Müteahhit Haberleri

Müteahhit Haberleri

Muğla’da Müteahhitler, Dernek Kurdu

Muğla’da inşaat sektörünün gelişmesine yönelik “Muğla 48 Müteahhitler Derneği” kuruldu. Muğla 48 Müteahhitler Derneği Başkanı Efkan Zeytinoğlu, “ Müteahhitlerimizin ortak sorunlarına çözümler bulmak ve Muğla’da inşaat sektörünün gelişimine katkı sağlamak için böyle bir dernek kurduk. Bu nedenle Muğla il genelindeki tüm müteahhitlerimizi derneğimize üye olmaya davet ediyorum” dedi.

Operasyonda 45 kişiye 289 bin TL idari para cezası kesildi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde faaliyet gösteren İnşaat Müteahhitleri ve Ustaları Derneğine jandarma tarafından yapılan operasyonda kumar oynayan 45 kişiye 289 bin TL idari para cezası kesildi.

Prof. Dr. Naci Görür, depremle ilgili uyarılarda bulundu

Yerbilimci Naci Görür, fay üzerinde bulunan 18 ile dikkat çekti. 7 ve üzeri büyüklüğünde depremin beklendiği şehirlerin fazlaca etkileneceği de vurgulandı. Görür, içlerinde Muğla’da olan 18 ili katıldığı programda saydı.

KÖKTENER’DEN, ÇİRKİN SALDIRIYA TEPKİ

Bodrum'da altyapı çalışmasının yarattığı sorunu görüntüleyen gazeteci Fatih Bozoğlu bölgedeki faaliyeti üstlenen müteahhit firma çalışanlarının sözlü ve fiziki saldırısına uğradı. Çirkin saldırıda Bozoğlu'nun kamerası kırıldı.

Müteahit Firma da 15 Mayıs için söz verdi

Ovacık ve Ölüdeniz’deki alt yapı çalışmalarından mağdur olan turizm işletmelerine bir iyi haber de müteahhit firmadan geldi. MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen’den sonra Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı’yı ziyaret eden müteahhit firma yetkilisi Resül Yeşil de alt yapı ve yol çalışmalarının 15 Mayıs’a kadar tamamlanacağının sözünü verdi. 

Çalış Plajı’nın çehresi değişiyor

Fethiye Belediyesi tarafından ihalesi yapılan ve geçtiğimiz haftalarda başlatılan Çalış Plajı Sahil Bandı düzenleme çalışmaları hızla devam ediyor. Çalışmaları değerlendiren Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Mete Ay, “Çalış Plajı’nda sahil bandı düzenleme projesinde çalışmalar devam ediyor. Müteahhit firma hızlı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Şirketin belediye ile yaptığı anlaşmaya göre çalışmalar 15 Nisan’da tamamlanacak” dedi.