Hazırlıklara Haberleri

Hazırlıklara Haberleri

Fethiyespor Sarıyere hazırlanıyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 8. hafta karşılaşması olan Sarıyer için hazırlıklara başladı.

Fethiyespor Hazırlıklara Başladı

TFF 2.Lig’de mücadele eden Fethiyespor, 2023-2024 sezonu için hazırlıklarına Fethiye Şehir Stadı’nda yaptığı antrenman ile başladı.

Fethiyespor Hazırlıklara Devam Ediyor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2.Lig Kırmızı Grup 36.hafta mücadelesinde Fethiyespor, Weecoins Kırklarelispor’a konuk olacak.

Fethiye Sanat Derneği’nin sergisi başlıyor

Fethiye Kardelen Sanat Derneği; her yıl 15 Nisan'da kutlanan Dünya Sanat Günü için hazırlıklara başladı.

FETHİYESPOR SAHAYA İNDİ

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Karacabey Belediye Spor maçı için hazırlıklara başladı.

YEŞİLÜZÜMLÜSPOR HAZIRLIKLARA BAŞLADI

Süper Amatör B Grubu’nda mücadele edecek olan Yeşilüzümlü Spor Kulübü, Antrenör Fevzi Sevinç eşliğinde antrenmanlara başladı.

FETHİYESPOR HAZIRLIKLARA AFYON’DA DEVAM EDİYOR

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Fethiyespor, yeni sezon hazırlıklarına Afyon’da devam ediyor.

MUĞLA’NIN İKİ ELEKTRİKLİ ARACI YARIŞA HAZIR

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) olarak 2019 yılından bu yana hamiliğini yaptığımız ve maddi-manevi destek sağladığımız Muğla Şehit Ziya İlhan Dağdaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizin öğrencileri, tamamını kendilerinin hazırladıkları iki elektrikli araç ile Liseler Arası Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışlarına katılmak üzere İzmit’e gitti. Teknofest kapsamında düzenlenen ve 2 yıldır liselilerin katılımına açık olan yarışmada, Muğla Şehit Ziya İlhan Dağdaş MTAL öğrencileri geçtiğimiz yıl hazırladıkları ismini bölgemizde bir sincap türünden alan Gale 48 isimli araç ile Jüri Özel Ödülünü almaya hak kazanmışlar ve bizi gururlandırmışlardı. 23-24 Temmuz tarihlerinde yapılacak yarışma için hazırlıklara yılın başında başlayan ekibimiz, Gale 48’i yüzde 80 oranında yenileyerek ve geliştirerek yarışmaya yeniden başvurdu. Ayrıca kısa süre önce vefat eden okul öğretmenlerinden Ahmet Mocan’a ithafen ismi verilen Mocan 48 ile Muğla Şehit Ziya İlhan Dağdaş (MTAL), yarışmaya iki araç ile katılan tek okul oldu.

Fethiyespor hazırlıklara devam ediyor

3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor ikinci yarının hazırlıklarına Antalya’da devam ediyor.

5’inci Fethiye Belgesel Günleri Hazırlıkları Başladı

Ortaklar Öğretmen Okullular (ADABELENLİLER) Derneği, Fethiye Belgesel Günleri’nin 5’incisi için hazırlıklara başladı. 15 ve 16 Nisan 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan etkinliğin teması “Gelecek” olacak.

Fethiyespor’da Hedef Rövanşı Almak

Fethiyespor ikinci yarı için hazırlıklara başladı. Lacivert beyazlılar ikinci yarının ilk maçında 16 Ocak’ta ligin ilk maçında yenildiği Kırıkkale Büyük Anadoluspor’u konuk edecek. Hedef maçı kazanarak 3-1 kaybedilen maçın rövanşını almak.

Fethiyespor İkinci Yarı Hazırlıklarına Başladı

İlk yarının bitmesiyle birlikte izine ayrılan Fethiyespor ikinci yarı için hazırlıklara başladı.

Kömür ve soba fiyatları cep yakıyor!

Hava sıcaklarının düşmesiyle ve kış mevsiminin de yaklaşmasıyla vatandaş kış aylarının olmazsa olmazları odun, kömür ve soba alımı için hazırlıklara başladı. Geçen seneye göre fiyatların bir hayli arttığını belirten Uludağ odun kömür işletme sahibi Soner Uludağ, “Bu sene biz fiyatlara yetişemiyoruz. Geçen seneye göre tam iki katı oldu. Dünya genelindeki enerji krizinden dolayı fiyatlarımız çok aşırı derece arttı” dedi.

Özden, Pandemi çiçek fiyatlarını da arttırdı

Çiçekçiler, “sevgililer günü” için sokağa çıkma yasağından muaf oldu. Fethiye’de de çiçek mağazaları 14 Şubat Sevgililer Günü hazırlıklarına başladı. Çiçek fiyatlarının yaklaşık 2 kat arttığı ifade edilirken, çiçek mağazaları sevgililer gününde saat 10.00 ile 24.00 saatleri arasında evlere servis yapacak. 20 yıldır Fethiye’de çiçekçilik yapan Hamza Özden, “14 Şubat Sevgililer Gününe özel hazırlıklara başladıklarını belirterek, müşterilerimize bu yılda pandemiye rağmen en sağlıklı hizmeti vereceğiz” ifadelerini kullandı.

Marmarisli Turizmciler Hazırlıklara Başladı

Turizmin önemli merkezlerinden olan Muğla’nın Marmaris ilçesine bağlı Selimiye Mahallesinde hazırlıklar başladı. İşletme sahipleri Turizm Bakanlığından gelecek bilgilere göre mekanlarını yeniden düzenleyecek.