Olağanüstü Haberleri

Olağanüstü Haberleri

BİK yönetim kurulu üyesi Gülebak, olağanüstü durumlarda gazetecilerin yanındayız

Anadolu Gazeteciler Temsilcisi ve Basın İlan Kurumu (BİK) Yönetim Kurulu Üyesi Tahir Gülebak, Mardin’de gazetecilerin katılımı ile düzenlenen toplantıda basın ve medya kuruluşlarına verilen destekler hakkında bilgilendirme yaptı.

FTSO, Olağan Genel Kurulu Toplantısına Katıldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) ev sahipliğinde gerçekleştirilen 'Muğla Teknopark Yönetici Anonim Şirketi 2022 Yılı Olağan Genel Kurulu Toplantısı'na katıldı.

Akbelen için direnen İkizköylüler Ankara'ya gitti

Akbelen Ormanı'nda yaşanan ağaç kesimine direnen İkizköylüler Ankara'ya ulaştı. İkizköylüler ve çevreciler, TBMM Genel Kurulu’ndaki Akbelen gündemli olağanüstü toplantıya izleyici olarak katılacak.

Akbelen Ormanı TBMM gündeminde

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) gündeme getirdiği Akbelen Ormanı meselesi için 8 Ağustos Salı günü olağanüstü bir toplantı gerçekleştirecek.

Karaçulhaspor’da Yeni Yönetim Belirlendi

Karaçulhaspor’da gerçekleştirilen olağanüstü genel kurul toplantısında yeni yönetim belirlendi.

Serdaroğlu Yeni Başkan Seçildi

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, Yatağanspor Kulübü Derneğinin Olağanüstü Genel Kuruluna katıldı.

FETOB’dan Kongre Duyurusu

Fethiye Otelciler Birliği Derneği (FETOB) Olağanüstü Kongre gerçekleştirecek. Başkanlığını Bülent Uysal’ın yaptığı Fethiye Otelciler Birliği Derneği olağanüstü genel kurulu 5 Ağustos Cumartesi günü saat 16.00’da Ölüdeniz Orka Sunlife Hotel’de gerçekleştirecek.

“Esat Başkan Fethiyespor’u Birçok Kez İpten Aldı”

24 Haziran’da gerçekleştirilen Fethiyespor Olağanüstü Genel Kurul Kongresi’nde Esat Bakırcı, güven tazeleyerek tekrar başkan seçildi. Denetleme Kurulu Asil Üyesi olan Ali Ulvi Tuncel, kongre ile ilgili düşüncelerini FRTTV mikrofonlarına anlattı.

“Ben isterim ki Fethiyespor, bir üst lige çıksın”

TFF 2. Lig'de yer alan Fethiyespor'un olağanüstü kongresi yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Fethiyespor’un kurulduğundan bu yana delegesi olan Cihangir Özdemir, kongre ile ilgili FRTTV mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

Bakırcı, kongre ve 2022-2023 sezonu için konuştu

Fethiyespor Kulübü Başkanı Esat Bakırcı, 17 Haziran Cumartesi günü yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul hakkında açıklamada bulundu.

Bodrumspor’dan olağanüstü başarı

Bu sezon kulüp tarihinde ilk defa Spor Toto 1'inci Lig'de mücadele eden yeşil-beyazlılar, Teknik direktör İsmet Taşdemir yönetiminde Süper Lig yarışında play-off mücadelesi verecek.

ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞI: OHAL İLAN EDİLEN İLLERDE ARAÇLARIN MUAYENE SÜRESİ MAYIS’A KADAR DONDURULDU

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Olağanüstü Hal ilan edilen illerde araç muayene süresinin Mayıs’a kadar dondurulduğunu duyurdu.

DOMATES ÜRETİCİLERİ KARAÇULHA HALİNDE BİR ARAYA GELDİ

Olağanüstü fiyat artışları ve deprem sonrası gıda güvenliğinin sağlanması amacıyla 14 Nisan 2023'e kadar domates ihracatına kısıtlama getirildi. Bunun ardından domates üreticileri, getirilen kısıtlamayı protesto etmek için Karaçulha Toptancı Hali’nde bir araya geldiler.  

RESMİ İLAN VE REKLAM YÖNETMELİĞİ KABUL EDİLDİ

Olağanüstü toplanan Basın İlan Kurumu Genel Kurulu, 1 Nisan’dan itibaren resmi ilan ve reklam yayımlayacak internet haber sitelerine ilişkin usul ve esasları düzenleyen yönetmeliği kabul etti.

Başkan Solak, “Herkes cezamı öderim yaparım mantığında”

Fethiye’de kaçak yapılarla mücadele bitmek bilmiyor. Şehrimizde olağanüstü bir kaçak yapılaşmanın olduğunu vurgulayan Mimarlar Odası Muğla Şubesi Fethiye Temsilcisi Günay Solak, FRT TV mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

BOZKURT GRUP İNŞAAT’TAN TANITIM KAHVALTISI

Turizm şehri Fethiye yaz sezonunun dışında birçok yerli ve yabancı turistin yaşamlarının kalanını devam ettireceği kent haline geldi. Bu anlamda bölgede inşaat ve emlak sektörü de olağanüstü şekilde gelişti. Fethiye’de iki yıldır yatırımlarını sürdüren Bozkurt Grup İnşaat yerel emlakçı ve diğer inşaat şirketleri ile tanıtım kahvaltısı gerçekleştirdi.

Fethiyespor’da Görev Dağılımı

TFF 3.Lig’den playoff şampiyonu olarak TFF 2. Lig’e yükselen Fethiyespor 2 Temmuz Cumartesi günü olağanüstü genel kurulunu gerçekleştirdi. Yeni yönetimini oluşturan Fethiyespor’da Esat Bakırcı bir dönem daha başkan seçilirken yönetim olarak görev dağılımı yapıldı.

Fethiyespor Genel Kurulu yapıldı

Daha önce çeşitli sebeplerden dolayı 2 kez ertelenen Fethiyespor Olağan Genel Kurulu Olağanüstü olarak toplandı. Yapılan Seçimli Olağanüstü Genel Kurul’da tek aday olarak giren mevcut başkan Esat Bakırcı bir dönem daha Fethiyespor Başkanı olarak seçildi.

FTSO MAYIS AY’I MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda ‘Ekonomide 2021 Yılı ve 2022 Yılı Değerlendirmesi’ konulu sunum yapan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Marangoz, son 3 yılda yaşananları takip etmekte zorlandıklarını belirterek küresel ekonomik veriler, pandemi ve kuraklıkla birlikte olağanüstü bir dönemden geçtiklerinin altını çizdi.

KENT KONSEYİ KADIN MECLİS’İNDE GÖREV DEĞİŞİMİ

Fethiye Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Selda Salkaya’nın istifa etmesi sonrasında yapılan olağanüstü genel kurulda Canan Bütün yeni Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı seçildi.

Turizm taşımacıları yapılanıyor

2022 turizm sezonunun Mart ayı içerisinde başlayacak olması, sektöre hizmet veren kuruluşların da hazırlıklarını hızlandırıyor.

Sigara ve alkole rekor zam

Hem alkollü içecekler hem de sigaranın Özel Tüketim Vergisi'ne (ÖTV) yüzde 47,4 zam yapıldı. Bu artış, sigara ve alkolde olağanüstü fiyat artışına neden olacak.

Saatcı'nın konuşması kongreye damga vurdu

İYİ Parti Muğla Olağanüstü İl Kongresi yapıldı. Tek listeyle gidilen ve geniş katılımlı yapılan kongrede mevcut başkan Davut Cumhur Akmeşe güven tazeledi. Akmeşe, “Muğla’da gezilmedik ilçe, köy, çalınmadık kapı bırakmayarak Genel Başkanımız Meral Akşener’i Başbakan yapmak için var gücümüzle korkmadan, yılmadan, yorulmadan çalışacağız.” dedi. Öte yandan partiye geri dönen ve bir konuşma yapan Behçet Saatcı’nın konuşmaları kongreye damga vurdu. Saatcı, “Niye gittim, niye geldim diyenler var bana. Bu yapıda benim harcım var arkadaş. Bu yapıda, 2016 yılının 19 Temmuz'undan itibaren benim bu yapıda harcım var. Dün gelende bugün gelende aynıdır. Kendime bir pay çıkarmak için söylemiyorum ama bunu merak eden arkadaşlar var.” diye konuştu.

Günlükbaşıspor’da yeni yönetim görev dağılımını yaptı

Günlükbaşıspor’da yapılan olağanüstü genel kurul sonrasında göreve gelen Timur Cenk Budak ve ekibi görev dağılımını yaptı.

Günlükbaşıspor’da yeni dönem başladı

Günlükbaşıspor’da yapılan olağanüstü kongrede tek liste halinde gerçekleştirilen seçimde Timur Cenk Budak başkanlığa seçildi.

Tezcan, 'Zaman birlik ve beraberlik zamanı'

Seydikemer’de ormanlık alanda çıkan yangın nedeni ile bölgeye çok sayıda vatandaş seferber oldu. Birlik ve beraberliğin bu günlerde daha fazla olması gerektiğine değinen Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan adayı Tezcan Göktepe, “Bölgede olağanüstü bir durum yaşanıyor. Birlik ve beraberliğin gösterileceği zaman herkesin bir olup kararınca ve kaderince bir şeylere yardımı olmak zorunda” dedi.

Muğlaspor’un şirketleşmesi için yönetim kuruluna yetki verildi

Misli.com 3. Lig’de başarısız olarak profesyonel liglere veda eden Muğlaspor’da olağanüstü genel kurul gerçekleştirildi. Genel kurulda, başkan adayı çıkmayınca, yeşil beyazlı kulübün kayyuma gitmemesi için mevcut başkan Hüseyin Nizamoğlu başkanlığında geçici yönetim kurulu oluşturuldu. Ayrıca şirketleşme konusunda araştırma yapması için yönetim kuruluna yetki verildi.

İşletmelere kira müjdesi

Koronavirüs tedbirleri kapsamında faaliyetlerine ara veren binlerce iş yeri için önemli bir adım atılıyor. Yargı Reformu Paketi kapsamında Borçlar Kanunu'nda yapılacak değişiklikle birlikte artık salgın gibi olağanüstü durumlarda iş yerleri, kapalı kaldıkları süreye ilişkin kiradan sorumlu olmayacak. Tüm işletmeleri kapsayacak düzenlemeyle iş yerleri, kira bedelini mülk sahibine ödememe hakkına sahip olacak.

Fethiye Belediyesi Olağanüstü Meclis Toplantısı gerçekleştirildi

Fethiye Belediyesi Mart Ayı Olağanüstü Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Sabri Oğuz Bolelli Başkanlığı’nda gerçekleşen meclis gündemindeki tek madde oy birliği ile kabul edildi.

Başkan Kılınç ‘Bir Damla Tasaruf’ kampanyasına destek istedi

Son günlerde gündem olan kuraklık konusu ile ilgili olarak Saadet Partisi Kadın Kolları ‘Bir Damla Tasarruf’ isimli bir kampanya başlattı. Kampanyayı Fethiye’de de başarılı bir şekilde yürüten Saadet Partisi Fethiye İlçe Kadın Kolları tüm ev hanımlarının ve diğer vatandaşların kampanyaya katılımlarını beklediklerini belirtip, “Bir damla tasarruf ile geleceğinize su taşıyın” diyerek yola çıktıklarını belirttiler. Saadet Partisi Fethiye İlçe Kadın Kolları Başkanı Sümeyye Kılınç yaptığı açıklamada, “Su hayattır, yaşamın ana kaynağı, tüm canlıların vazgeçilmezidir. Susuz bir gelecek düşünülemez. Su rezervlerinin giderek azalıyor olması, tüm insanlık için olağanüstü hal ilan edecek kadar mühim bir meseledir” dedi.