Proje, Haberleri

Proje, Haberleri

İlçe Milli Eğitim makamında 23 Nisan koltuk değişimi

İlçe Milli Eğitim makamında 23 Nisan koltuk değişimi

Büyükşehir Meyve Fidanı Dağıtımına Devam Ediyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi üreticiler için il genelinde ceviz, zeytin, badem ve keçiboynuzu fidanı desteklemesine devam ediyor.

Yiğit, problemler ve çözüm önerileri üzerine sohbetler gerçekleştirdi

Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit, yerel seçimlere az bir zaman kala çalışmalarını sürdürüyor.

Aday Kökten esnafların taleplerini dinledi

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, ekibi ile birlikte Akarca Mahallesi’nde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Karaca turizm sektörü temsilcileri ile bir arada

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, seçim çalışmaları kapsamında, Denizatı Restaurant’ta, turizm sektörü temsilcileriyle bir araya geldi.

Başkan Adayı Yiğit, esnafların derdini dinledi

Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit, seçim çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor

Başkan Akdenizli, 'İnce ailesine teşekkür ediyorum'

Seydikemer Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, iftar sofrasına konuk oldu.

Otizm Parkı’nın temel atma töreni düzenlenecek

Fethiye Belediyesi, otizm konusuna dikkat çekmek için örnek bir projeye imza atıyor. Özellikle otizmli çocukların akranlarıyla zaman geçirip, sosyal etkinliklerini çoğaltarak eğlenmelerini ve toplumla kaynaşmalarını amaçlayan Otizm Parkı'nın temel atma töreni 18 Mart Pazartesi günü yapılacak.

Kökten, “harekete geçme zamanı geldi”

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında Çetinkaya İnşaat çalışanları ile toplantıda bir araya geldi. İşletme personelinin sorunlarını ve taleplerini dinleyen Başkan Adayı Kökten, “Seçimlerde kendi adıma değil Fethiye’nin geleceği için destek istiyorum” dedi.

Menteşe Belediyesi’nden İklim Değişikliği Eylem Planı Eğitimi

Menteşe Belediyesi 2023 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında GEKA'ya yapmış olduğu başvuru sonrasında İklim Değişikliği Eylem Planı projesi ile teknik destek almaya hak kazanmıştı.

Küçükala; 'potansiyelin harekete geçirilmesi lazım'

Küçükala; “Fethiye’nin farklı bir çağa atlaması gerektiğine inanıyorum”

Başkan Akdenizli, TDİOSB'nin İhalesinin imzalandığını açıkladı

Muğla Valisi İdris Akbıyık başkanlığında yapılan toplantıya katılan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemer TDİOSB’nin Etüt, Proje, Mühendislik İşleri Hizmet Alımı ihalesini kazanan firma ile sözleşme imzalandığını söyledi. Buna göre projeye yatırım yapmak isteyen Seydikemer ve Fethiyeli yatırımcılara öncelik tanınacak.

Aday Adayı Kökten’den, ziyaretlerine devam ediyor

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, Fethiye Kaymakamlığı Turizm Danışma Bürosu Müdürü Saffet Dündar ve ekibini ziyaret etti.

Aday Adayı Çaylı’dan AKP İlçe Teşkilatı’na Ziyaret

AK Parti Fethiye Belediye Başkanı Aday Adayı Yusuf Çaylı ve eşi Şerife Çaylı, ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Ziyaretleri kapsamında Aday Adayı Çaylı ve eşi Şerife Çaylı, AKP Fethiye İlçe Teşkilatı’na ziyarette bulundu.

Fethiye Kaymakamı Ertaş, FTSO’yu ziyaret etti

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı (FTSO) ziyaret ederek, projeleri ve çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Kızılbük Thermal Wellness Resort Projesi Marmaris Turizmine Büyük Katkı Sunacak

Kızılbük GYO uzmanlığıyla yükselen Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi, devre mülk sektöründe Sinpaş güvencesiyle fark yaratıyor. Marmaris'te denize sıfır özel bir koyda yer alan proje, bölgeyi 4 mevsim canlı tutacak ve sürdürülebilir kaynaklar kullanarak bölgenin korunmasına da katkı sağlayacak.

Yapılacak olan projeler görüşüldü

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli, Karayolları 13. Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.

Sıfır Atık Obje Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu

Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında Fethiye Belediyesi İklim ve Sıfır Atık Müdürlüğü ve ilgili STK’lar tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk bırakıldı. İklim değişikliği ve sıfır atık konulu obje yarışması ile okullar arası atık pil ve elektronik atık yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri dağıtıldı.

ÖĞRENCİLERİN PROJESİ 3'ÜNCÜ OLDU

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Atatürk İlkokulu öğrencilerinin hazırladığı proje Muğla’da düzenlenen “Eğitimde İyi Örnekler” yarışmasında 3’üncü oldu.

LİKYA İLMEKLERİ DEFİLESİ GÖZ KAMAŞTIRDI

Fethiye Likya Kadın Kooperatifi ve TUI Care Foundation ortaklığında hayata geçirilecek “Likya’nin İlmekleri Projesi” tanıtım toplantısı yapıldı. Kısa bir moda defilesinin de yapıldığı toplantıya; kamu sektörü temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, işadamları ve turizmcilerden oluşan geniş bir paydaş kitlesi katıldı.

Hoş geldin bebek projesi ile 232 aile dağıtım gerçekleştirildi

Fethiye Belediyesi’nin, ‘Hoş geldin Fethiyeli bebek’ sloganıyla başlattığı sosyal yardım projesi tüm hızıyla devam ediyor. Belediye ekipleri proje başladığı andan itibaren 232 aileye dağıtım yapıldı.

LÖSEV İYİLİKLER TIRI FETHİYE’DE

LÖSEV, “İyilikler Tırı” projesi kapsamında Türkiye’nin dört bir yanındaki ihtiyaç sahibi hasta ve ailelerine yardımlar ulaştırmaya devam ediyor.

KÜÇÜK ÖLÇEKLİ ALABALIK YETİŞTİRİCİLİĞİ İÇİN ‘BÜYÜK PROJE’

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ev sahipliğinde, Birleşmiş Milletler Gıda Örgütü (FAO), Muğla Alabalık Yetiştiricileri Birliği ve Metro Market işbirliğinde ‘Küçük Ölçekli Alabalık Yetiştiriciliğinde Gıda Güvenliği ve Sosyal Uygunluk’ projesi toplantısı ve eğitim çalışmaları gerçekleştirildi. Toplantıda ‘Ölçek olarak küçük, değer olarak büyük’ sloganıyla ile yürütülen ve sürdürülebilir su ürünleri yetiştiriciliğinin yaygınlaştırılmasını amaçlayan projeye yoğun ilgi beklendiği kaydedildi.

Lösev “Mutlu Et” Fethiye’de devam ediyor

LÖSEV Mutlu Et Projesi kapsamında 12 ay boyunca kanser ile mücadele eden aileleri taze kırmızı et ve et ürünleri ile destekliyor. Proje kapsamında Özer Olgun Kültür Merkezi’nde kanser tedavisi gören hastalara et yardımı yapıldı.

Başkan Gümüş: “Engelli bireylerin sosyal yaşam içinde yer almaları için çalışıyoruz”

Menteşe Belediyesi, AB Projesi Türkiye Ulusal Ajansın desteklediği hibe ile Equality of Opportunity in Youth Work (Gençlik Çalışmalarında Fırsat Eşitliği) projesi kapsamında 7 farklı ülkeden gelen yabancı konukları Menteşe’de ağırladı. Engelli bireylerin toplumsal entegrasyonunu sağlamak amacıyla geliştirilen proje, 9 -17 Nisan tarihleri arasında Muğla’da yapılan çalıştay ile gerçekleşti. Çalıştay kapsamında proje paydaşı Menteşe Belediyesi tarafından İspanya, İtalya, Almanya, Arnavutluk, Çek Cumhuriyeti, Litvanya ve Polonya’dan gelen 28 yabancı konuk Atapark’ta misafir edildi. Katılımcıların daha sonra Muğla Engelliler Derneği’nde engelli bireyler ile buluşmaları sağlandı.

Yerli ve Milli Firmamız OPET’den 9 Mahalleye Örnek Köy Projesi

Örnek Köy projesi ile şimdiye kadar 1’i Muğla’da toplam 16 köyde restorasyon, rehabilitasyon ve eğitim çalışmaları yapan yerli ve milli firmamız OPET’in Orman yangınlarında zarar gören 9 mahallede yapacağı Örnek Köy projesi çalışmalarının değerlendirildiği toplantı Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında yapıldı.

Sen de Gel Down Kafe Açıldı

Fethiye Belediyesi ile Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği "Sen de Gel Down Kafe" hizmete açıldı. Proje kapsamında Down Sendromlu ve engelli gençler istihdam edilerek sosyal ve ekonomik hayatlarını daha kolay sürdürebilmeleri hedefleniyor.

Temel Eğitimde Demokrasi Kültürünün Güçlendirilmesi Projesi çalışmaları devam ediyor

Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Temel Eğitim Kurumları’na yönelik hayata geçirilen Temel Eğitimde Demokrasi Kültürünün Güçlendirilmesi Projesi çalışmaları devam ediyor.

CHP’li Başkan Demir’den “Türk Kahveli” çalışma

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, “Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı vardır” atasözünü hatırlatarak, Fethiye’de her gün günlük 10 eve misafir olacak. Partili, partisiz ayırt etmeden günlük 10 eve misafir olarak vatandaşların talep ve sorunlarını yerine getirebilmek için başlattığı çalışmada gittiği her aileye kahve paketleri de hediye edecek.

Zarar Gören Tarımsal Alanlar İçin Projeler Geliştirildi

Muğla Valisi Sayın Orhan Tavlı, İl Tarım ve Orman Müdürlüğünü ziyaret ederek hem tarımsal üretim alanlarında meydana gelen zararların telafisi, hem de bu alanlarda tarımsal kalkınmayı sağlamaya yönelik geliştirilen Entegre Tarımsal Kalkınma Projeleri hakkında bilgi aldı.