Gülümseten Hatıralar Seyirciyle Buluştu

Ünlü oyuncu Deniz Oral ve Faruk Sofuoğlu, '80'ler 90'lar Gülümseten Hatıralar' oyunuyla Fethiye Kültür Merkezi'nde dün akşam izleyici ile buluştu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

İkili sahne öncesi muhabirlerimize özel açıklamalarda bulundu.
Oyuncu Faruk Sofuoğlu, “Sahne olmak bizleri dinç tutuyor, yoğun bir turne programımız var ama sahnede olmak insanlarla buluşmak bize iyi geliyor” diye konuştu. 
‘80’ler 90’lar Gülümseten Hatıralar’ oyunu hakkında açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu Deniz Oral ise, “Eskiye duyulan bir özlem vardı ve bizlerde sahnelediğimiz oyunla bu açığı kapatmak istedik. Oyuna gelen insanlar bizimle birlikte şarkılara eşlik ediyor ve hatta dans etmeye başlıyorlar. Normal bir tiyatro oyunundan farklı bir rüzgar yakaladık ve bu durumdan oldukça memnunuz” dedi. 
Deniz Oral, son dönemlerde üretilen dijital müzikleri beğenmediğini ima ederek; “Son dönemlerde çıkan şarkılar köpük gibi, bir anda parlıyorlar ve hemen ardın unutulup yok oluyorlar… 80 ve 90’lara bu yüzden hasret kalıyoruz. O zamanki hisler, komşuluklar, ilişkiler plastik değillerdi. ‘80’ler 90’lar Gülümseten Hatıralar’ seyirci tarafından bu sebeple sevildi.” Şeklinde konuştu. 
Oyun öncesi ekibimize açıklamalarda bulunan ikili daha sonra tek perdelik oyunlarını Fethiye halkı önünde oynadı ve ayakta alkışlandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN