Genç orta saha Muğlaspor'da

Muğlaspor, yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında geçtiğimiz sezon Kartalspor forması giyen 23 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu Anıl Gönderiç'i kadrosuna dahil etti.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Futbola Beşiktaş altyapısında başlayan ve siyah-beyazlı kulübün altyapısının her kademesinde forma giyen genç futbolcu, Bölgesel Amatör Lig’de Maltepespor ve Kartalspor formalarını terletti.

BAL’da 31 maça çıkan Anıl, toplamda 8 gol kaydetti. Geçtiğimiz sezon Kartalspor formasıyla tamamı ilk 11 olmak üzere 14 maça çıkan Anıl, 6 gol attı.
Genç futbolcu Anıl Gönderiç için Muğlaspor Futbol Şube Sorumlusu Abdullah Eskihisarlı ve Futbol Direktörü Ozan Özkan’ın katılımıyla kulüp tesislerinde imza töreni düzenlendi.

İmza töreni sonrasında açıklamalarda bulunan Anıl Gönderiç, Muğlaspor’a imza attığı için mutlu olduğunu dile getirdi.
Anıl yaptığı açıklamada, ‘’Sahadaki tüm enerjimi ve yeteneklerimi takımın başarısı için ortaya koyacağım. Takım arkadaşlarımın gol pozisyonlarına girmesine yardımcı olmayı hedefliyorum. Muğlaspor'u en üst seviyelere taşıyabilmek için antrenmanlarda ve maçlarda maksimum çaba göstereceğim. Her zaman disiplinli ve özverili bir şekilde çalışarak, sahadaki performansımla sizlerin ve kulübümüzün güvenini boşa çıkarmayacağımı söz veriyorum. Taraftarlarımızın güçlü desteğiyle, inanıyorum ki birlikte harika bir sezon geçireceğiz ve Muğlaspor'u zirveye taşıyacağız’’ ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN