Kaleci Haberleri

Kaleci Haberleri

Fevzi Tuncay, ‘Iska’ filminin hikayesini anlattı

Yönetmenliğini Mert Erez’in yaptığı Iska filmi, Fevzi Tuncay'ın Galatasaray maçında bir topu ıskalamasının ardından olanları ve kalecinin hayata tutunmasının gerçek öyküsünü anlatıyor. Fethiyespor’un kaleci antrenörü Fevzi Tuncay, film ile ilgili düşüncelerini FRT TV muhabirimize anlattı.

Seydikemerspor'a kaleci takviyesi

Seydikemerspor, başarılı kaleci Burak Sezer ile anlaşma sağladı.

Fethiyespor’lu Kaleci Übeyd’in Yeni Adresi Belli Oldu

2019-2020 ve 2022-2023 sezonlarında Fethiyespor forması giyen kaleci Übeyd Adıyaman, Trendyol 1.Lig ekiplerinden Ümraniyespor’a transfer oldu.

Muğlaspor'a kaleci takviyesi

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Muğlaspor, geçtiğimiz sezon İstanbul temsilcisi Kartalspor’un formasını giyen 24 yaşındaki kaleci Yiğit Demirbilek’i kadrosuna dahil etti.

FETHİYESPOR’DA MURAT DEMİR AYRILIĞI

Fethiyespor, Bucaspor’dan gelen kaleci Murat Demir ile yollarını ayırdı.

MURAT YILMAZ FETHİYESPOR’DA

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, Gençlerbirliği kalecisi Ubeyd Adıyaman’ın ardından, Kırklarelispor santraforu Murat Yılmaz’ı da renklerine kattı.

FETHİYE’DE PUANLAR PAYLAŞILDI 1-1

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, ligin 12. haftasında evinde Sarıyer ile karşılaştı. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 eşitlikle tamamlandı. Mücadelenin ikinci yarısında başka gol olmadı. Maç 1-1 eşitlikle tamamlandı.

KALECİ ENES FİDAYEO, “ELİMDEN GELENİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUM”

Fethiyespor’un başarılı file bekçisi Enes Fidayeo, galibiyet sonrası FRT TV mikrofonlarına konuştu.

ERMAŞ MUĞLASPOR'DAN KALEYE TAKVİYE

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Ermaş Muğlaspor, geçtiğimiz sezon 12 Bingölspor forması giyen 27 yaşındaki kaleci Mustafa Öztürk'ü kadrosuna dahil etti.

FETHİYESPOR’A YENİ TAKVİYELER

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Fethiyespor, transferlere hız kesmeden devam ediyor. Kaleci Enes Fidayeo ile 2 yıllık sözleşme imzalayan lacivert beyazlı ekip ayrıca kadrosuna kanat oyuncusu Ali Ceylan ve forvet mevkiinde görev alan Oktay Balcı’yı kattı.

1,98'LİK DEV KALECİ MUĞLASPOR'DA

Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Muğlaspor, tecrübeli file bekçisi Ali Tokat'ın ardından kaleye bir takviye daha yaptı.

Fethiyespor Öğrencilerle Buluştu

3.Lig 3.Grup’ta en yakın rakibine 9 puan farkla liderliğini sürdürerek sportif anlamda büyük başarı yakalayan Fethiyespor sosyal etkinlikler ile de halk ile iç içe olmaya devam ediyor.Bu anlamda Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel , futbolcular Kaleci Enes,Alihan ,Serhat, Nurettin ve Soner Fethiye Anadolu Lisesi Öğrencileri ile bir araya gelerek öğrencilerin sorularını yanıtladılar.

Kaleci Ahmet Altın Fethiyespor’da

Fethiyespor Kulübü, geçtiğimiz sezon 1. Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor forması giyen kaleci Ahmet Altın ile anlaştı.

Annesini toprağa verdi maça koştu

3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor’un yedek kalecisi Halil Kaşlı sabah saatlerinde kanser nedeniyle vefat eden annesinin cenaze töreninin ardından, Tokatspor ile oynanacak karşılaşmada yer aldı. Profesyonel olarak ilk kez ilk 11’de ve kaptan olarak sahaya çıkan Halil Kaşlı en acı maçını oynadı.

Teknik Direktör Toros, “Rövanşı alacağız” 

3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden lider Fethiyespor, Perşembe günü saat 13.00’te Fethiye Şehir Stadı’nda ağırlayacağı Darıca Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Mesut Toros yönetiminde sürdürdü. Fethiyespor, Kozanspor’dan eski oyuncusu Hüseyin Rüzgar ve Karşıyaka’dan genç oyuncu Görkem Kınay’ı renklerine kattı. Takımdan ayrılan Bülent Kalecikli ise Muğlaspor ile sözleşme imzaladı. Yeni transferlerin de adaptasyon sürecinin devam ettiği Fethiyespor’da, Teknik Direktör Mesut Toros, “Darıca Gençlerbirliği’ni yenerek hem liderliğimizi sürdürmek, hem de rövanşı almak istiyoruz” dedi.

Muğlaspor evinde yine mağlup ​​​​​​​

Misli.com Üçüncü Lig Dördüncü Grup’ta mücadele eden Muğlaspor, ikinci devrenin ilk maçında kendi sahasında Düzcespor’a 3-1 yenildi. Yeşil-beyazlılar oynadığı futbolla saç baş yoldururken, kaleci Barış yaptığı kurtarışlarla hezimetin önüne geçti. Türkiye Futbol Federasyonu ile Muğlaspor Kulübü arasında yaşanan teknik aksaklık nedeniyle 20 yaş üstü 7 transfer, lisans aktivasyon işlemlerinin yapılamaması nedeniyle mücadelede forma giyemedi. 

Şimşekler, ilk yarıyı lider bitirmek istiyor

3. Lig 2. Grupta mücadele eden Fethiyespor, deplasmanda oynayacağı Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş. maçından puan yada puanlar çıkartmak istiyor. 6 Ocak Çarşamba günü İstanbul Çengelköy’de oynanacak olan karşılaşma için hazırlıklarını tamamlayan lacivert beyazlılar, liderliği korumak için mücadele edecek. Fethiyeli Teknik Direktör Özgür Ataçocuğu’nun çalıştırdığı Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş.de eski Fethiyesporlu kaleci Sabri Can da kaleyi koruyor. Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros, “Ligin ilk yarısının son maçını kazanıp ilk yarıyı lider bitirmek istiyoruz” diye konuştu.

Fethiyespor zoru başaracak

3 Lig 2. Grupta mücadele eden Fethiyespor, Belediye Kütahyaspor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın son hazırlıklarını, hafif yağmur altında yaptı. Fethiyespor kalecilerine 2 takım halinde şut çalışması yaptıran Teknik Direktör Mesut Toros, ağlara giden vuruşlarda futbolcularını kutladı. Antrenmanı Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, Başkan Yardımcısı İsmail Öztürk’de izledi. Teknik Direktör Toros, “Kazanmak için gideceğiz” dedi. Başkan Esat Bakırcı, “Futbolcularımıza güveniyorum” derken, Başkan Yardımcısı İsmail Öztürk’de, “Her şey yolunda gidiyor” ifadelerini kullandı.

100. Golünü atarak ‘Dalya’ dedi

Fethiyespor’un, transferin son gününde renklerine kattığı Yakup Alkan, kariyerinin 100. golünü Fethiyespor formasıyla attı. Alkan, İskenderun F.K ile oynanan karşılaşmada 100. Golünü, savunma oyuncusu ve üzerine gelen kaleci Ramazan’ı da çalımlayarak ağlara taktı. 28 yaşındaki golcü oyuncu Fethiyespor formasıyla 5 gol kaydetti.

Fethiyespor, İskenderun maçına hazır

3. Lig 2. Grupta deplasmanda Mardin Fosfat Sporu 3-0 mağlup ederek 20 puanla liderlik koltuğuna oturan Fethiyespor, kendi evinde Yomraspor’a 3-0 mağlup olan 17 puanlı İskenderun Futbol Kulübü ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Mesut Toros, “İkisi Kovid-19 ve Bülent Kalecikli dışında eksik futbolcumuz yok. 9 puanlık maç oynayacağız, liderlik koltuğunu bırakmak istemiyoruz” dedi.

Hem Kulüp Başkanı Hem De Kaleci

Muğla 1. Amatör Küme'de mücadele eden Karaçulhaspor'un başkanı Mehmet Dalca, başkanlık görevinin yanı sıra Yeşil- Beyazlı ekibin kalesini de koruyor. 42 yaşında olan tecrübeli eldiven, gençlere örnek olmaya çalıştığını söyledi.