Il Haberleri

Il Haberleri

Çocuklar Sordu Başkan Akdenizli Cevapladı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Simge Gazetesinin 2. baskısında Şehit Gürcan Akan İlkokulu 3-C sınıfı öğrencilerinin sorularını cevapladı.

Fethiye’de ‘Turizm Koordinasyon Toplantısı’

Fethiye Kaymakamlığı koordinesinde Fethiye Devlet Su İşleri (DSİ) toplantı salonunda “Turizm Koordinasyon Toplantısı” yapıldı.

Fethiye Depreminin Yıldönümünde Fotoğraf Sergisi

1957 yılında Fethiye’de meydana gelen depremin yıldönümü nedeniyle düzenlenen fotoğraf sergisi, vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Beydağı, ‘Herkes düzenli olarak kan vermeli’

Kan, sürekli bir ihtiyaç… Sadece 10 dakika süren bir işlemle alınan kan, hastaları hayata bağlıyor. Bağış yapmak isteyenlerin en yakın noktadaki Türk Kızılay kan merkezine gitmesi yeterli.

Öğrencilerinden Sergi Etkinliği

Yusuf İzzet Gökçe İlkokulu 4. sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan resimler ve hediyelik eşyalar, Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi'nde sergilendi.

Fethiye’de 'Vay Başımıza Gelenler' rüzgârı esti

Fethiye'de yaşayan oyuncular Vay Başımıza Gelenler adlı tiyatro oyununu Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi'nde sahneledi. Bir kez daha kapalı gişe oynayan oyuna Fethiyeli sanatsever vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Muğla’da Müteahhitler, Dernek Kurdu

Muğla’da inşaat sektörünün gelişmesine yönelik “Muğla 48 Müteahhitler Derneği” kuruldu. Muğla 48 Müteahhitler Derneği Başkanı Efkan Zeytinoğlu, “ Müteahhitlerimizin ortak sorunlarına çözümler bulmak ve Muğla’da inşaat sektörünün gelişimine katkı sağlamak için böyle bir dernek kurduk. Bu nedenle Muğla il genelindeki tüm müteahhitlerimizi derneğimize üye olmaya davet ediyorum” dedi.

Fethiye’de nikâh yoğunluğu

Fethiye'de evliliklerini özel bir tarihte gerçekleştirmek isteyenler 24.04.2024 tarihinde Fethiye Belediyesi Evlendirme Dairesi'ne akın etti. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca da bu özel günde çiftleri yalnız bırakmadı.

Motorine indirim var!

Motorin ve benzin fiyatı araç sahipleri tarafından zam ve indirim haberleri ile yakından takip ediliyor. 24 Nisan Çarşamba bugün akaryakıt fiyatları ne kadar, kaç TL? soruru merak edilirken yeni bir gelişme yaşandı. Araç sahipleri dikkat! Litresi 43-44 lira seviyelerinde olan motorin fiyatları için bu gece yarısı indirim yapılacak. İşte güncel benzin mazot fiyatı ile haberin detayları...

Lezzet Sokağı vatandaştan ilgi görüyor

Likya Kadın Kooperatifi ve Fethiye Belediyesi öncülüğünde hizmete sunulan projede ayaküstü lezzetler tek bir sokak üzerinde, modern mutfak karavanlar içerisinde hazırlanıyor. Vatandaşların ilgisi ise oldukça yoğun…

Dinçel, ‘İç sahada puan almak istiyoruz’

Fethiyespor teknik direktörü Selahaddin Dinçel, 28 Nisan Pazar günü saat 15.00’da oynanacak olan Etimesgut Belediyespor karşılaşması öncesinde açıklamada bulundu.

ADD Fethiye’den anlamlı program

Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şubesi organizatörlüğünde, Fethiye Çamköy Anaokulu’nun ihtiyacı olduğu bildirilen, Atatürk büstü ve bayrak direği yardımseverlerin desteği ile yapılarak teslim edildi. 

Tedbirler arttırıldı! Motosiklet girişi yasak

Fethiye Belediyesi zabıta ekipleri Beşkaza Meydanı ve kordon bölgesinde motosiklet denetimlerini arttırdı.

Yeşil vadi'ye nasıl gidilir?

Yaz tatilinde Türkiye'de en çok tercih edilen yerlerin başında Fethiye geliyor. Fethiye'de gezilecek çok yer ama size denizden biraz uzakta serinlemek isterseniz burası tam size göre…

Açık alanda durmayın! Fethiye’ye çöl tozu geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden (MGM) önemli bir uyarı geldi! Yapılan son değerlendirmelere göre, 24 Nisan 2024 Çarşamba günü Fethiye’de yer yer toz taşınımı bekleniyor. Bu durum, görüş mesafesinde düşme, hava kalitesinde azalma ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara yol açabilir.

Bilecik, Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası’nın 1. Ayağı'na ilk kez ev sahipliği yaptı

Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası’nda sezonun açılış mücadelesi Bilecik ilinde yer alan Endurobil 365 Ekstrem Park’ta yaşandı.

Muğla Başkanı Muhsin Erçetin Yönetime Girdi

81 ilde şubesi ve yaklaşık 7900 üyesi olan Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneğinin 14. olağan seçimli Genel Kurul Toplantısı Ankara’da yapıldı.

Yiğit, ‘Çok Güzel Bir Etkinlik’

Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, Cumhurbaşkanlığı himayesinde Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda açıklamada bulundu.

Cumhuriyet Meydanı’na Çelenk Sunumu Yapıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Cumhuriyet Meydanı'nda çelenk sunum töreni yapıldı.

Fethiye’de 23 Nisan Coşkusu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104. yılı çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

İlçe Milli Eğitim makamında 23 Nisan koltuk değişimi

İlçe Milli Eğitim makamında 23 Nisan koltuk değişimi

Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali bitti

Fethiye Belediyesi, Muğla Büyükşehir Belediyesi, Yeşilüzümlü Muhtarlığı ve Likya Kadın Girişimi Üretim İşletme ve Kalkınma Kooperatifi iş birliğinde Yeşilüzümlü Mahallesi'nde düzenlenen festival sona erdi.

Zeybek, ‘Güzel bir festival oldu’

Fethiye'de bu yıl 13'üncüsü düzenlenen Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali sona erdi. Festivalin ardından Kuzugöbeği satışı yapan esnaf Mehmet Zeybek, etkinlik hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Akdenizli 23 Nisan Mesajı Yayınladı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Fethiyespor, Arnavutköy Deplasmanından Eli Boş Döndü

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup 36. hafta mücadelesinde Fethiyespor, Arnavutköy Belediyespor ile karşılaştı. Lacivert beyazlıların deplasmanda oynadığı mücadele 0-2 ev sahibi takımın galibiyeti ile sona erdi.

Fethiye Çalış Sahilinde Yoğunluk Denizin Tadın Çıkardılar

Muğla'nın önemli turizm bölgelerinden olan Fethiye'de, yağmurun ardından Pazar günü güneşli havayı görenler rüzgârlı havaya rağmen Çalış Plajı'nda yoğunluk oluşturdu.

Yeşilüzümlü Festivali Tıklım Tıklım

13. Yeşilüzümlü Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali’nin son gününde, güzel havadan da yararlanmak isteyen vatandaşlar Yeşilüzümlü'ye akın ettiler.

Fethiye yağmura teslim oldu

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi, Muğla genelinde şiddetli sağanak ve şiddetli uyarısında bulundu. Yapılan uyarıların ardından Fethiye yağmura teslim oldu.

Fethiye Belgesel Günleri tamamlandı

19-20 Nisan tarihleri arasında düzenlenen 7. Fethiye Belgesel Günleri, Emin Çapa’nın konuk olduğu program ile sona erdi.

Alzheimer Derneği’nde anlamlı seminer

Fethiye Alzheimer Derneği’nde Nisan ayı semineri kapsamında “Alzheimer hastalığında günlük sorunlar ve çözümler” konulu seminer gerçekleştirildi.