Motorin, Haberleri

Motorin, Haberleri

Benzin ve motorinde tabela değişti

Akaryakıt fiyatlarındaki son değişiklikler, dikkat çeken bir noktaya işaret ediyor. Türkiye genelinde motorin, benzin ve LPG fiyatları güncellendi. İşte son durum…

Akaryakıta çifte indirim

Akaryakıt fiyatları zam ve indirim haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Benzin ve motorin fiyatlarına bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere indirim gelecek.

Akaryakıta bu kez indirim geliyor!

Son dönemde zam üstüne zam gelen akaryakıt bu kez indirim göründü. Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorinin fiyatı 1 lira 52 kuruş düşecek. İndirimin ardından motorinin litresi Fethiye'de 37 lira seviyelerinden satılacak.

Bu zam araba sattırır! O tarihte 46 TL olacak

Akaryakıt fiyatları ile ilgili flaş gelişme! ÖTV ve KDV artışlarıyla 6 TL birden zamlanan benzin ve motorin fiyatları ile ilgili kötü haberi duyurdular.

Motorine zam kapıda

Motorine 1,45 TL'lik fiyat artışı bekleniyor. Beklenen zam pompaya yansırsa motorinin litresi Fethiye’de 35 lira 32 kuruşa çıkacak.

AKARYAKIT FİYATLARI NE DURUMDA?

Akaryakıt fiyatları ile güncel LPG, motorin ve benzin fiyatları, araç sahiplerinin gündeminde yer alıyor. İşte, 18 Ekim akaryakıt zammının ardından güncel motorin ve benzin fiyatları...

BENZİN VE MOTORİNE İNDİRİM GELİYOR!

Akaryakıt fiyatları üzerinde etkili olan brent petrol haftanın ilk gününde de düşüşünü sürdürdü.

2 GÜN ÜST ÜSTE ZAMLANAN MOTORİNE BU SEFER İNDİRİM GELDİ!

Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanma nedeniyle akaryakıt fiyatları bir aşağıya bir yukarı hareket etmeye devam ediyor.

Benzine indirim motorine zam!

Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Brent petrol fiyatlarında gözlemlenen dalgalanma beraberinde akaryakıt zammı ve indirimi haberlerini getiriyor. Bazı sürücüleri üzecek, bazılarını ise sevindirecek haber geldi. Benzin fiyatlarına indirim, motorin fiyatlarına ise zam yapıldı.

MOTORİN FİYATI YERİNDE DURMUYOR

Motorine, 10 Ağustos çarşamba gününden itibaren geçerli olmak üzere 1 liralık indirim yapılmıştı. İndirimli alışveriş süresi kısa sürdü ve motorine 81 kuruşluk fiyat artışı gerçekleşti. Artış pompa fiyatlarına yansıdı.

BENZİN VE MOTORİNE İNDİRİM GELİYOR

Akaryakıt fiyatları petrol ve dolar kurundaki hareketlilikle değişiyor. Petrol fiyatları gerilerken vatandaşlar güncel akaryakıt fiyatlarını araştırmaya başladı. Bu kapsamda benzin litre fiyatına 1,05, motorin litresine ise 75 kuruş indirim gelmesi bekleniyor.

MOTORİNE İNDİRİM GELİYOR

Sektör temsilcilerinden alınan bilgiye göre motorinin litre fiyatına 26 Temmuz Salı gününden itibaren geçerli olmak üzere 92 kuruş indirim gelecek. Benzinde ise fiyat değişimi olmayacak.

BENZİNE 1 LİRA 55 KURUŞ İNDİRİM

Brent petrol fiyatlarının 100 dolar seviyesine kadar gerilemesinin ardından benzin grubunda 14 Temmuz’dan itibaren geçerli olmak üzere litrede1 lira 55 kuruşluk indirim bekleniyor. Şu an için motorin grubunda litre fiyatlarında bir değişiklik gözükmüyor

MOTORİNDE 2.5 TL İNDİRİM GERÇEKLEŞTİ

Dünya’da yaşanan gelişmeler sonrası brent petrol fiyatlarındaki hareketlilik sonucu ülkemizde 30TL’yi aşan motorine yapılan 2.5TL’lik indirim ardından motorinin litresi 27,80TL’ye satılmaya başlandı

MOTORİNDE 1.5 TL İNDİRİM BEKLENİYOR

Dünya’da yaşanan gelişmeler sonrası brent petrol fiyatlarına ki hareketlilik sonucu ülkemizde 30TL’yi aşan motorin fiyatına indirim haberi geldi. Edinilen bilgiye göre motorinin litre fiyatına bu gece yarısından itibaren 1.5TL tutarında indirim yapılacak. Benzin ve LPG fiyatlarında ise değişiklik yaşanması beklenmiyor.

AKARYAKIT İNDİRİMİ MEMNUN ETMEDİ

Brent petrol fiyatlarında yaşanan değişkenlik sonrası fiyatların aşağı doğru yönelmesi sonucunda benzinin litre fiyatına 25 kuruş indirim gelirken motorin ve LPG fiyatlarında değişiklik olmadı.

AKARYAKITTA İNDİRİM BEKLENTİSİ

Brent Petrol Fiyatları’nın Dünya üzerinde artarak 123 dolar seviyelerini geçtikten sonra arka arkaya artış gösteren benzin ve motorinin litre fiyatı 30TLüzerine çıkmıştı. Doların da 17 TL üzerine kadar yükselmesi ile beraber tüm Dünya’da artış gösteren brent petrol fiyatının 113 dolar seviyelerine kadar gerilemesi akaryakıt fiyatlarında da indirim beklentisi oluşturdu.

MOTORİNE ÜST ÜSTE ZAM! LİTRESİ 30 TL’Yİ GEÇTİ

Akaryakıta zam yağmuru durmuyor. Motorine üst üste gelen zamlar sonrası litresi 30 lirayı geçti.

MOTORİN 28 LİRAYI GEÇTİ

8 Haziran Çarşamba gününden itibaren geçerli olmak üzere motorine 1,93 TL zam geldi. Uygulanan zammın ardından motorinin litre fiyatı 28,21 liradan satılmaya başlandı.

MOTORİNE DEV ZAM

8 Haziran'dan itibaren geçerli olmak üzere motorinde 1 lira 93 kuruş zam bekleniyor.

BENZİN VE MOTORİN DURMUYOR

Fethiye’de benzinin litre fiyatı 1 Haziran gecesi yapılan zamla 26,53 liraya, motorinin fiyatı ise 26,21 liraya ulaştı. Otomobil deposunu doldurmak 1300 lirayı buldu.

LPG BENZİNE GÖRE DAHA KARLI

Benzin ve motorine ardı ardına gelen zamlardan sonra vatandaş LPG’ye yönelmeye başladı. Artık arabaya bile binmenin lüks olduğu bir dönemde vatandaş diğerlerine göre daha ucuz olan LPG’ye yönelmeye başladı.

BENZİN, MOTORİNİ GEÇTİ

Benzine 1 lira 70 kuruş zam geldi! Litre fiyatı 23 lirayı geçti. Böylelikle benzin fiyatı, 5 ay sonra ilk kez motorini geçti.

MOTORİN TEKRARDAN 22 LİRA

16 Nisan Cumartesi günü mazota gelen 1 lira 79 kuruş zam geldi. Yapılan zammın ardından mazot 22 lira 31 kuruştan satılmaya başlandı. Benzin ve LPG’ye zam gelmedi. Benzinin güncel fiyatı 19 lira 28 kuruş, LPG’nin fiyatı ise 14 lira 49 kuruş olarak satılmaya devam ediyor.

MOTORİNE 88 KURUŞLUK İNDİRİM

Ukrayna-Rusya arasındaki barış görüşmelerinden pozitif mesajların verilmeye başlamasının ardından uluslararası piyasalarda petrol fiyatlarında meydana gelen düşüşten sonra motorinde meydana gelen indirimler pompaya yansımaya başladı. Bu gelişmeler ile birlikte 30 Mart tarihinden geçerli motorine yapılan 1 lira 55 kuruşluk indirimin ardından 31 Mart tarihinden geçerli 88 kuruşluk bir indirim daha yapıldı.

MAZOT 25 LİRAYA YAKLAŞTI

23 Mart gece yarısı benzin ve motorine gelen zammın ardından dün gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorin fiyatlarına 1 lira 31 kuruş zam geldi. Yapılan son zammın ardından motorinin litresi 24 liraya dayandı.

MAZOTA 2 LİRA İNDİRİM

Motorinin litre fiyatına 2.38 TL’lik indirim yapıldı. Yapılan indirimin ardından Fethiye’de motorinin litre fiyatı 20,84 TL’ye geriledi.

Mazot 20 lirayı aştı

Akaryakıta gelen zamların ardı arkası kesilmiyor. Son yapılan zammın ardından mazot 20 lirayı aştı.

Akaryakıtta zamlar bitmek bilmiyor

Akaryakıt fiyatlarında zam yağmuru hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yaşanan zamların üzerine bir yenisi daha eklendi. 4 Mart 2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere benzine 53 kuruş, motorine ise 1 lira 33 kuruş zam yapıldı.

Benzin ve motorine bir zam daha

Benzin ve motorine bir zam daha geldi. EPGİS'den yapılan açıklamaya göre, benzinin litre fiyatına gece yarısından geçerli olmak üzere 53 kuruş, motorinin litre fiyatına ise 1 lira 33 kuruş zam yapıldı.