Müjdesi Haberleri

Müjdesi Haberleri

Akdenizli’den, Spor Kompleksi Müjdesi!

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, yerel seçim çalışmaları dolayısıyla sürdürdüğü mahalle buluşmalarına Menekşe Mahallesi’nde devam etti. Akdenizli vatandaşlara, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’tan “spor kompleksi” sözü aldığı müjdesini verdi.

Milletvekili Otgöz, Yeni Yatırımların Müjdesini Verdi

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile görüştü. Muğla’ya yapılacak yatırımların değerlendirildiği görüşme Muğla için oldukça verimli geçtiği ifade edildi. Milletvekilleri Otgöz: “Sözlerimizin arkasındayız.  Biz vaat etmiyoruz. Eser siyaseti yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Akdenizli, 'Çok Yönlü Kapalı Pazar Yeri İhalesi Yapılacak'

Seydikemer Belediyesi Aralık Ayı Meclis Toplantısı, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’nin başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda ilçenin en büyük ihtiyacı olan Kapalı Pazar Yeriyle ilgili sinevizyon gösterimi yapıldı. Başkan Akdenizli Kapalı Pazar Yerinin ihale aşamasında olduğunu belirterek; “Çok yönlü bir proje planladık. 3400 metrekarelik kapalı bir alan. Aynı zamanda düğün salonu olarak da kullanabileceğiz” dedi.

Emekliye çift maaş müjdesi!

SSK Bağkur emeklisine müjde son dakika duyuruldu! Emekliler için Ekim ayı, uzun bir bekleyişin sonunda nihayet geldi.

5 yıl erken emeklilik müjdesi!

Emeklilik ile ilgili flaş detay ortaya çıktı. Bağ-Kur'luların emeklilik için prim gün sayısı 9 binden 7 bin 200'e düşürülerek SGK'lılarla eşitlenecek.

AK Parti İl Başkanı Akça’dan Yol Müjdesi

AK Parti Muğla İl Başkanı Avukat Gültekin Akça, halk arasında Karlık Yolu olarak bilinen, Menteşe ilçesi Düzeyin Mevkii ile Şenyayla Mahallesi arasındaki yol çalışmasına ilişkin açıklamada bulundu.

Fethiye'ye Anjiyo Ünitesinin Sadece Müjdesi Geldi!

1 Yıldır Yolda Olan Anjiyo Ünitesi Fethiye'ye Ulaşamıyor!

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN ÇİFTÇİLERE KREDİ MÜJDESİ

Ziraat Bankası Tarım Ekosistemi Buluşması’nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, çiftçilere 3 ayrı kredi müjdesi verdi.

FTSO’DAN, VİZE OFİSİ MÜJDESİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda (FTSO) vize işlemleri, Mart ayından itibaren yeniden başlayacak. FTSO tarafından 2019 yılında verilen vize hizmetine pandemi nedeniyle zorunlu olarak sona erdiğini hatırlatan Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, “Israrlı girişimlerimiz vize hizmetimizi bir adım daha ileriye götürüyoruz. Yunanistan İzmir Başkonsolosu Despoina Balkiza ile Kosmos Vize Hizmetleri şirketinin destekleri sonucu Odamızda vize ofisi açıyoruz. 2023 Mart ayından itibaren üyelerimizin ve bölge sakinlerinin vize işlemleri için kilometrelerce mesafe kat etmesine gerek kalmadan vize işlemlerini Odamızda kolaylıkla gerçekleştirilecek.” dedi. Başkan Çıralı, desteklerinden dolayı Yunanistan İzmir Başkonsolosu Despoina Balkiza’ya da teşekkür etti.

BELEDİYE ÇALIŞANLARINA PROMOSYON MÜJDESİ

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Belediye AŞ çalışanlarının yüzünü güldürecek promosyona imza attı.

Girgin: ‘Müjdeniz Yurttaşın Kâbusu Oldu’

CHP Muğla Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Süleyman Girgin, TBMM Genel Kurulu’nda söz alarak, iktidarın 2 milyonluk ev kredisi “müjdesini” eleştirdi. Girgin, “2 liralık Halk ekmeği alabilmek için saatlerce sıra bekleyen halka, 2 milyon liralık bir konut için 0.99 faizle 10 yıl, yani aylık 28 bin 55 lira ödemeli ev kredisini müjde olarak veriyorsunuz. Siz insanların aklıyla dalga mı geçiyorsunuz? 28 bin TL’lik aylık ödemeyi kim yapabilir? Bir de bunu müjde olarak veriyorsunuz. Müjdeniz yurttaş için kâbus oldu” dedi.

SEYDİKEMER’DE KADİR GECESİ İFTARINA YOĞUN KATILIM

Seydikemer Belediyesi tarafından Kadir Gecesi dolayısıyla düzenlenen iftar yemeğine yoğun ilgi oldu. Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı iftar yemeğinde konuşan Başkan Otgöz, Seydikemer'e 20 derslikli Fen Lisesi kurulmasının sözünü aldıklarının müjdesini verdi.

Seydikemer Süt Sığırcılığı TDİOSB’ye Ankara’dan ÇED müjdesi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Ankara’da gerçekleştirilen Seydikemer Tarıma Dayalı İhtisas (Süt Sığırcılığı) Organize Sanayi Bölgesi (TDİOSB) İnceleme Değerlendirme Komisyon Toplantısı’na katıldı. Muğla Vali Yardımcısı Ayhan Yazgan ile Muğla Tarım ve Orman İl Müdürü Barış Saylak’ın da katıldığı toplantıda, ÇED süreci olumlu sonuçlanan Seydikemer Süt Sığırcılığı TDİOSB projesinin, 15 Ekim tarihine kadar tüzel kişilik kazandırılarak sürdürülmesine karar verildi.

Başkan Otgöz, muhtarlarla buluştu

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, mahalle muhtarları ile Belediye Toplantı salonunda bir araya geldi. Toplantıda Seydikemer’e yapılan yatırımları anlatan Başkan Otgöz, 8 ay içinde 1075 dönüm alanın imara açılacağının müjdesini verdi.

AK Parti Muğla Milletvekillerinden yeni müjdeler

Muğla’ya devam eden yatırımların müjdeleyen AK Parti Muğla Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan, 8 ilçede 19 okul müjdesi verdi.

Seydikemer'e 'Doğalgaz' müjdesi

Seydikemer Belediyesi, Mayıs Ayı olağan meclis toplantısında Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Seydikemerlilere doğal gaz müjdesi verdi. Seydikemer Belediyesi, Mayıs Ayı olağan meclis toplantısı Başkan Yakup Otgöz başkanlığında, meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

İşletmelere kira müjdesi

Koronavirüs tedbirleri kapsamında faaliyetlerine ara veren binlerce iş yeri için önemli bir adım atılıyor. Yargı Reformu Paketi kapsamında Borçlar Kanunu'nda yapılacak değişiklikle birlikte artık salgın gibi olağanüstü durumlarda iş yerleri, kapalı kaldıkları süreye ilişkin kiradan sorumlu olmayacak. Tüm işletmeleri kapsayacak düzenlemeyle iş yerleri, kira bedelini mülk sahibine ödememe hakkına sahip olacak.

Seydikemer’e bir köprü daha kazandırıyoruz

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Gerişburnu Mahallesi’ne yapılan köprüde sona gelindiği müjdesini verdi. Köprünün en kısa zamanda ulaşıma açılacağını belirten Başkan Otgöz, “Bu atılan adımlar büyük adımlar, eksikleri zamanla tamamlayacağız” ifadelerini kullandı.

Proje tamamlandığında bölge turizmi ve tarım artı değer kazanacak

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel’i ziyaret eden AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan ve Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Eşen Çayı üzerine yapılması planlanan Patara Köprüsü Yapımı Projesinin yatırım programına alınması talebinde bulundular. İki farklı ilçeyi bir birine bağlayacak 10 Milyon TL tutarındaki proje tamamlandığında bölge turizminin ve tarımının artı değer kazanması bekleniyor

Miraç Gecesi yarın idrak edilecek

Hz. Muhammed’in (SAV) göğe yükseldiği geceyi temsil eden Miraç Kandili, Çarşamba’yı Perşembe’ye bağlayan gece; her yıl olduğu gibi ibadetler ve dualar ile idrak edilecek. Fethiye Müftüsü Kamil Oktay, “Miracın hediyesi, Allah’a ortak koşmayan kimselerin günahlarının bağışlanacağı ve sonunda cennete girecekleri müjdesidir” şeklinde ifadeler kullandı. 

450 yataklı hastane müjdesi 

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk ve ilçe yönetiminin girişimleri sonuç verdi. Fethiye’nin sağlık alanındaki eksikliklerin giderilmesi adına önemli bir adım atıldığını kaydeden İlçe Başkanı Öztürk, “Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca ile mecliste yapılan görüşmeler sonucunda; Fethiye’ye 450 yataklı devlet hastanesi kazandırılması yönünde girişimlerimiz sonuç verdi. Sağlık Bakanımız da 2022 yılı yatırım programına alınma sözü verildi” dedi. 

Başkan'dan Bodrum'a kar şovu

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen, Bodrum'a Kar müjdesi verdi. 

Restoran ve kafelere destek ödemesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan restoran, kafe ve lokanta sahiplerine ödeme müjdesini açıkladı. Ödemeler en yüksek 40 bin TL, en düşük ise 2 bin TL olacağı öğrenildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, vaka sayılarının gerilmesi ve aşılamaların yeterli seviyelere çıkmasının ardından normalleşme adımlarının atılacağını da söyledi.

Kota müjdesini don nöbetindeyken verdi

Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, havaların soğuk gitmesiyle don nöbetine başlayan üreticileri yalnız bırakmadı. Bölgede üretim yapılan tam 6 serayı gezip üreticilerle birlikte don nöbeti tutan başkan Öztürk, hem sorunları dinledi hem de çiftçilere müjde verdi. Gittiği her serada üreticiler tarafından ikramlarla karşılanan Ak Parti İlçe Başkanı Turgay Öztürk," çiftçilerimizin zor zamanlarında onlarla birlikte olmaktan büyük mutluluk duydum. Sıkıntıların farkındayız. Rusya ile 50 bin tonluk yeni kota konusunda anlaşmaya varılmak üzere. Üreticimiz bizim baş tacımız" dedi. 

Esnaf kira yardımı istiyor

Kovid-19 salgını nedeniyle devletimizin küçük esnafa verdiği kira müjdesini diğer esnaflar da bekliyor. Fethiye’de tüm kiracı esnaflar 3 ay ödenecek olan kira yardımını beklerken, yardımın sadece basit usulde defter tutan esnaflara verileceği bildirildi.

Başkan Yakup Otgöz, Seydikemerlilere müjde verdi

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin Seydikemer Hayvancılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ni onayladığı müjdesini verdi. Başkan Otgöz, "Üretimin merkezi olan Seydikemer, bu projeyle birlikte yatırımcılar için cazibe merkezi haline gelecektir" ifadelerini kullandı.

Yatağan Millet Bahçesine kavuşuyor

Muğla’nın Yatağan ilçesine millet bahçesi yapılacağının müjdesini AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan verdi. Milletvekili Gökcan yaptığı açıklamada; “Yatağan Belediye Başkanımız Mustafa Toksöz’ün seçim projeleri arasında yer alan 32 bin metrekarelik Yatağan Millet Bahçesi için Sayın Bakanımız ve TOKİ Başkanımızla yaptığımız görüşmeler olumlu sonuçlandı.” dedi.

Menteşe Belediyesi Çalışanlarına Promosyon Müjdesi

Menteşe Belediyesi ile Garanti Bankası arasında yapılan maaş promosyonu imza töreni başkanlık makamında gerçekleşti.

Bakan Ersoy Bodrum'daki Turizmcilere Müjdeyi Verdi

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Bodrum Kalesinde incelemelerde bulundu. Bakan Ersoy, Bodrum Kalesinin haziran ayının son haftası açılacağının müjdesini verdi.

Bodrum'a Hastane Müjdesi

FERDİ YAVUZ- Muğla’nın Bodrum İlçesinde, Bodrum Yeni Devlet Hastanesi’nin yarım kalan inşaatı için Sağlık Bakanlığı tekrar ihaleye çıkıyor.