Orta Saha Haberleri

Orta Saha Haberleri

Selim Kayacı sakatlandı

Fethiyespor orta saha oyuncusu Selim Kayacı, eline aldığı darbe sonrasında sakatlandı.

Fethiyespor son transfer ataklarını yapıyor

Fethiyespor orta saha oyuncusu Abdullah Balıkçı’yı renklerine kattı.

Nurettin Çakır: "Hedefimiz Şampiyonluk"

Yeni sezona Bolu’da hazırlanan TFF 2. Lig Kırmızı Grup’un iddialı ekiplerinden Fethiyespor'un başarılı orta sahası Nurettin Çakır, açıklamalarda bulundu.

Genç orta saha Muğlaspor’da

Muğlaspor, yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında geçtiğimiz sezon Kartalspor forması giyen 23 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu Anıl Gönderiç’i kadrosuna dahil etti.

Apti Mert Çayır Fethiyespor’da

TFF 2.Lig ekiplerinden Fethiyespor, son olarak Bodrumspor forması giyen 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Apti Mert Çayır ile iki yıllık sözleşme imzaladı.

Furkan Zengin İle Sözleşme Yenilendi

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Muğlaspor, iç transfer çalışmaları kapsamında 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Furkan Zengin ile yeniden anlaşmaya vardı.

FETHİYESPOR’DAN ORTA SAHAYA 2 TAKVİYE BİRDEN

Fethiyespor’un orta saha için Selimcan Temel ve Berkay Samancı ile anlaştığı öğrenildi.

FETHİYESPOR’DAN ORTA SAHAYA TAKVİYE

Fethiyespor, Tarsus İdman Yurdun’da forma giyen tecrübeli orta saha oyuncusu Azad Filiz ile anlaştı.

ERMAŞ MUĞLASPOR'A ALTYAPI TAKVİYESİ

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Ermaş Muğlaspor, altyapısında yetişen 5 ismi A Takım kadrosuna dahil etti. 

LACİVERT BEYAZLILARA ORTA SAHA TAKVİYESİ

Fethiyespor, geçtiğimiz sezon Sakaryaspor forması giyen Selçuk Alibaz ile sözleşme imzaladı.

FETHİYESPOR'DAN ORTA SAHAYA TAKVİYE

TFF 3.Lig 3. Grupta play offlarda şampiyon olarak TFF 2.Lige yükselen Fethiyespor Teknik Direktör Mesut Toros ile anlattıktan sonra kadrosunu güçlendirmek adına yeni transferler yapmaya başladı. Lacivert beyazlar son olarak İnegolspor da forma giyen Aykut Ulaç ile anlaşma sağladı.

Fethiyespor’a takviye

TFF 3. Lig 3. Grup'ta zirve takibini sürdüren Fethiyespor, son olarak 2. Lig ekibi Çorum FK’ da forma giyen orta saha oyuncusu Umut Kaya ile anlaştı.

Berkin Taşkın Fethiyespor'da

Yeni sezona iddialı bir şekilde, transfer çalışmalarını sürdüren Fethiyespor son olarak TFF 1.Lig ekiplerinden Altınordu forması giyen 20 yaşındaki Marmaris doğumlu orta saha oyuncusu Berkin Taşkın ile 2+1 yıllığına anlaştı.

Genç yetenek Burak Başkaya Fethiyespor'da

Yeni sezona iddialı bir şekilde, transfer çalışmalarını sürdüren Fethiyespor son olarak Tuzlaspor forması giyen 2001 doğumlu genç orta saha oyuncusu Burak Başkaya ile anlaştı.

Oğuzhan'ın taliplileri var

2014-2015 sezonunda Gaziantepspor forması giyen daha sonra Adanaspor ve Şanlıurfaspor takımlarında forma giyen ve son olarak 2 sezondur Bodrumspor'da sezonu tamamlayan başarılı orta saha oyuncusu Oğuzhan Türk'ün talipleri çoğaldı.

Cemal Şener 2 sezon daha Fethiyespor’da

3.Lig 2. Grupta play-off yarı final karşılaşmasında elenen Fethiyespor, yeni sezon öncesi bazı futbolcuları ile birebir görüşmeler yaparak, iç transfere başlıyor. İlk olarak 2 yıldır Fethiyespor’un başarısı için ter döken orta saha oyuncusu Cemal Şener ile 2 yıllık daha sözleşme imzaladı. Cemal Şener yaptığı açıklamada, “Başkanımız Esat Bakırcı ile konuştuk. Başkanımız Fethiyespor’da kalmamı çok istedi. Kıramayacağımız sözler söyledi. Ben de başkanımızın yanın da oldum. Birlikte başaracağız. Başkanımız ve takımımızla Fethiyespor’u bu sezon direk 2. Lige çıkaracağız” dedi.

Fethiyespor, Cem Özdemir’i renklerine kattı

3. lig 2. Grupta ilk yarıyı lider olarak kapatan Fethiyespor, şampiyonluk yolunda takıma katkı sağlayacak transfer takviyelerine başladı. Lacivert beyazlılar, Adanspor, Demirgrup Sivasspor ve Van Büyükşehir Belediyespor takımlarında orta saha oyuncusu olarak forma giyen Cem Özdemir’i renklerine kattı. Cem Özdemir, “Fethiyespor’u şampiyon yapmak zorundayız” derken, başkan Esat Bakırcı da “şampiyon olup 3.lig kaosundan kurtulmak istiyoruz” dedi.

Fethiyespor, Kütahya maçı için tam gaz

3 Lig 2. Grupta mücadele eden Fethiyespor, Belediye Kütahyaspor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. İskenderun Futbol Kulübü maçının son dakikalarında attığı gol sırasında sakatlanan Yakup Alkan, tedavisi tamamlanıp, antrenmana çıktı. Bu arada Fethiyespor’un orta saha oyuncusu Turgay An, 3. bebeğinin sevincini yaşadı. Turgay An’ın yeni bebeğine ‘Bahri Can’ adı verildiği öğrenildi. Teknik Direktör Mesut Toros, “7 maçlık serimizi devam ettirmek istiyoruz. Deplasmandan puan ya da puanlar çıkartmak arzusundayız” dedi.