Muhtarlarla Haberleri

Muhtarlarla Haberleri

Aday adayları ve muhtarlar kahvaltıda buluştu

AK Parti’den Seydikemer Belediye Başkanlığı için aday adaylıklarını açıklayan Ramazan Kaynak, Salih Gümüş ve Mehmet Tanır, muhtarlarla kahvaltıda buluştu. 

Yiğit, “aday adayı olmamdaki unsurlardan birisi de siz muhtarlarımızdır”

Aday Adayı Yiğit, Muhtarların Taleplerini Dinledi

Aday Adayı Kökten, Muhtarlarla Kahvaltıda Buluştu

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye’de görev yapan mahalle muhtarları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Sohbet havasında geçen programda Aday Adayı Kökten, muhtarların taleplerini dinledi. 

Si-Ser Fethiye İşitme Cihazları Muhtarlara Seminer Düzenledi

Si-Ser İşitme Cihazları Fethiye Şubesi, Muhtarlarla İşitme Teknolojileri ve İşitme Kayıplı Bireyler Üzerine Kahvaltıda Buluştu.

Kaymakam Ertaş Muhtarlarla Toplantı Gerçekleştirdi

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Fethiye'de görev yapan mahalle muhtarları ile toplantıda bir araya geldi.

Milletvekili Otgöz ve Başkan Akdenizli, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Seydikemer Belediyesi tarafından düzenlenen Muhtarlar Toplantısında, AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, 65 mahalle muhtarının talep ve sorunlarını dinledi. Başkan Akdenizli, tek tek muhtarın taleplerini not alırken, sorunların çözümü için birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarını kaydetti.

Milletvekili Otgöz Muhtarlar ve Hemşerileri ile Buluşuyor

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz; sahada muhtarlarla ve hemşerileri ile toplantılara devam ediyor.

Vali Tavlı, Muhtar Buluşmalarına Devam Ediyor

Muğla Valisi Orhan Tavlı devletin vatandaşa dokunan ilk eli olan muhtarlarla bir araya gelmeye, istişare ve değerlendirmelerde bulunmaya devam ediyor.

Siyasi bir parti muhtarlarla buluştu

14 Mayıs’ta seçime girecek olan bir siyasi partinin Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından birlik ve beraberlik etkinliği düzenlendi.

Fethiye Kaymakamı Karaman, iftarda muhtarlarla bir araya geldi

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, iftar yemeğinde Fethiye Mahalle Muhtarları ile bir araya geldi.

BAŞKAN AKDENİZLİ, MUHTARLARLA İFTAR YAPTI

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, mahalle muhtarları ve aileleriyle düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Birlik, beraberlik mesajlarının verildiği iftar programında dayanışma vurgusu yapıldı.

VALİ ORHAN TAVLI FETHİYE’DE MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Muğla Valisi Orhan Tavlı Fethiye İlçemizde vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının ve taleplerinin karşılanması, sorunlarının çözüme kavuşturulması ve kamu hizmetlerinin mahallelerimize hızlı ve etkin bir şekilde ulaştırılması noktasında önemli bir görev üstlenen muhtarlarımızla bir araya geldi.

KAYMAKAM KARAMAN, MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, muhtarlar ile 2022 Yılı Değerlendirme Ve Tanışma Toplantısı gerçekleştirdi.

BAŞKAN DEMİR MUHTARLARLA BİR ARADA

19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı, Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe binasında muhtarlara kahvaltı organizasyonu yaptı.

BAŞKAN KARACA MUHTARLARLA AKŞAM YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Ölüdeniz Belcekız Plajında tertip ettiği akşam yemeğinde Fethiye Mahalle Muhtarlarıyla akşam yemeğinde bir ara geldi. 

KAYMAKAM BALCI MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, mahalle muhtarları ile düzenlediği tanışma ve değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

KARACA MUHTARLARLA BULUŞTU

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca Fethiye ve Seydikemer Mahalle Muhtarları ile kahvaltıda bir araya geldi. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve Seydikemer Başkan Yardımcısı Mustafa Ali Türkan muhtarlar ile sohbet edip kahvaltı yaptı.

Kaymakam vekili muhtarlarla bir araya geldi

Aralık Ayı ortasından bu yana Fethiye Kaymakam Vekili görevini yürüten hayrettin Balcıoğlu mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Muhtarlara kaymakamlık çalışmaları hakkında bilgi aktaran Kaymakam Vekili Balcıoğlu mahalle muhtarlarından mahallelerin sorunları ile ilgili bilgiler aldı.

Vali Orhan Tavlı Yatağan'da muhtarlarla bir araya geldi

Muğla Valisi Orhan Tavlı Yatağan ilçesinde yangından etkilenen mahallelerin muhtarlarıyla toplantı yaptı.

Vali Orhan Tavlı Menteşe İlçesinde muhtarlarla bir araya geldi

Muğla Valisi Orhan Tavlı Menteşe ilçesinde yangından etkilenen mahallelerin muhtarlarıyla toplantı yaptı.

Başkan Otgöz, muhtarlarla buluştu

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, mahalle muhtarları ile Belediye Toplantı salonunda bir araya geldi. Toplantıda Seydikemer’e yapılan yatırımları anlatan Başkan Otgöz, 8 ay içinde 1075 dönüm alanın imara açılacağının müjdesini verdi.

Gürün Fethiye’li Muhtarlarla Sohbet Etti

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün Muğla’nın Fethiye ilçesinde muhtarlarla bir araya geldi. Fethiye Muhtarlar Derneği önünde muhtarla bir araya gelen Dr. Osman Gürün muhtarlarla sohbet etti. Fethiye’li muhtarlar mahallelerine yapılan yatırımlardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Gürün’e teşekkür etti.

Milas'ta Protokol Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Her ay düzenli olarak Milas Kaymakamı Eren Arslan başkanlığında gerçekleştirilen muhtarlar toplantısı muhtarların görüş, öneri ve ihtiyaçlarını tespit etmek amacıyla toplantı yapıldı.

Vali Civelek, Datça’da Muhtarlarla Toplantıda Bir Araya Geldi

Her ay düzenli olarak mahalle muhtarlarının talep ve ihtiyaçlarını görüşmek ve bilgi paylaşımında bulunmak üzere toplantılar gerçekleştirilen Muğla Valisi Esengül Civelek bu kapsamda Datça’da mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

CHP Ortaca İlçe Başkanı Tezcan Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ortaca İlçe Başkanı Evren Tezcan, muhtarlarla kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.