Muğlaspor'a kaleci takviyesi

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Muğlaspor, geçtiğimiz sezon İstanbul temsilcisi Kartalspor'un formasını giyen 24 yaşındaki kaleci Yiğit Demirbilek'i kadrosuna dahil etti.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

Kartalspor altyapısında futbola başlayan Yiğit, bugüne kadar kariyerini Kartalspor’da sürdürdü. Kartalspor formasıyla geçtiğimiz sezon 24 maçın tamamına ilk 11’de başlayan genç eldiven, 6 maçta kalesini gole kapattı ve 1 gol kaydetti.
Muğlaspor Kulüp Başkanı Menaf Kıyanç, Futbol Şube Sorumlusu Abdullah Eskihisarlı ve Futbol Direktörü Ozan Özkan’ın katılımıyla Yiğit Demirbilek için kulüp binasında imza töreni düzenlendi.

İmza töreni sonrasında açıklamalarda bulunan Demirbilek, ‘’Öncelikle, Muğlaspor gibi köklü bir kulüple anlaştığım için mutluyum. Antrenmanlarda ve maçlarda sürekli olarak kendimi geliştirmek ve en üst seviyede performans sergilemek için çaba göstereceğim. Şampiyonluk hedefimiz doğrultusunda çalışarak, kulübümüzü başarıya taşıyacağımıza inanıyorum. Şampiyonluk yolunda takımımızın önemli bir parçası olmak ve Muğlaspor'u daha üst liglere taşımak için buradayım. İnşallah, hep birlikte çalışarak büyük başarılara imza atacağız’’ ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN