Golcü Haberleri

Golcü Haberleri

Marmara Depremi’nin 24’üncü yıl dönümü

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü, 1999 Gölcük Depremi’nin 24’üncü yıldönümü nedeniyle basın toplantısı düzenledi. 

Muğlaspor'a kaleci takviyesi

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Muğlaspor, geçtiğimiz sezon İstanbul temsilcisi Kartalspor’un formasını giyen 24 yaşındaki kaleci Yiğit Demirbilek’i kadrosuna dahil etti.

NURETTİN ÇAKIR BİR SÜRE SAHALARDAN UZAK

Fethiyespor’un golcüsü Nurettin Çakır, Van Spor karşılaşmasında ayağına aldığı müdahale sonrası sakatlandı. Çakır’ın ön çapraz bağlarında kopuk tespit edilmiş olup tedavisi devam ediyor.

Kaya, mezun olan öğrencilere diplomalarını verdi

Milli Eğitim İlçe Müdürü Faruk Kaya ve Şube Müdürü Erdinç Kaya 2021-1. dönem Açık Öğretim Lisesi’nden mezun olan öğrencilere diplomalarını ve hediyelerini verdi.

Fethiyespor Avrupa'nın en golcü kulüplerinden

TFF 3. Lig 3. Grup'ta lider olan Fethiyespor, 9 maçta attığı 29 golle Türkiye'de profesyonel liglerdeki 132 takım arasında en golcü takımlar arasına girdi.

Fethiyespor Talha Mayhoş ile anlaştı

3. lig 2. Grupta geçtiğimiz yıl play-off yarı final maçında elenen Fethiyespor, tecrübeli Teknik direktör Selahaddin Dinçel’i takımın başına getirirken, Dinçel’in talebi ile Kahramanmaraşspor’un golcü oyuncusu Talha Mayhoş ile prensipte anlaştı.

Seydikemer’deki yangında hasar büyük

Muğla’nın Seydikemer İlçesi Hacıosmanlar mahallesi gölcük mevkiinde saman balya makinesinden çıktığı ileri sürülen yangının hasarının oldukça büyük olduğu belirlendi.

Fethiyespor’un Golcüsü Anıl, Altınordu ile anlaştı

Geçtiğimiz günlerde Altay ile Süper Lige çıkmak için final oynayan Altınordu Fethiyespor‘un genç futbolcusu Anıl Arıcıoğlu’na kancayı taktı. Geçtiğimiz yıldan bu yana peşinde Antalyaspor’dan Malatyaspor’a pek çok takımın transfer etmek istediği 21 yaşındaki Fethiyespor’un genç futbolcusu Anıl Arıcıoğlu İzmir’in Spor Toto 1. Lig takımı Altınordu ile prensipte anlaştı.

Anıl Gir, keşke oynayabilseydim

Fethiyespor’un golcüsü Anıl gir, son maçında sürpriz şekilde sakatlanınca, büyük üzüntü yaşadı. Atlas Maden Büyükçekmece maçında 2 gol atan ve gol sayısını 19’a yükselten Anıl Gir, dizinde meydana gelen şişlik sonucunda, kıkırdaktan parça kopması nedeniyle playoff maçlarında takımı ile birlikte olamıyor. Fethiyespor’un başarılı oyuncusu Anıl Gir, FRT’de Spor Saati programına canlı telefon bağlantısı ile katılarak, hem sakatlık durumu hakkında bilgi verdi, hem de kalbinin arkadaşları ile birlikte olduğunu söyledi. 

Anıl Gir sezonu kapattı 

3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, playofflarda ilk maçını Perşembe günü deplasmanda Yomraspor ile oynayacak. Teknik Direktör Enver Ataçocuğu yönetiminde hazırlıklarını sürdüren lacivert beyazlılarda, golcü oyuncu Anıl Gir’in sakatlığı nedeniyle sezonu kapattığı belirtildi. 

Fethiyespor’da golcü Yakup yok

3. Lig 2. Grup’ta zirve mücadelesi veren Fethiyespor, deplasmanda kazandığı Yozgatspor maçının ardından Tekirdağspor mesaisine başladı. Ligin ilk yarısında uzatma dakikalarında yediği golle kaybettiği maçın rövanşını almak isteyen Fethiyespor, hazırlıklarını galibiyet üzerine yapıyor. Teknik Direktör Mesut Toros, “Tekirdağspor’u çok iyi tanıyoruz. Orada oynadığımız maçta bir şanssızlık yaşamıştık. 90+6’da gol yemiştik ve birçok net fırsatı değerlendirememiştik. En iyi şekilde hazırlanıp, kendi evimizde 3 puan almayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Muğlaspor evinde mağlup

Misli.com Üçüncü Lig Dördüncü Grup’ta ligden düşmeme mücadelesi veren Muğlaspor, sahasında Alanya Kestelspor’a 1-0 mağlup oldu. Yeşil-beyazlılarda golcü oyuncu Mümin, maçın 35’inci dakikasında penaltı atışını gole çeviremezken, 41’inci dakikada ise İlkay kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Muğlaspor’lu oyuncuların buldukları pozisyonları cömertçe harcaması saç baş yoldurdu. 

100. Golünü atarak ‘Dalya’ dedi

Fethiyespor’un, transferin son gününde renklerine kattığı Yakup Alkan, kariyerinin 100. golünü Fethiyespor formasıyla attı. Alkan, İskenderun F.K ile oynanan karşılaşmada 100. Golünü, savunma oyuncusu ve üzerine gelen kaleci Ramazan’ı da çalımlayarak ağlara taktı. 28 yaşındaki golcü oyuncu Fethiyespor formasıyla 5 gol kaydetti.