harlandığı şanlı bir gün, Türk fedakarlık ve kahramanlığının bir volkan gibi kaynadığı kutlu bir tarihtir." dedi.