Izleyici Haberleri

Izleyici Haberleri

Fethiye Kardelen Sanat Derneği’nden anlamlı konser

Müzeler Haftası kapsamında Türk Müziği Korosu tarafından Fethiye Telmessos Antik Tiyatro'da konser etkinliği düzenlendi.

Gülümseten Hatıralar Seyirciyle Buluştu

Ünlü oyuncu Deniz Oral ve Faruk Sofuoğlu, ‘80’ler 90’lar Gülümseten Hatıralar’ oyunuyla Fethiye Kültür Merkezi’nde dün akşam izleyici ile buluştu.

Menteşe Belediye Tiyatrosu Yarıyıl Tatilinde Perdelerini Çocuklar İçin Açıyor

Menteşe Belediye Tiyatrosu yarıyıl tatilinde perdelerini “Eyvah Kral Oldum” adlı çocuk oyunu ile açıyor. Çocuk oyunu 27 Ocak Cumartesi günü saat:13.00’te Menteşe Belediyesi Ahmet Zeybek Kültür ve Sanat Merkezi’nde izleyicisiyle buluşacak.

Benimle Delirir Misin?’ Oyunu Kahkahaya Boğdu

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde sahnelenen "Benimle Delirir misin?" tiyatro oyunu, Fethiyeli vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Oyunu izleyen izleyiciler kahkahaya boğuldu.

Fethiyeli Delbekçiler Katıldığı Programda Büyük Beğeni Topladı

Fethiye Günlükbaşı’lı Delbekçiler Türkan Abacı ve Dilek Topaç, TRT 1 ekranlarında yayınlanan ‘Alişan ile Hayata Gülümse’ programında şarkıcı Alişan’ın konuğu oldular. Delbekçiler, performansıyla izleyicinin beğenisini topladı.

3’lü Masa Programı İzleyiciden Tam Not Aldı

Deniz Soydan Dalgıç’ın moderatörlüğünde her Perşembe FRT TV ve Fethiye TV ortak yayınıyla Fethiye’nin önde gelen gazetecileri, Gerçekfethiye.com haber müdürü Emrullah Gök, Fethiye TV Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ünal ve Ayyıldız Gazetesi köşe yazarı Gürhan Cengiz’i bir araya getiren 3’lü Masa programı Belediye Başkan Aday Adaylarını ekranlarınıza getirmeye devam ediyor.

‘Muhteşem Çocuklar’ sahne alacak

Tepebaşı Belediyesi İki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni Orkestrası, kardeş şehir Bodrum’da düzenlenecek konserde izleyici karşısına çıkacak.

Vali Akbıyık İzleyenleri Selamladı

Seydikemer’e bağlı Seki Mahallesi’nde gerçekleştirilen yağlı pehlivan güreşleri, Seydikemer ve Fethiye başta olmak üzere birçok ilçeden izleyici akınına uğradı. 

Akbelen için direnen İkizköylüler Ankara'ya gitti

Akbelen Ormanı'nda yaşanan ağaç kesimine direnen İkizköylüler Ankara'ya ulaştı. İkizköylüler ve çevreciler, TBMM Genel Kurulu’ndaki Akbelen gündemli olağanüstü toplantıya izleyici olarak katılacak.

Çocuklardan Müzikli Oyuna Yoğun İlgi

Menteşe Belediye Tiyatrosu yaz oyunları kapsamında “Karya ve Dostları İş Başında” adlı müzikli çocuk oyunu ilçe genelinde ki mahallelerde çocuk izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.

Hisseli Harikalar Kumpanyası İzleyici İle Buluştu

Muğla Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Tiyatro bölümü tarafından düzenlenen Hisseli Harikalar Kumpanyası Ula’nın Akyaka Mahallesinde izleyiciyle buluştu. Yoğun katılım olduğu gösteri büyük ilgi gördü.

“Sanal Âlem” Tiyatrosu Beğeni Topladı

Fethiye Kaymakamlığı Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi’nin düzenlediği “Sanal Âlem” tiyatrosu izleyicileri tarafından büyük beğeni topladı.

İş Sanat Çarşamba Sahnesi Yeni Türkü Konseri İle Geliyor

Çarşamba Sahnesi ile etkinliklerini yazlık kentlere taşıyan İş Sanat, Marmaris Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali kapsamında bu kez Marmaris’te izleyicileriyle buluşuyor.

‘İngilizce Çocuk Tiyatrosu’ beğeni topladı

Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi'nde düzenlenen ‘İngilizce Çocuk Tiyatrosu' izleyicilerin beğenisini topladı.

BAYRAMDA BESLENMEYE DİKKAT!

Cumartesi günü başlayacak olan Kurban Bayramı’nda nasıl beslenilmesi gerektiği ile ilgili Uzman Diyetisyen Gamze Arsal ile okuyucularımız ve izleyicilerimiz için konuştuk. Uzman Diyetisyen Gamze Arsal Kurban Bayramı’nda et tüketiminin fazla olacağını ve bayramda kurban etimiz kesildiği zaman hemen tüketmememiz gerektiğini ifade etti.

BEŞKAZA YANGINLARA KARŞI TEK YÜREK!

Seydikemer Belediyesi, Fethiye Belediyesi ve Fethiye Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği iş birliği ile düzenlenen ‘Ocak Belgeseli’ Seydikemer’in Kabaağaç Mahallesinde ilk kez izleyici ile buluştu. İzleyicilere duygu dolu anlar yaşatan belgesel gösteriminde konuşan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz; “Seydikemer ve Fethiye’de Kuvâ-yi Milliye ruhunu gördüm. Çanakkale ve Kurtuluş Savaşını nasıl hep birlikte kazandıysak yangınları da hep birlikte söndürdük” ifadelerini kullandı.

“BAŞROL KİM?” MENTEŞE’Yİ KAHKAHAYA BOĞDU

Menteşe Belediyesi Tiyatro oyuncularının sahnelediği “Başrol Kim?” adlı tiyatro oyunu Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde izleyicisiyle buluştu. İki perdelik komedi oyunu salonu dolduran izleyicilere 2 saat boyunca kahkaha dolu anlar yaşattı.

FETHİYE GAZİ İLKOKULU 1/B SINIFI YIL SONU ŞENLİĞİ

Fethiye Gazi İlkokulu 1/B sınıfı öğretmeni Hatice Karakan ve öğrencileri düzenledikleri yıl sonu şenliği ile Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde coşkuyla izleyicilerle biraraya geldiler.

BAŞROL KİM? KAHKAHAYA BOĞDU

Menteşe Belediyesi Tiyatro oyuncularının sahnelediği “Başrol Kim?” adlı iki perdelik komedi oyunu MSKÜ AKM Salonunda izleyicisiyle buluştu. Tiyatro oyununu gençlerle birlikte izleyen Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Tiyatromuz bu sezon ikinci kez sizlerle buluştu. Salonu dolduran tüm gençlere teşekkür diyorum.” dedi.

İNSANLAR VE İNSANCIKLARI ANLATTILAR

Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi uygulamalı tiyatro kursu kursiyerleri tarafından hazırlanan “İnsanlar, İnsancıklar” adlı tiyatro gösterisi izleyicisi ile buluştu.

TİYATRO GÖSTERİSİ VE KONSERLER BÜYÜK ALKIŞ ALDI

12.si düzenlenen ve geleneksel hale gelen Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali’nin ilk gününde Fethiye Belediyesi Tiyatro Grubu’nun Aşık Gülhan-Kanto gösterisi ve Türk Halk Müziği Konseri izleyicilerden büyük alkış aldı.

ESKİ RAMAZAN’I YAŞATTILAR

Fethiye Belediyesi tarafından Özer Olgun Kültür Merkezi’nde Ramazan Eğlencesi düzenlendi. Eski Ramazan’ları anımsatan etkinlik izleyiciler tarafından büyük alkış aldı.

MENTEŞE BELEDİYE TİYATROSU NİSAN AYINDA İKİ ÇOCUK OYUNU SAHNELEYECEK

Menteşe Belediye Tiyatrosu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında iki çocuk oyununu sahneye koyuyor. 10 Nisan 2022 Pazar günü Özgür Engin’in yazdığı, yönetmenliğini Can Alıntaş’ın yaptığı ‘Komiser Pamuk’ ve 24 Nisan Pazar günü Can Alıntaş’ın yazıp yönettiği ‘Mutluluklar Ülkesi’ adlı çocuk oyunları etkinlikler kapsamında izleyicisi ile buluşuyor.

HEPBERABER TİYATROSU’NDAN “AH KALBİM” OYUNU SAHNELENDİ

Kıvanç Galip Öcer’in yazıp yönettiği “Ah Kalbim” Tiyatro Oyunu FETAV Hepberaber Tiyatro Ekibi tarafından Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde sahnelendi. Vahim bir aşk hikayesinin anlatıldığı oyun 30 Mart tarihinde saat 20’de izleyicisi ile buluştu.

ÖĞRETMENLERDEN TİYATRO GÖSTERİSİ

Şefika Pekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmenlerinin oynadıkları Benim Güzel Pabuçlarım adlı tiyatro oyunu 27 Mart’ta izleyicileri ile buluşacak. Oyun 28 Mart tarihinde de 2. Kez sahnelenecek.

HEP BERABER TİYATROSU’NDAN “AH KALBİM” OYUNU

Kıvanç Galip Öcer’in yazıp yönettiği “Ah Kalbim” Tiyatro Oyunu FETAV Hep beraber Tiyatro Ekibi tarafından Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde sahnelenecek. Vahim bir aşk hikayesinin anlatıldığı oyun 30 Mart tarihinde saat 20’de izleyicisi ile buluşacak.

Seydikemer’de iki farklı tiyatro oyunu öğrencilerle buluştu

Seydikemer Belediyesi’nin katkılarıyla öğrencilerin izlemesi için düzenlenen ‘Karagöz ile Hacivat’ ve ‘Arkadaşım Ben Geldim’ adlı tiyatro oyunları, izleyicileri kahkahaya boğdu.

“Benim koccaman ailem” yayında

“Benim Koccaman Ailem” adıyla bir Avrupa Birliği Sivil Düşün projesi olarak ortaya çıkan dijital içerikler, dijital platformlarda izleyicilerin karşısına çıktı.

Genç güreşçiler heyecanlandırdı

Minikler Kategorisinde Güreş İl Birinciliği Müsabakaları Fethiye Spor Salonu’nda yapıldı. 50 sporcunun katıldığı müsabakalarda oldukça çekişmeli maçlar izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü.

“Papaz Kaçtı” izleyicisini kahkahaya boğdu

Menteşe Belediye Tiyatrosu tarafından sahneye konulan “Papaz Kaçtı” komedi oyunu izleyenleri kahkahaya boğdu. Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi Yıldız Kenter Sahnesinde oyuncularının etkileyici performansıyla izleyiciyle buluşan oyun, Menteşeli tiyatro severler tarafından ayakta alkışlandı.