Igd Haberleri

Igd Haberleri

Fethiye’nin Yöresel Ürünlerini Tanıttılar

Bu yıl 27’cisi düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) organizasyonuna katılan Fethiye Likya Kadın Kalkınma Kooperatifi üyeleri, Fethiye’nin yöresel ürünlerini tanıttılar.

Fethiyespor, Iğdır Engeline Takıldı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, ligin ikinci sırasında bulunan Iğdır FK ile karşı karşıya geldi. İlk yarıya geride giren lacivert beyazlılar, ikinci yarı sonrasında karşılaşmadan 1-3 mağlup ayrıldı.

Fethiyespor – Iğdır FK maçı ilk 11’leri belli oldu!

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 23.Hafta mücadelesinde Fethiyespor ile Iğdır FK karşı karşıya geliyor. Saat 14.00'te Fethiye Şehir Stadı'nda oynanacak müsabakanın kadroları açıklandı.

Fethiyespor, Iğdır’a Bilendi

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, yarın evinde lig ikincisi Iğdır FK ile karşılaşacak. Mücadele, 31 Ocak Çarşamba günü (yarın) 14.00’te Fethiye Şehir Stadı’nda oynanacak. Lacivert beyazlı ekip mücadelenin hazırlıklarını tamamladı.

Fethiyespor Evinde Iğdır FK ile Karşılaşacak

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, ligin 23. Hafta karşılaşmasında evinde Iğdır FK’yı konuk edecek. Mücadele, 31 Ocak Çarşamba günü 14.00’te Fethiye Şehir Stadı’nda oynanacak. Lacivert beyazlılar maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

"Çocuklarımızın mutluluğu her şeyden önemli"

Fethiye Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği’nin, Fethiye Sevgi Evi Erkek Yetiştirme Yurdu’nda düzenlediği kahvaltı etkinliğine; Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği Başkanı Çiğdem Karaca ve Muğla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Osman Toprakçı ile birlikte katıldı.

Muğlaspor, Alaçatı’yı Yenmesini Bildi: 2-1

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Muğlaspor, aynı ligdeki rakibi Alaçatıspor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Muğlaspor, karşılaşmayı 2-1 kazandı.

Fethiyespor’un Rakibi Galibiyet Serisi Başlattı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Menemen FK, Fethiyespor’u da yenerek ligde üst üste iki maç kazandı ve galibiyet serisini başlattı.

Arslan, “İlk galibiyetimizi almak istiyoruz”

Fethiyespor'un Galatasaray'dan kiraladığı genç defans Işık Kaan Arslan, 1-1 berabere kaldıkları Iğdır FK maçı ile yarın karşılaşacakları Somaspor maçı ile ilgili düşüncelerini FRT TV mikrofonlarına aktardı.

Akyüz, “Bu haftaki hedefimiz taraftarımızı mutlu etmek”

Fethiyespor'un defans oyuncusu Şahan Akyüz, geçen hafta alınan Iğdır FK beraberliği ile yarın oynayacakları Somaspor maçı ile ilgili FRT TV mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

Fethiyespor’da Soma Mesaisi Başladı

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, Iğdır FK maçının ardından verilen 1 günlük izin sonrası karşılaşacağı Somaspor mücadelesi hazırlıklarına başladı.

Fethiyespor’un Rakibinden MHK’ya Çok Sert İthamlar!

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta Fethiyespor ile karşılaşan Iğdır FK, maçın uzatma dakikaları sebebiyle yaptığı paylaşımda Merkez Hakem Kurulu’na çok sert ithamlarda bulundu.

Fethiyespor’un Rakibinin Teknik Direktörü ile Yollar Ayrıldı

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta dün Fethiyespor ile mücadele eden Iğdır FK’nın teknik direktörü İlker Püren ile yollar karşılıklı anlaşılarak ayrıldı.

Fethiyespor Son Dakika Golüyle Beraberliğe Razı Oldu

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 4.hafta mücadelesinde Fethiyespor, konuk olduğu Iğdır FK ile 90+9'da bulduğu golle 1-1 berabere kaldı.

Fethiyespor’un Iğdır FK karşısında ilk 11’i belli oldu

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, Iğdır FK'ya konuk oluyor. Mücadelenin ilk 11'leri açıklandı.

Fethiyespor’da Sezer Özmen Iğdır FK Maçında Forma Giyemeyecek

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor’un tecrübeli stoperi Sezer Özmen, GMG Kastamonuspor maçında arka adalesinde oluşan sorun sebebiyle bugün oynanacak Iğdır FK müsabakasında forma giyemeyecek.

Bodrum zor virajda

1'inciLig'de bu sezon ilk 4 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet alarak 7 puan toplayan Bodrum FK yarın deplasmanda Sakaryaspor'a konuk olacak. Yeni Sakarya Atatürk Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Mehmet Ali Özer yönetecek. Bodrum FK'da Erkan'ın sakatlığı bulunurken, Kenan Özer ve Musah Mohammed iyileşti.

Başkan Akdenizli, Sanatçılara Çiçek Takdim Etti

Seydikemer Belediyesi tarafından düzenlenen 30. Geleneksel Seydikemer Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Halk Konseri’nde Seydikemer Belediye Başkanı B.Önder Akdenizli, sahneye çıkan sanatçılar Çiğdem Gül ile Ahmet Şafak’a çiçek takdiminde bulundu.

Başkan Çıralı; “Basın Demokrasimizin Vazgeçilmezi”

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, beraberindeki heyet ile birlikte 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Muğla İnternet Gazeteciler Derneği (İGD) Başkanı Seda Köktener’i ziyaret etti.

Kökten, “Sansürün kaldırılışının 115. yılını kutluyoruz”

Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı, FTSO yönetim kurulu üyesi ve Başkan yardımcısı, Fethiye Belediyesi Ak Parti Meclis üyesi Muhammet Kökten, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Muğla İnternet Gazeteciler Derneği (İGD) Başkanı Seda Köktener’i ziyaret etti.

Hıra, “Basın Bayramı ve Gazeteciler Günü kutlu olsun”

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meclis Başkanı Kemal Hıra, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Muğla İnternet Gazeteciler Derneği (İGD) Başkanı Seda Köktener’i ziyaret etti.

Yusuf Çaylı’dan Muğla İGD’ye Ziyaret

Karaçulha Eski Belediye Başkanı Yusuf Çaylı, Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Seda Köktener'i ziyaret etti. 

Başkan Köktener, 'Bu hafta 4 meslektaşımız haber sırasında saldırıya uğradı'

Muğla İnternet Gazetecileri Derneği (İGD) Başkanı Seda Köktener, basın mensuplarına yönelik yapılan saldırılar hakkında açıklamada bulundu.

Yeniden Refah Partisi teşkilatından İGD’ye ziyaret

Fethiye’de seçim çalışmalarını sürdüren Yeniden Ferah Partisi teşkilatı, Muğla İnternet Gazeteciler Derneği Başkanı Seda Köktener’i ziyaret etti.

Zafer Partisinden Muğla İGD’ye ziyaret

14 Mayıs seçimlerine ATA İttifakı ortaklığı ile seçimlere giren Zafer Partisi çalışmalarını sürdürüyor. 

Fethiyespor gol oldu yağdı

TFF 2.lig Kırmızı Grup takımlarından Fethiyespor, sahasında konuk ettiği ligden düşmesi kesinleşen Balıkesirspor’u 7-1 mağlup etti.

FETHİYESPOR PUANINI 36’YA YÜKSELTTİ

Fethiyespor seyircisi önünde Serik Belediyespor karşılaşmasından 2 golle 3 puan alarak ligde puanını 36’ya yükseltmeyi başardı.

“GÖZ GÖZE” İSİMLİ FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI

Bu hafta FEFSAD'ın konuğu Antalya'dan. Dünyaca ünlü Fotoğraf sanatçısı Akın Acar. Akın Acar “Göz Göze” isimli sergiyi Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezinde açtı. Serginin açılışını Likya Kadın Kooperatifi Başkanı Çiğdem Karaca gerçekleştirdi.

FETHİYESPOR’A BAYRAM TOYSAL MI GELİYOR?

Fethiyespor’da teknik direktör Mesut Toros’un ayrılmasıyla birlikte yeni teknik direktör için çalışmalara hızlı başlayan yönetim kurulu. Son olarak Iğdırsporda görev yapan Bayram Toysal’ın Fethiyespor’un gündeminde olduğu ve görüşmelere başlandığı öğrenildi.

LİKYA İLMEKLERİ DEFİLESİ GÖZ KAMAŞTIRDI

Fethiye Likya Kadın Kooperatifi ve TUI Care Foundation ortaklığında hayata geçirilecek “Likya’nin İlmekleri Projesi” tanıtım toplantısı yapıldı. Kısa bir moda defilesinin de yapıldığı toplantıya; kamu sektörü temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, işadamları ve turizmcilerden oluşan geniş bir paydaş kitlesi katıldı.