Mesire Alan Haberleri

Mesire Alan Haberleri

Değirmen Parkı Mesire Alanı İhalesi Gerçekleşti

Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü Değirmenbaşı  Konaklamasız Orman Parkı işletme hakkının kiraya verilmesi ihalesi gerçekleştirildi.

Sokağım Temiz Bodrum Temiz

Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, rutin temizlik çalışmaları dışında geniş kapsamlı mahalle temizliklerine de devam ediyor. Bu kapsamda Yalıkavak ve çevre mahallelerinde sokak ve caddeler, sahiller ve mesire alanları ile yol kenarlarında temizlik çalışması gerçekleştirildi.

Kurtarma operasyonunda 2 kişi kurtarıldı

İki kişinin Kabak-Cennet koyları arasında mahsur kaldığı ihbarı üzerine Karaçulha Kayıkseki mesire alanında “Haritacılık, Navigasyon ve GPS Eğitiminde” bulunan AKUT Fethiye, Marmaris ve Kaş-Kalkan ekiplerinden 7 gönüllü; Jandarma Arama Kurtarma ekibi ile ortak operasyon gerçekleştirdi.

Kamuoyunun Bilgilerine...

Fethiye Göcek Özel Çevre Koruma Bölgesi sınırları içerisinde bulunan Babadağ Mesire Yeri ve Hava Sporları Merkezinin teleferik ve telesiyej hatları dahil günübirlik ve sosyal tesislerinin yapımı ve işletilmesi ile ilgili Kırtur Turizm İnşaat Taahhüt Elektrik Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Tarafından kamuoyu bilgilendirme metni yayınlandı.

Fethiye’de yerleşik yabancılar temizlik yaptı

Fethiye’deki yerleşik yabancılar Akmaz Mesire alanı ve Ovacık bölgesindeki orman kıyılarında, Fethiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ile birlikte temizlik çalışması yaptılar.

Yarımada’da Bayram Sonrası Temizliği

Fethiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü beraberinde Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleriyle birlikte, Akmaz Mesire Alanı ve Koca Çalış’ın ardından Yarımada’da temizlik çalışması yaptı.

Bayram sonrası detaylı temizlik çalışmaları başladı

Fethiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü beraberinde Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleriyle birlikte, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’nın katılımıyla Akmaz Mesire Alanı ve Koca Çalış civarında temizlik kampanyası yapıldı.

Vatandaşların sağlığı ön planda

Seydikemer’in farklı noktalarında temizlik,   bakım ve sulama çalışmalarını yürüten Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü Park ve Bahçe Birimi ekipleri, Eşen Çayı kenarında bulunan bisiklet ve yürüyüş yolu, Mesire Alanı ve parklar gibi vatandaşlarımızın daha rahat ve sağlıklı şekilde vakit geçirebilecekleri tüm alanlarda hummalı bir çalışma yürütüyor. 

Kızıldağ Mesire Alanında Çalışmalar Tam Gaz

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Kızıldağ Mesire Alanını ziyaret ederek devam eden çalışmaları yerinde inceledi ve yetkililerden bilgi aldı.

Körfez manzaralı mesire alanı ihalesi 25 Mayıs’ta

Orman Genel Müdürlüğü tarafından Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü’nde yapılması planlanan Karagözleriçi C Tipi Mesire Yeri ihalesinin, 25 Mayıs Salı günü saat 11.00’da Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü’nde yapılacağı öğrenildi. 

Girgin, “Mesire yeri ihalesini iptal edin”

Muğla’nın Marmaris İlçesi’ne bağlı Karaca Mahallesi’nde, 30 hektarlık (300 bin metrekarelik) bir alan mesire yeri olarak ihaleye çıkıyor. CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, bu ihaleyle ilgili, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin yazılı olarak yanıtlaması istemiyle bir soru önergesi verdi. Girgin tepkisini “ Vatandaş için mesire alanlarının açılmasına karşı değiliz. Eğer bu mesire yeri, vatandaş için oluşturuluyorsa; niye oradaki vatandaşın, Muhtarın ve Belediye Başkanının haberi yok? Birilerine peşkeş mi çekilecek bu kadar yer? Yoksa 5 kilometre ötedeki Yazlık Saray yetmedi de, Saray için mesire alanı mı oluşturuluyor?” sözleriyle dile getirdi. 

Kızıldağ Mesire Alanı yenileme çalışmalarına başlandı 

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 31 Mart yerel seçimlerine yönelik seçim bildirgesinde yer alan vaatlerden birisini daha yerine getiriyor. Menteşe’nin günlük yaşamında yer alan seyirlik alanlardan birisi olan Kızıldağ Mesire Alanı yenileme çalışmalarına başlandı.

Esenköy’e mesire alanı

Esenköy halkının talepleri doğrultusunda Esenköy’e mesire alanı kazandırmak isteyen Fethiye Belediyesi, proje için çalışmalara başladı.

Bayramda Marmaris’te 1885 Ton Çöp Toplandı

Marmaris Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Kurban Bayramı boyunca 1885 ton çöp topladı. 7/24 esasına göre çalışan 180 kişilik ekip ilçe merkezi başta olmak üzere mesire alanları, plajlar, koylar, seyir tepeleri gibi alanları temizledi.

Bodrum 'Çiçek Açıyor'

Muğla’nın Bodrum ilçesinde park ve bahçeler müdürlüğü özellikle sokağa çıkma yasağının olduğu günlerde ilçenin cadde , sokak park ve mesire alanlarında mevsimlik  çiçek dikmek için çalışmalarını hızlandırdı.