Yiğit, 'aday adayı olmamdaki unsurlardan birisi de siz muhtarlarımızdır'

Aday Adayı Yiğit, Muhtarların Taleplerini Dinledi

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Harun Reşit Yiğit, seçim çalışmaları kapsamında, Fethiye’de görev yapan muhtarlar ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Aday Adayı Yiğit, “31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesinde bir yola çıktık. Bu yalnız değil, dostlarımızla birlikte yürüyeceğimiz bir yol. Aday adayı olmamdaki unsurlardan birisi de siz muhtarlarımızdır” şeklinde açıklamalarda bulundu. 
Karacabey Restoran’da gerçekleşen etkinliğe AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Arif Bozyel, Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü ve muhtarlar katıldı. Sohbet havasında geçen toplantıda AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Harun Reşit Yiğit, çalışmaları hakkında muhtarlara bilgiler aktardı. İlçe müdürlüğü döneminde yürüttükleri projelerde muhtarlar ile birlikte hareket ettiklerini belirten Aday Adayı Yiğit, göreve seçildiği takdirde Fethiye’nin her köşesine ulaşan bir belediyecilik anlayışı içerisinde olacaklarını vurguladı. 
CANÖZÜ, “BAŞARILAR DİLİYORUM”
Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü yaptığı açıklamada, “Böyle bir organizasyona imza attığı için Sayın Harun Reşit Yiğit’e teşekkür ediyorum. Çıktığı bu yolda başarılar diliyorum” şeklinde ifadeler kullandı. 
BOZYEL, “SEÇİMİ KAZANACAĞIMIZA İNANIYORUZ” 
AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Arif Bozyel toplantıya katılanlara teşekkür ederek, “Geçtiğimiz hafta AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığı görevine atamamız gerçekleştirildi. Teşkilat olarak yerel seçim sürecinde çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz. Bu dönem seçimi kazanacağımıza inanıyoruz. Şahsım olarak 30 yıldır esnaflık yapıyorum ve teşkilatımızın her kademesinde bulundum. İnşallah gösterilen aday arkadaşımızla birlikte Fethiye’yi, AK belediyecilik ile buluşturmayı hedefliyoruz” dedi. 
YİĞİT, “ADAY ADAYI OLMAMDAKİ UNSURLARDAN BİRİSİ DE SİZ MUHTARLARIMIZDIR”
AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Harun Reşit Yiğit açıklamasında, “31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesinde bir yola çıktık. Bu yalnız değil, dostlarımızla birlikte yürüyeceğimiz bir yol. Aday adayı olmamdaki unsurlardan birisi de siz muhtarlarımızdır. İlçe müdürlüğü görevim döneminde yaptığımız projelerde sizlerle birlikte hareket ettik. Bunların neticesinde aday adayı olmaya karar verdim. Artık farklı bir süreç içerisindeyiz. İlerleyen dönemde Fethiye’nin her köşesine ulaşan belediyecilik anlayışı içerisinde olacağız. Nasip olur da görev bizlere tevdi edilirse, daha çok bir araya geleceğiz. Katılımızdan dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN